Alex Telles Resmen Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok bekledik çok istedik kesin bir şey olur.. Allah korusun.

nqs_QR6r.jpg

Hayırlı olsun camiamıza. Sonunda bir sol bek aldık bilmem kac yıl sonra.

Antu baktım adamlar fanatik gremiolu arkadaşlarıyla konuşuyor agahajabah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Bizim firmada calisan ve fanatik Gremio taraftari olan brezilyali bir arkadasima sordum. Kendisinin atak yaninin cok kotu oldugunu ama defansinin fena olmadigini soyledi. Belirtilen ucrete kesinlikle 6s´ye satilmasini istiyordu. "

Bizim firmanın yarısı da Uganda lı. :D

Bonservisi çok gibi dursa da maaşıyla durumu dengeliyo, üstellik gelecek vaat eden birisi. Ülkemizden ziyade Dünya'da sol bek çok fazla olmadığını düşünürsek, bulunmayan bölgeye başarılı gibi görünen bi transfer. Hayırlı olsun demek düşer artık.

inşallah tutar.

umudum yok ama.

david alaba daha iyi olabilirdi.

aynen alaba cok iyi olurdu sağ bekimiz de sorunlu oraya da lahm ı alsak , ortada selcuk yerine iniesta drogba yerine ibrahimovic burak yerine ronaldo , bruma da sakatlandı onun yerine de bale i alalım ,stp luiz ve hummels i alalm ,yedek olarak da puyol olsun takıma liderlik yapar

Biri Alaba demis, acaba hangi takimla karistiriyor bizi. Sonra niye dalga geciyorsunuz derler o_O

Galatasaray'ın sol beki Alex Telles, 15 numaralı formayı terletecek. Via @adamspor

Dany gitmeyecek galiba yoksa 13 numarayı alırdı :D

2.24'deki bindirmeyi bizde ilk macta yapsin rahat ettirir taraftari biraz

Yillar sonra Solbekimiz oluyor .Ben en son Insua'yi hatirliyorum ,ondan ümitliydim ama tutmamisti ama bunda o zamanki Futbolcularin,Yönetimin vsnin sucuydu.Telles inshallah cok faydali olacak.Hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt