Alex Telles Transferi Askıya Alındı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki ufak bir pürüz vardır ama gerçekleşir bu transfer. Herşeyi geçtim çocuk neler paylaştı instagramdan öyle:)

Mancini de çok istiyormuş bunu, Aysal ne yapar ne eder alır.

Rui Costa da ortalığı bulandırmasın, bekle gelir teminat eline...

Belki ufak bir pürüz vardır ama gerçekleşir bu transfer. Herşeyi geçtim çocuk neler paylaştı instagramdan öyle:)

Mancini de çok istiyormuş bunu, Aysal ne yapar ne eder alır.

Rui Costa da ortalığı bulandırmasın, bekle gelir teminat eline...

Aynen öyle... Eğer istiyorsak ve Mancini onay verdiyse alınır diye düşünüyorum.

Şu da aklıma gelmiyor değil; Malum kulüpten çıkıntı varsa bilmiyorum artık.

Aynen öyle... Eğer istiyorsak ve Mancini onay verdiyse alınır diye düşünüyorum.

Şu da aklıma gelmiyor değil; Malum kulüpten çıkıntı varsa bilmiyorum artık.

Olamaz diyemem ama karşılarında Eskişehir yok, zaten Alex de kaç kere Drogba ve Sneijder'in yanında oynamak hayal gibi açıklamalar yaptı.

Sulanırlar belki ama anca avuçlarını yalarlar. Ben bu transferin olacağını düşünüyorum.

Bu arada;

(alıntıdır)

Hem ödeme planlarındaki sorun, hemde bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer şuan için askıya alınmış...

Riera'yı sezon sonuna kadar ŞL tecrübesi için göndermiyorlarmış. Amrabat ise gönderilemezse,

Olası Telles transferi için Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek.

bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle...

Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek...

:hang:

ulan sol bek gormeden obur dunya gitmekten korkuyorum gozum acik gider.

Problem degil, mantikli dusunelim:

Mancini ben bunu isterim demis Nokta,

Amrabat kiralik gitmezse napariz? Lisansini iptal ederiz Telles e veririz, Amrabat ta 5 ay Loca da oturur.

Telles transferinde flaş gelişme! | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi

Ulan böyle bir Rezilik olur mu ya...

Gremio Sportif Direktörü Rui Costa Brezilya basınına yaptığı açıklamada Alex Telles transferinin askıya alındığını söyledi.

Rui Costa, bugün Galatasaray tarafından yapılan teklifteki son dakika değişikliği sebebiyle anlaşmanın askıya alındığını duyurdu. Rui Costa sözlerine şöyle devam etti:

”Galatasaray neden böyle bir şey yaptı bilemiyoruz ve bunu öğrenmek istiyoruz. Telles için anlaşmayı imzalama noktasına gelmiştik”

Problem degil, mantikli dusunelim:

Mancini ben bunu isterim demis Nokta,

Amrabat kiralik gitmezse napariz? Lisansini iptal ederiz Telles e veririz, Amrabat ta 5 ay Loca da oturur.

aynen. amrabat kendini rezil eder. bjk nasil holoskonun sözlesmesini 6ay dondurmussa, bizde aynisini yapariz

Amrabat tazminat peşinde o yüzden ayrılmak istemiyor hııımınıııı

kaynağa gel kaynağa

Sanmiyorum bu transfer bir sekilde gerceklesir

tapatalk

Çok iyi ya. Sol bek almayız yine. Bruma oynayamazken yabancı Hajrovic, iyi saçmaladılar yine doğru ise.

Bu arada;

(alıntıdır)

Hem ödeme planlarındaki sorun, hemde bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer şuan için askıya alınmış...

Riera'yı sezon sonuna kadar ŞL tecrübesi için göndermiyorlarmış. Amrabat ise gönderilemezse,

Olası Telles transferi için Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek.

Bu daha kötü hem amrabat gitmiyor hemde bruma gidiyor. Kalsın o zaman telles.

allah bize orjin bir sol beki cok gördü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt