Alex Telles Transferi Askıya Alındı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
FLAŞ! Alex Telles transferi askıya alındı!

tarafından Eurosport Türkiye 08/01/2014 tarihinde 20:09'de 08/01/2014 20:21'de güncellendi@EurosportCom_TR

Alex Telles transferinde flaş gelişme!

1155409-18114687-640-360.jpg
Eurosport

Gremio Sportif Direktörü Rui Costa Brezilya basınına yaptığı açıklamada Alex Telles transferinin askıya alındığını söyledi.

Rui Costa, bugün Galatasaray tarafından yapılan teklifteki son dakika değişikliği sebebiyle anlaşmanın askıya alındığını duyurdu. Rui Costa sözlerine şöyle devam etti:

''Galatasaray neden böyle bir şey yaptı bilemiyoruz ve bunu öğrenmek istiyoruz. Telles için anlaşmayı imzalama noktasına gelmiştik''

''Telles için birçok teklif var. Bizim için en iyi olan kararı vereceğiz''

Kaynak;

FLAŞ! Alex Telles transferi askıya alındı! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

SON DAKİKA | Alex Telles transferi için banka teminatı bekleyen Gremio'ya teminat yarın ulaşıyormuş.Sorun yok.

Yalannnn baskasi yalannnnn dünyada ölümden baskasi yalan

Bir portekiz kaynağı. kaynakmı gazete bulmacasımı anlamadım ki... Ulen gogıl çeviri :oops:

Sorority Alex Telles Galatasaray satışını askıya aldı

Türk ekibi son anda yan ödeme şeklini değiştirmek istedim

Yanal Alex Telles Guild uzun kalmalıdır. Kulüp ve Galatasaray arasında ödemeler ile ilgili herhangi bir düzeltme oldu. Iş askıya ve o Çarşamba günü Tricolor oyuncu göründü edildi. Murahhas Rui Costa gibi, kanat yeni bir öneri kadar kulüpte kalır. "Alex daha önce anlaşmaya ne yapmazsanız sözleşme. Galatasaray'a tarafından korunan Guild, bir oyuncu, oyuncu kalır. İş askıya ama sona değil. 'önce bize colodo olan Galatasaray modele dönene kadar askıya olacak. ne görmek istiyorum, "lideri açıkladı. Rui Costa Çarşamba günü oyuncu ile konuştu ve dedi ki Gremio sessiz. "Ben hiçbir sözleşme ya da bazı kulübü bekleyen değildir söyledim. O büyük bir kulüp Grêmio, güvenli bir durum var. O değerli ve korunur," diye ekledi.

belliydi zaten,ben demistim...

Gelmez'de.. Carlinhos Vol. 2 olur.

Bende inanmıyorum Alexin geleceğine.

Amrabat gitmiyor. Riera ya 1,5m euro verip göndermeyi düşünmez bu yönetim . Rierada kalıyor sene sonuna kadar.

Danny gider hajroviç imza atar Alex baska bahara kalır.

Büyük ihtimal Avrupada baska bir kulübe gider...

GS da Sol beke ishak yada tarıkı alır gibi geliyor.

Adam gelecem demis, ayrica teminat mektubu bugun gitmis, yani 1-2 gune aciklanir buda

Su serefsiz Eurosport'un yalan haberlerine itibar etmeyin. Adamin gelecegi gün gibi ortada.

Gremio'nun durumu pek parlak degil zaten, mecburlar satmaya. 1-2 evrak yüzünden 2-3 haftadir bekliyor.

Malum Türkiye-Brezilya arasi cok uzun mesafe var.

Beyler. Zaten yattı gelmiyor falan değil. Konuyuda haber amaçlı açtım. Olur böyle şeyler.. Ben geleceğini düşünüyorum ama sonuçta hiçbirimiz bu işlerin detaylarını bilmiyoruz.

Tekrar söylüyorum; haber amaçlı açtım. Sonuçta son dakika gelişmesi. Haber Eurosportta çıktıktan 5 dk sonra ben konu açtım.

Saygılar... :tiphat:

Bu arada;

(alıntıdır)

Hem ödeme planlarındaki sorun, hemde bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer şuan için askıya alınmış...

Riera'yı sezon sonuna kadar ŞL tecrübesi için göndermiyorlarmış. Amrabat ise gönderilemezse,

Olası Telles transferi için Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt