Alex Telles Transferi Askıya Alındı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim ve Ünal Aysal arasındaki savaşın tam bir ego savaşı olduğu biliniyordu. Fatih Terim'in egosunun ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz zaten, Alper Potuk transferi ve Telles-Tarık olayları gerçek ise Ünal Aysal'ın da ne kadar egosu yüksek biri olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Sırf kendi istediğimiz şartlar olmadı diye transferden vazgeçiyoruz anında anladığım kadarıyla. Umarım doğru değildir haberler.

Tabi bu davranış doğrudur yanlıştır o da tartışılır. Sonuçta herkesin kendine özgü prensipleri var.

bu adamin gelince ne yapacagi belli degil. hazir coentrao'yu gözden cikarmisken kiralasak.. 1.5 yiillik herkes rahat eder.

Amrabat'ı aslında tümden yollamak yerine , "kardeşim iki sene seni kiralayacağız , sonra pasaport için başvuru yapacağız" desek iyi olur aslında

Dany'nin fesh etmek lazım

Reira sezon sonuna kadar kalmalı

Chedjou sezon sonu yol verilsin

dany e katılıyorum, amrabat içinde aynen.. riera da kesinlikle kalmalı takımda en çok beğendiğim ayağına top yakışan adam bence. chedjou dan ben hala bir çıkış bekliyorum ya.

bu ara dönemde amrabat ile dany yerine 2. yarı için hayro ve telles almalıydı. dany hayro değişikliği olacak herhalde ama amrabat gitmeyecek gibi görünüyor. riera yı yollamak istemez başka adam akıllı sol kanat yok yedekte. karmaşık durumlar. istenmediği yerde ısrar eden insanlara gıcık oluyorum

alınmayan her oyuncu bence çok büyütülüyor.şu forumda bu adamın gerçekten brezilyanın bir numaralı sol beki olduğunu düşünen varmı cidden.yani ciddi ciddi 1 numaralı brezilyalı solbek 6-7 milyon euromu.bu muhabbet aynı geçen seneki chedjou muhabbeti oldu.oda fransanın bir numaralı stoperiydi sözde.yok ibraya bilmem yan yatırmış feyk atmışta bilmem neler.fransanın en iyi stoperi dediklerinde bile herkes harıl harıl stoper ararken bizim 6 küsür milyon euroya alabilmemiz hemde en iyisini garip di zaten.ki chedjou nun da aslında bir numarası olmadığı 2-3 maçta belli oldu.bu brezilyanın en iyi sol beki carlinhos değilmiydi 6 ay öncesine kadar,ki oda sallama bi haber bence.şurda kaç maçını izleyen vardır merak ediyorum.videoları geç bikere anlamsızca beklerin attığı goller gösteriliyor videolarda sanki görevleri gol atmakmış gibi.telles belki iyi bir oyuncu olabilecek potansiyele sahiptir hepsi bu.bence en büyük saçmalığı hajrovic i almakla yaptık.yabancı hakkımızı kullandık hajro ya bruma oynayamıyorken yabancı kuralından dolayı ne gerek vardı hajro ya.oda ya tutarsa transferi herhalde.telles olsada çok sevinmeyeceğim olmasada çok üzülmeyeceğim çünki biliyorumki en ii sol bek lafları saçmalık.

