Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.725
- 91.901
- 5.093
6.5 milyon euroya al 45 milyon euroya sat.Adamlar bu konuda kendilerini aşmış.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Iyi tamam da o ayrı yani Porto ya sattığımız fiyata eklenmez ki kiralanma bedeli. 8,5'a sattık demesi yanlış.1.5 milyon euro'ya Inter'e kiralamıştıkBen yukarıda düz diye 7 yazdım ama 6,5 Milyona sattık bunu.8.5 a sattık 3.65 gelecek demektir keşke yüzde 20 falan attırsaydık güzel para
8,5 nerden çıktı?
sent via GSC
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sent via GSC
Aklımda 8.5 kalmış nedense belkide İnter kiralığı falanla birlikte kalmıştır doğrudur sizin hesabınızIyi tamam da o ayrı yani Porto ya sattığımız fiyata eklenmez ki kiralanma bedeli. 8,5'a sattık demesi yanlış.
sent via GSC
Belhanda dünya çapında pas kalitesine sahip diyen adamı ciddiye alamam ben de.la bu uğur karakullukçu süzme gerzek olduğunu her ağzını açtığında belli etmek zorunda mı
Belhanda dünya çapında pas kalitesine sahip diyen adamı ciddiye alamam ben de.
Kendisi zaten halis muhlis bir Beşiktaş sempatizanıdır bu yüzden forumda çok seveni vardır.
sent via GSC
Fiyasko.Belhanda dünya çapında pas kalitesine sahip diyen adamı ciddiye alamam ben de.
Kendisi zaten halis muhlis bir Beşiktaş sempatizanıdır bu yüzden forumda çok seveni vardır.
sent via GSC
kemal belgine ne diyorsun renktaş?