alex kuckov

Koskoca İstanbul'da seni isteyen hiç mi birisi yok birader

Alex'in işi gücü var

Belirli standartlara göre iş yapar

Sen o standartların altında olursan Alex'in imajı bozulur

Zira boşuna Ukrayna'nın Dan Bilzerianı demiyoruz demi

aga burda belirli bi standart tamamen dolar ... yanında belirli bi doları getirirse ben olsamda olmasamda yanında burda güzel zaman geçirir

aga burda belirli bi standart tamamen dolar ... yanında belirli bi doları getirirse ben olsamda olmasamda yanında burda güzel zaman geçirir

Yok birader öyle deme

Dan Bilzerianın bile belirli bir standartı var.

O standartın altında olan biriyle gezersen hayatın mahvolur

Ben bugün elimde iphone 6s plus otobüste takılırken bana kız değil erkek yanaşıyor adam bu ülkede :asd: iphone 6s plus görmemiş yaw millet lan :d bu ülkenin erkekleri çok abazadır periscopede 45 yaşındaki karı kamera açmış 500 abaza giriyor yokluktan herhalde.

Ve çok abaza olduğumuzdan kızlar kendilerini Adrinan lima sanıyorlar.

Yakıyosun renktaş.
Alex Kuckov

x_160c50d6.jpg

sandırtmayın aga .. kabahat sizde .. biraz iradeli ağır olsanız onlar yavşayacak da sabır yok sizde
Bende kızların peşine düşmüyorum işte dediğin gibi peşine kız düşüyor.Şimdi işin şakasından çıkarsak ben kızları takmadığımdan bana yanaşan çok kız oldu ama ilgilenmedim :D

Özledik be reyiz nerelerdesin özledik o bin liralık beyaz italyan kunduralarını.

Aldığım habere göre mafyacılar tutuklamış alexi.Yardım bekliyor bizden.

Ukraynalı mafya Semion Mogilevich'le başının belada olduğu haberini aldım.

Geri
Üst Alt