Alex Kuckov
Sarı Üye
- 1 Nisan 2014
- 754
- 5
- 588
Lan senin kadar umutsuz bir insan değiliz
75mlık ülkeyi sırf kız bulmak için terk edilir mi
Ayıp be
adamın idolü kanuni olabilir ... bırak 75 milyonu 3 kıtayı yonetirken ukraynalı ile evlendi .. =)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan senin kadar umutsuz bir insan değiliz
75mlık ülkeyi sırf kız bulmak için terk edilir mi
Ayıp be
Koskoca İstanbul'da seni isteyen hiç mi birisi yok birader
Alex'in işi gücü var
Belirli standartlara göre iş yapar
Sen o standartların altında olursan Alex'in imajı bozulur
Zira boşuna Ukrayna'nın Dan Bilzerianı demiyoruz demi
aga burda belirli bi standart tamamen dolar ... yanında belirli bi doları getirirse ben olsamda olmasamda yanında burda güzel zaman geçirir
Ben bugün elimde iphone 6s plus otobüste takılırken bana kız değil erkek yanaşıyor adam bu ülkedeaga burda belirli bi standart tamamen dolar ... yanında belirli bi doları getirirse ben olsamda olmasamda yanında burda güzel zaman geçirir
iphone 6s plus görmemiş yaw millet lan :d bu ülkenin erkekleri çok abazadır periscopede 45 yaşındaki karı kamera açmış 500 abaza giriyor yokluktan herhalde.Ve çok abaza olduğumuzdan kızlar kendilerini Adrinan lima sanıyorlar.
Bende kızların peşine düşmüyorum işte dediğin gibi peşine kız düşüyor.Şimdi işin şakasından çıkarsak ben kızları takmadığımdan bana yanaşan çok kız oldu ama ilgilenmedimsandırtmayın aga .. kabahat sizde .. biraz iradeli ağır olsanız onlar yavşayacak da sabır yok sizde
Hayri Cund doğru mu lanhayri'nin 1000. yan hesabı mı bu?