alex de souza

herif fenerdeyken tir tir titriyorduk derbilerde maalesef

Boş sahtekar herifin teki.
Tekme atar,
kendini yere atar mağdura yatardı çünkü kendisi fenerin futbolcu halidir.
Tek özelliği ceza yayı çevresinde top kullanabilmek olduğu için buralarda sürüngen gibi dokunmadan hep yerde kalırdı, ayağını rakibe takar atlardı. Sorsan arif sahtekar ama.

Fenere değilde direkt biz almış olsaydık bence severdik. Rahmetli Özhan Canaydın Alex için iyi ve örnek topçu derdi.

Küçük takımın büyük oyuncusu. Sadece Türkiye Ligi'nde iş yapacak futbol oynardı.

Şu anki Asensio neyse bu herif ondan da fazlasıydı ve bunu yıllarca yaptı. Kedi ciğer mevzusuna gerek yok. Hagi ile filan aynı cümlede bile geçemez ama bu lig ve fener için çok büyük topçuydu. Derbilerde de fark yaratan oyuncuydu. Başımıza bela oldu yıllarca.

Saka yapiyor olman lazim. fenerbahceden o donem kimi Galatasarayda gofmek istersin deseler tek diyecegim adamdir. Alex adam gibi adamdir ve Sara'dan daha iyi oyuncudur.
Şaka yapmıyorum

O dönem şikeyle, siyasi ve medya baskısıyla kurdukları kısa süreli üstünlükte delik deşik savunmalara attığı gollerle hatırlanacak. Büyük bir topçu değil ama şanslı bir topçu. Brezilyada herkesin unuttuğu bir isim olarak kalması gerekirken burada verdikleri rolle fenerlilerin efsanesi olmayı başardı. Muhtaç oldukları efsane rolünü bu vasat brezilyalıya verdiler.

alex i istatistik üzerinden övenlere Hami Mandıralı yı örnek verin hepsi götünün üstüne oturup kalıyor sonra .

Üstelik hami aşağı yukarı hagiyle aynı dönem oynadı bi ara

Hagi'nin 2 katı gol 2 katı asist yapardı her sene ama esamesi okunmazdı yanında.

2000'li yıllarımızın fb derbilerini zehir eden bi-rezilyalı, şimdiki gençler de doğru dürüst bilmediklerinden bunu efendi bi adam sanıyorlar, hadi ordan

Çirkefin önde gideniydi

Babam hayatı boyunca Galatasaray maçı dışında stada gitmişliği yoktur. Bir gün utana sıkıla geldi, cümleye girecek ama bir türlü giremiyor.
Bende star wars death star legosunu yapıyordum ama yüzünü heyecanlı görünce elindeki uhuyu bırakıp yüzümü ona doğru döndüm.

Fenerin kadıköyde tr kupası maçı varmış dedi. Eee dedim hafif bıyık altı gülerek.
Gitsek mi ölmeden gün yüzü ile alexi izlesek dedi.
Başta hiddetlendim ama sonra olabilir dedim. Feneriumdan atkıda alır girerirz dedim yani alex öyle büyük topçuydu işte.

Çok saygı duyarım
Eboue Yobo Ali Sami Yen'deki maçta ısınmak için koridordan bir fırladı sahaya, koştu koştu koştu, karşı taç çizgisinin orda sağa kıvrıldı tam önümde, kale arkasından döndü sahanın ortasına
Bu süreçte de deli gibi ıslıklar varken taraftarlara bakıyordu sert sert
Takım arkadaşlarına korkacak bir şey yok demek istiyor
Fatih hocam da sever kendisini.

febenin sittir ettiği kestanesi alex onca haram atlamalarla kazandıkları penaltılara adice şikeyle kazandıkları maçlara rağmen 3 şmapiyonluk görmüş biz ise o kdar kötü yönetimlere rağmen 2 şampiyonluk görmüşüz.Bu kadar kestane pardon efsanedir o haramzade köpek

kıyaslanması haddine olan adam hagi değil batalla filandır

Alex yetenek seti bakımından tabii ki Sara'nın çok önünde ancak günümüz futbolunda Alex'in hiçbir yeri yok artık.

Bu Sara daha yetenekli demek değil ama Sara daha iyi bir atlet demek. Bu nedenle Sara tercih edilir çok basit bir mantık.

Alex'in futbol oynadığı yıllarda oynuyor olsaydık zaten İcardi hala net 11 oyuncusu olurdu.

Alex yetenek seti bakımından tabii ki Sara'nın çok önünde ancak günümüz futbolunda Alex'in hiçbir yeri yok artık.

Bu Sara daha yetenekli demek değil ama Sara daha iyi bir atlet demek. Bu nedenle Sara tercih edilir çok basit bir mantık.

Alex'in futbol oynadığı yıllarda oynuyor olsaydık zaten İcardi hala net 11 oyuncusu olurdu.

Değil günümüz futbolu, 50 yıl sonra bile Sara'yı Alex'e tercih etmem. Futbol istediği kadar atletizm üzerine kurulsun; Sara 15 km koşsun, bana 7,5 km koşan Alex gibi adam yeter. Onun bir ara pası, bir şutu, bir frikiği sana maçı çözer ya da maçı aldırır.

Günümüz de yeri yokmuş hıh. İfbli bir adamı övdürttün bana ya

Alex Türkiye'de, VAR'ın olmadığı dönem, hakemlerin sürekli kolladığı fener dışında bu istatistiği yapamazdı. 20 yıl boyunca hakemler sayesinde Kadıköy'de maç kazanamadık. Daha doğrusu kimse kazanamıyordu. Trabzonspor'u, Beşiktaş'ı. VAR geldikten sonra ve fetö bittikten sonra heriflerin tüm serileri bitti. Gelen giden tokatladı feneri Kadıköy'de.

Baktılar olacak gibi değil, son 4 sezondur VAR'ı ele geçirmeye başladılar. Lale Orta bu operasyonun ilk ayağıydı. Erden Timur engel oldu, fakat kOÇ denen soytarı tehtid ederek göndertti.

Ondan sonra Erkan Engiller filan atanmaya başlandı. Baktılar yine olmuyor çünkü kadro kalitesi olarak Galatasaray çok güçlü, bu sefer orta hakemleri de fenerli olanlarını getirdiler. Eli büyüttüler ve TFF'yi de ele geçirdiler. Hacı Osmanoğlu sürekli Yasin Kol denen tetikçisini atadı ve Galatasaray neredeyse bunun yönettiği her maçta puan kaybetti.

Şuan herşeyi insanların gözü önünde yapıyorlar. Galatasaray bir ara sakatlıklardan ötürü sahada güçsüz olunca patır patır puan kaybetti çünkü hakemi de yenemedi. Ofsayt uydurularak gollerimiz iptal edildi, aynı şekilde fener kollanmaya devam edildi.

Yani, Alex iyi oyuncuydu evet, fakat bu istatistiği feneri kollayan hakemler sayesinde yaptı. Anelka eliyle filan gol atıyordu arkadaşlar. Alex yine iyi bir performans gösterebilirdi ama asla bu istatistiği yapamazdı. Bir de Hagi ile kıyaslıyorlar. Eziklik psikolojisi.

Geri
Üst Alt