Alex Telles Chelsea‘de İddiası!

6.5 milyon euroya al 45 milyon euroya sat.Adamlar bu konuda kendilerini aşmış.:tbr:

Evet haklısın ben toplam parayı söyledi sandım. Porto'ya 6.5 milyon euroya sattık.
8.5 a sattık 3.65 gelecek demektir keşke yüzde 20 falan attırsaydık güzel para
Ben yukarıda düz diye 7 yazdım ama 6,5 Milyona sattık bunu.

8,5 nerden çıktı?

sent via GSC
1.5 milyon euro'ya Inter'e kiralamıştık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi tamam da o ayrı yani Porto ya sattığımız fiyata eklenmez ki kiralanma bedeli. 8,5'a sattık demesi yanlış.

sent via GSC

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Japonun bonservisi çıktı.Gerçi 2den fazlası zarar...

Brezilya ligindeki genç wonderkidler Premier Lig yolu bizden geçer come to.

Chelsea 45m vermez, pek inandirici gelmiyor, ustelik Ugur twitterde okuyup yazmistir.

la bu uğur karakullukçu süzme gerzek olduğunu her ağzını açtığında belli etmek zorunda mı

Iyi tamam da o ayrı yani Porto ya sattığımız fiyata eklenmez ki kiralanma bedeli. 8,5'a sattık demesi yanlış.

sent via GSC
Aklımda 8.5 kalmış nedense belkide İnter kiralığı falanla birlikte kalmıştır doğrudur sizin hesabınız

Brumadada tellesdede aldığımız fiyata sattık ödediğimiz yıllık ücretleri falanda koyunca ben birşey anlamadım bu işten.

Portodan, sevilladan, shaktardan ders almalıyız.

la bu uğur karakullukçu süzme gerzek olduğunu her ağzını açtığında belli etmek zorunda mı
Belhanda dünya çapında pas kalitesine sahip diyen adamı ciddiye alamam ben de.

Kendisi zaten halis muhlis bir Beşiktaş sempatizanıdır bu yüzden forumda çok seveni vardır.

sent via GSC

Yine yeni yeniden gelismeye açık patlama yetenegi yüksek oyuncu aldıgın sürece asla ama asla zarar etmezsin.
Başkanım diye gezinen çoğu geri zekalı 3 milyona oyuncu alip çarkın döneceğini düşünüyorlar.

Kendisi zaten halis muhlis bir Beşiktaş sempatizanıdır bu yüzden forumda çok seveni vardır.

sent via GSC

kemal belgine ne diyorsun renktaş?

1) Brezilyali
2) Portolu
3) Felaket orta kesiyor
4) Eski wonderkid
5) Inter, Galatasaray gibi takimlar CV'sinde

Bu para cok normal, ayrica iyi de futbolcu

sent via GSC

kemal belgine ne diyorsun renktaş?
Fiyasko.

Fernando ya düz oyuncu dedi yav daha ötesi var mı.

Şöyle adamlar TV de futbol yorumluyor para kazanıyor, insanlar şunların dediğine inanıyor falan. Yazık.

sent via GSC

Heriflerin sattigi paraya bak ve bizim at agizlinin satarken ekonomist edasiyla siritmasina bak.
Ve o gerizekali yeniden aday, ölmeyi unutmuş herifler gider yine oy verirler

Galatasaray’dan giden adamlar birden şahlanıyor :)

Ben soylemeye devam edeyim, Telles'ten cacik olmaz.

Tellesin en iyi oldugu konu menajeri!! Baska bisey degil. Chelsea alir, 2 mac sonra kenara, sonra baska takima iteler.

Porto iyi kitliyor. Biz bi futbolcuyu 30 a 40 a satamayiz. Porto satar.

iyi yetenek çok teknik oyuncuydu tamam da bizde 3 pozisyonun 2 sinde düşüyordu.

bizim piyasa kadar para etmiyor ama niye bukadar bi aptal bi dursun var ki, sen bunları Chelsea filan satmadin, partlamak isteyen takımlara saatin, git yüz de 20 yap, allahin öküzü.

bu arada Carole > Telles diyen büyük bir tayfa vardi burda...

Geri
Üst Alt