Alex Telles Resmen Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimde artık bi sol bekimiz var... Hayırlı uğurlu olsun...

#15 mi giyecek ? ya bu bari düzgün numara alsın #2 boş

Hayırlısı olsun, yabancı sol bek %100 gerekliydi. Kadro genişliği sağlayacak sadece Türk oyuncuları kadroya katmalıyız bundan sonra.

wLEoJV.png

çöp transfer :( bittik biz bittik :(

Laf aramızda bu tellesin atak da zayıf kaldığını gündeme geldiğinden beri yazıyorum burada. Çöp yada lesh gibi tabirlerle ayağa düşürmem ama 3-5-2 adamı değil gibi geliyor bana ..

İnşaallah beni yanıltır. Hayırlısı..

Laf aramızda bu tellesin atak da zayıf kaldığını gündeme geldiğinden beri yazıyorum burada. Çöp yada lesh tabirlerine kadar ayağa düşürmem ama 3-5-2 adamı değil gibi geliyor bana ..

Abi zaten o da olsa 21 yaşında ,kaba tabirle bize yedirmezlerdi onu. Tamam biraz düz mantık ama anlamışsındır demek istediğimi :)

Laf aramızda bu tellesin atak da zayıf kaldığını gündeme geldiğinden beri yazıyorum burada. Çöp yada lesh tabirlerine kadar ayağa düşürmem ama 3-5-2 adamı değil gibi geliyor bana ..

Benim de hakkında yapılan yorumları okuduğumda en çok karşılaştığım şey atak kurulurken ön planda olduğu sürekli.Ki izlediğim bazı videolarda öyle görmüştüm.Genç oyuncu zayıfsa bile geliştirir.

hayırlı olsun. inşallah sol bek sorunumuzu uzunca bir süreliğine çözer

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

23.715.000 milyon tl = transfer ücreti + 2013-2014 sezonunun sonuna kadar alacağı ücret

yönetime teşekkür etmek lazım, az para çıkmamış kasadan. bu sefer fedekarlık yapılmış...kıymetini bilin..

taraftar yine aynı zaten takmayın onları

gelmediği zaman; yönetim istifa..dünyanın en iyi solbekini kaçırdık, cimri başgan vs.

geldiği zaman; buna bu kadar para verilir mi? videodan izledim berbat oyuncu. gremio lu arkadasım söyledi iyi kazık yedik..brezilyada oturan dayım aradı tam bir çöpmüş, iyi kakalamışlar vs.

hadi iyi geceler.

İyi futbolcu iyi para stancu ya kaç para verdik hatırlayın ve rahat uyuyun...

Troll mode on:

Resmi Site'de görmeden inanmam.:trollfacce.gif:

Troll mode off.

Abi zaten o da olsa 21 yaşında ,kaba tabirle bize yedirmezlerdi onu. Tamam biraz düz mantık ama anlamışsındır demek istediğimi :)

Benim de hakkında yapılan yorumları okuduğumda en çok karşılaştığım şey atak kurulurken ön planda olduğu sürekli.Ki izlediğim bazı videolarda öyle görmüştüm.Genç oyuncu zayıfsa bile geliştirir.

Doğrusunuz gerçekten, takımdaki usta ve tecrübeli ağabeyleri özellikle de hemşehrisi olarak melonun onu eksikleri konusunda doğru yönde geliştirmesini umuyorum..

İyi futbolcu iyi para stancu ya kaç para verdik hatırlayın ve rahat uyuyun...

O zaman euro kuru ucuzdu :P

Saka bir yana euro uctu gidiyor. Sirf bu kur farkindan dolayi bir suru ek maliyet geldi oyuncu maaslari ve bonservislerden. Daha fazla destek olmak lazim urun anlaminda kulubumuze

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt