Alex Telles Resmen Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillar sonra Solbekimiz oluyor .Ben en son Insua'yi hatirliyorum ,ondan ümitliydim ama tutmamisti ama bunda o zamanki Futbolcularin,Yönetimin vsnin sucuydu.Telles inshallah cok faydali olacak.Hayirli olsun

O geleceği zamanda sürekli aynı tip attığı şu golü izlerdik Telles gibi,

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f1vQwyiTL7I[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VIPzSx7ScBw[/media]

Bonservisi çok gibi dursa da maaşıyla durumu dengeliyo, üstellik gelecek vaat eden birisi. Ülkemizden ziyade Dünya'da sol bek çok fazla olmadığını düşünürsek, bulunmayan bölgeye başarılı gibi görünen bi transfer. Hayırlı olsun demek düşer artık.

Maaşı nasıl dengeliyor yahu. 1,4 m euro garanti para maç başı 10 bin . Rakibin baltayken zaten senede 40 maç oynarsın. Alacağı para 1,8 m euro olur. Hiç de az bir para değil.Bir kere bile milli olmamış bir sezonluk bir topçu için çok fazla. Bir kariyerin olur bu parayı alırsın da Tellesin ülkesinde aldığı paranın 400-500 binden fazla olmadığına eminim. Adam söz konusu paraları duyunca kendinden geçti bir aydır senden benden daha fanatik tweetler atıyor.

fenerliler kadlec noldu onu söyleyin. hayirli olsun.

shaktara giden şimdide chelseaye giden 25 inde willian bile yeni yeni milli maçlari oynuyor. orasi brezilya 1milyon topçu üretiyor orasi. zihniyete gel.

Maaşı nasıl dengeliyor yahu. 1,4 m euro garanti para maç başı 10 bin . Rakibin baltayken zaten senede 40 maç oynarsın. Alacağı para 1,8 m euro olur. Hiç de az bir para değil.Bir kere bile milli olmamış bir sezonluk bir topçu için çok fazla. Bir kariyerin olur bu parayı alırsın da Tellesin ülkesinde aldığı paranın 400-500 binden fazla olmadığına eminim. Adam söz konusu paraları duyunca kendinden geçti bir aydır senden benden daha fanatik tweetler atıyor.

Ne tweet'i kardesim o hesaplarin hepsi sahte millet dalga geciyor, siz de gaza geliyorsunuz.

Oynamayan Riera'ya 3 milyon, geldiğinden beri verim alamadığımız Hamit'e 3 milyon, her ne kadar iyi de olsa yedekten öteye geçememiş Umut'a 2.5 milyon maç hariç maaş veren bir klübüz. Telles kapalı kutu gibi duruyo ama takımın maaş ortalamasına göre maaşı düşük bana göre, sana göre değilse saygı duyarım ama Telles'in maaşıni yüksek buluyosan bu adamlarınki ne?

yıllar sonra sol bek gibi bir sol bekimiz oldu.

inşallah fiyasko olmaz...

Oynamayan Riera'ya 3 milyon, geldiğinden beri verim alamadığımız Hamit'e 3 milyon, her ne kadar iyi de olsa yedekten öteye geçememiş Umut'a 2.5 milyon maç hariç maaş veren bir klübüz. Telles kapalı kutu gibi duruyo ama takımın maaş ortalamasına göre maaşı düşük bana göre, sana göre değilse saygı duyarım ama Telles'in maaşıni yüksek buluyosan bu adamlarınki ne?

Kötü örneklerle kıyaslayarak ücreti az sayamayız. Rieraya 3 verdik diye her gelene 4-5 vermek mantıklı bir çıkarım değil. Tellesin brezilyada aldığı para yarım milyondan fazla değil sen 3 - 4 katını veriyorsun. Oyunculara paralar ödenirken çok dikkat edilmeli sadece ödeme konusu değil istendiğinde elden çıkarma konusunda da çok kritik bir konu. Amrabatın maaşı nispeten makul olmasa kiralayamazdın ya da maaşının yarısını sen ödüyor olurdun. Rieranın gitmemek için direnme sebebi yıllık 3 milyon kazanması.Fener Kadleci gönderemiyor çok önemli konular bunlar. Dünyadan çok elit adamlar hariç solbeklerin aldığı maaşların seviyesi belli. Ben rakamı yüksek buluyorum açıkcası 1,7 milyon euro kendini kanıtlamamış bir sol bek için yüksek bir rakam.

Kötü örneklerle kıyaslama değil bu takımın genel maaş ortalaması. İki yıl önceye kadar zaten yıllık 2 milyonu bulan maaşlı oyuncu sayımız çok azdı, ama şu anda ilk 11de oynayan oyuncularımızın hemen hepsi maaş olarak Türkiye hatta çoğu Avrupa kulübünün maaş ortalamasının üzerinde, ona bişey dediğimiz yok. Ancak ilk 11 için alınan bir oyuncunun maaşı da aşağı yukarı takımdaki maaş ortalamasıyla dengeli olmalı. Brezilya'da ne kadar aldığı benim için önem arz etmiyor. Geçtiğimiz yıl Semih 300bin euro alırken bu dengeyi sağlamak için maaşında artırıma gidildi mesela bu yüzden. Maaşta belli bir denge olur, sen oynamayan adamlara o kadar maaş ödüyosan Telles'e gidip yıllık 500bin euro ödeyemezsin. Neyse sana göre çoktur saygı duyarım ama ben ücreti az demedim, takımdaki ortalamaya göre makul sayılabilecek bi maaş dedim.

Kötü örneklerle kıyaslayarak ücreti az sayamayız. Rieraya 3 verdik diye her gelene 4-5 vermek mantıklı bir çıkarım değil. Tellesin brezilyada aldığı para yarım milyondan fazla değil sen 3 - 4 katını veriyorsun. Oyunculara paralar ödenirken çok dikkat edilmeli sadece ödeme konusu değil istendiğinde elden çıkarma konusunda da çok kritik bir konu. Amrabatın maaşı nispeten makul olmasa kiralayamazdın ya da maaşının yarısını sen ödüyor olurdun. Rieranın gitmemek için direnme sebebi yıllık 3 milyon kazanması.Fener Kadleci gönderemiyor çok önemli konular bunlar. Dünyadan çok elit adamlar hariç solbeklerin aldığı maaşların seviyesi belli. Ben rakamı yüksek buluyorum açıkcası 1,7 milyon euro kendini kanıtlamamış bir sol bek için yüksek bir rakam.

Kötü örneklerle kıyaslama değil bu takımın genel maaş ortalaması. İki yıl önceye kadar zaten yıllık 2 milyonu bulan maaşlı oyuncu sayımız çok azdı, ama şu anda ilk 11de oynayan oyuncularımızın hemen hepsi maaş olarak Türkiye hatta çoğu Avrupa kulübünün maaş ortalamasının üzerinde, ona bişey dediğimiz yok zaten. Ancak ilk 11 için alınan bir oyuncunun maaşı da aşağı yukarı takımdaki maaş ortalamasıyla dengeli olmalı. Brezilya'da ne kadar aldığı benim için önem arz etmiyor. Geçtiğimiz yıl Semih 300bin euro alırken bu dengeyi sağlamak için maaşında artırıma gidildi mesela bu yüzden. Maaşta belli bir denge olur, sen oynamayan adamlara o kadar maaş ödüyosan Telles'e gidip yıllık 500bin euro ödeyemezsin. Neyse sana göre çoktur saygı duyarım ama ben ücreti az demedim, takımdaki ortalamaya göre makul sayılabilecek bi maaş dedim.

Hadi hayırlı olsun;

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1677795

ALEX NICOLAO TELLES

simgeFutbolcu.gif

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri:CAXIAS DO SUL/RS

Doğum Tarihi:15 Aralık 1992

Uyruk:BRA

Futbolcu Temsilcisi:

Lisans Bilgileri

Lisans No: 15935

Kulüp: GALATASARAY A.Ş.

Sözleşme Başlangıç T.: 23 Ocak 2014

Sözleşme Bitiş T.: 31 Mayıs 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt