Alex Telles Resmen Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allaha şükür solbek takviyesi yapabildik nihayet kaç yıl sonra. Bunu sağlayan kişinin ellerinden öperim.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben bu adamı sevdim, çok sempatik buluyorum, herhalde ilerleyen zamanda daha da çok seveceğim.

Tapatalk

H.O. umarim faydali olur..

* LG G2 Tapatalk *

resmi sitenin girisinde essek kadar Alex Telles Galatasaray'da yazisini ve Alex'in resmini görmeden inanmam :D

Alex Telles Galatasaray'da

1255_splash-alex-telles2201.jpg

;)

Yıllardır süren kaleci hasretini Muslera ile gidermistik. Solbekinde kaderi Telles ile beraber aynı olur umarım.

Gerektiğinde para döken bi yönetimimiz var artık bu transfer bunu kanıtlayan son transfer oldu.Şuan alınabilecek en iyi ve en uygun sol beki aldığımızı düşünüyorum.Hayırlı olsun ve umarım sakatlıksız bi kariyer geçirir

Brezilyali Sol Bekler kötü cikmazlar.

* LG G2 Tapatalk *

diğer forumlardan okuduğuma göre "düşük seviye defans, iyi hücümcü ve hızlı bir oyuncu almışız" diyorlar. Eh Bir Roberto Carlos,Marcelo,David Alaba vb. etkisinde bir sol bek beklememek lazım. Merakla bekliyorum ilk maçını.

Alex Telles 67 rating - FIFA 14 Career Mode Player Stats | Futhead

sitede alt taraftaki yorum dikkat çekici

"He was the best LB of the brazilian league this season. This guy is amazing IRL, this rating and potential don't make justice to him."

alex telles için yabancı forumlar yazılar:

Brazil: the talent factory 2013 featuring Alex Telles, Mayke, Rodrigo Caio, Biro-Biro, Rafael Ratão | Pitaco do gringo's Brazilian football site

Alex Telles

Fiyatı biraz yüksekmiş gibi genelde maliyet hesaplarına takılmam ama madem bu kadar gözümüz döndü sol bek konusunda ki dönmeli biraz daha yüklenip kendini ispatlamış birileri alınmayı denenebilir ve alınabilirdi bence neyse hayırlısı artık umarım yıllardır beklenen ihtiyaçları karşılayabilir.

Almasına alıyoruz da adamları gönderemiyoruz.

Amrabat danny riera de kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt