Alex Telles mi Ali Adnan mı?

Ali Adnan'ın hücümu daha iyi demişsiniz de adam Rize'de oynuyor.Rize'ye yapılan savunma ile bize yapılan savunma bir mi?Tabi ki Adnanın hücümü daha iyi gözükür.Adamın önü alabildiğine boşluk.Koşup gider.Ama Telles'in önünde en az 3 adam oluyor.Ayrıca bizim maçta Bruma'yı hiç tutamamıştı Adnan.Kaç kere sağından atıp solundan geçti Bruma.Bir pozisyonda da hatta kırmızı kartlık girmişti Brumaya

ya tamamda bruma telleside elek eder yani istisna bir oyuncu bruma

Hemen gömüyorsunuz. Ali adnan nedir ya. Alex Telles bekleyin ve görün

Ali Adnan alınmalı bence. Telles ile değişmeli oynarlar

Caner'in sadece fizik-orta-sut ile fark yarattıgı bir ligde Ali Adnan'da fark yaratacaktır. Tarz olarak Caner'İn kopyası, hatta yasına oranla fizik yapısı düsünülürse, Caner'in rahatlıkla üst modeli diyebiliriz.

En önemli özellikleri; Yasına oranla sağlam fizik yapısı, Rahat top sürmesi ve Mükemmel sol ayağı,

Ali Adnan alınmalı bence. Telles ile değişmeli oynarlar. Orta ve Şutları cok sağlam. Caner'in sadece fizik-orta-sut ile fark yarattıgı bir ligde Ali Adnan'da fark yaratacaktır. Tarz olarak Caner'İn kopyası, hatta yasına oranla fizik yapısı düsünülürse, Caner'in rahatlıkla üst modeli diyebiliriz.

aynen renkdaş caner tipi solbek bu ali ednan telles daha çok fenerin eski solbeki andre santosa benziyor..

Ali Adnan'ın bu kadar oy aldığı forumda duramam. Myc mi oluyor ne ondan verin bana şutlayın beni

Maliyet-performans denkleminde Ali Adnan diyebilirim rahatlıkla.

Bence telles verdigimiz paranın hakkını vermiyor ben bir ışık göremiyorum

once selcuk'mu bilal'mi simdi telles'mi ali adnan'mi forum iyice kafayi yemek uzere sampiynluk agir basti galiba

Geri
Üst Alt