alınmayan her oyuncu bence çok büyütülüyor.şu forumda bu adamın gerçekten brezilyanın bir numaralı sol beki olduğunu düşünen varmı cidden.yani ciddi ciddi 1 numaralı brezilyalı solbek 6-7 milyon euromu.bu muhabbet aynı geçen seneki chedjou muhabbeti oldu.oda fransanın bir numaralı stoperiydi sözde.yok ibraya bilmem yan yatırmış feyk atmışta bilmem neler.fransanın en iyi stoperi dediklerinde bile herkes harıl harıl stoper ararken bizim 6 küsür milyon euroya alabilmemiz hemde en iyisini garip di zaten.ki chedjou nun da aslında bir numarası olmadığı 2-3 maçta belli oldu.bu brezilyanın en iyi sol beki carlinhos değilmiydi 6 ay öncesine kadar,ki oda sallama bi haber bence.şurda kaç maçını izleyen vardır merak ediyorum.videoları geç bikere anlamsızca beklerin attığı goller gösteriliyor videolarda sanki görevleri gol atmakmış gibi.telles belki iyi bir oyuncu olabilecek potansiyele sahiptir hepsi bu.bence en büyük saçmalığı hajrovic i almakla yaptık.yabancı hakkımızı kullandık hajro ya bruma oynayamıyorken yabancı kuralından dolayı ne gerek vardı hajro ya.oda ya tutarsa transferi herhalde.telles olsada çok sevinmeyeceğim olmasada çok üzülmeyeceğim çünki biliyorumki en ii sol bek lafları saçmalık.

nokta

Solbek almamak için yeminli misiniz?

madem yabancı sııkıntımız var bok mu var da gidip Hajroviçi alıyoruz Dany Amrabat Riera siz de bi gidin

Alamazsak şu Baroni çingenesini haklı çıkarmış olucaz şaka maka. Yani alamamaktan ziyade bu durum daha da sinir bozucu olur.

Baroninin Gazına gelmeyin renktaş. Alex de övdü bu adamı. Ofansif bek adı altında tartışıyoruz elemanı, baktım skora ne katkısı var diye. eğer transfermrkt yanlış yazmamışsa otuzdan fazla maçta oynamış. 1 gol. 1 kendi kalesine gol. 3 asistle oynamış arkadaş.

sol bek bangir bangir bagirirken sag aciga hayri diye adi sani bilinmeyen adam almak tam bizim isimiz. Umarim yonetim telleside alir ve uzerine rotasyon amacli 3 tane de kaliteli turk alir ve hepimizi susturur. Yoksa 2. yari galatasarayin maclarindan ziyade yonetim tartisilir forumda.

Baroninin Gazına gelmeyin renktaş. Alex de övdü bu adamı. Ofansif bek adı altında tartışıyoruz elemanı, baktım skora ne katkısı var diye. eğer transfermrkt yanlış yazmamışsa otuzdan fazla maçta oynamış. 1 gol. 1 kendi kalesine gol. 3 asistle oynamış arkadaş.

kimin ne dediği önemli değil Alex övse ne olur övmese ne olur? en son Maldonado'yu övmüştü bilmem nerenin en iyisi diye, geldi ne oldu :D

Alamazsak şu Baroni çingenesini haklı çıkarmış olucaz şaka maka. Yani alamamaktan ziyade bu durum daha da sinir bozucu olur.

boşverin takmayın bu kadar daha iyi seçenekler var. olursa iyi olur olmazsa üzülmem. Sezon sonu daha iyi seçenekler var

Fatih Terim ve Ünal Aysal arasındaki savaşın tam bir ego savaşı olduğu biliniyordu. Fatih Terim'in egosunun ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz zaten, Alper Potuk transferi ve Telles-Tarık olayları gerçek ise Ünal Aysal'ın da ne kadar egosu yüksek biri olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Sırf kendi istediğimiz şartlar olmadı diye transferden vazgeçiyoruz anında anladığım kadarıyla. Umarım doğru değildir haberler.

Tabi bu davranış doğrudur yanlıştır o da tartışılır. Sonuçta herkesin kendine özgü prensipleri var.

Ünal Aysal transfer savaşını sevmiyor gibi geliyor bana. Alper transferinden sonra mesela, karşımda öyle bir adam var ki ben ne versem 500 bin fazlasını verecek, böyle insanlarla uğraşılmaz demişti yanılmıyorsam. Tarık yine sorun değil, zaten 1M fazla 6 ay kalan adama ama Telles olayını aklım almıyor. Umarım bitirirler Telles'i.

3 yıldır Brezilya'dan ilgilenip de alamadıklarımızdan yol olur yol

Bernard

Luis Fabiano

Carlinhos

Wellington-Allahtan neyse

Lauro-Allah korudu yine

şimdi de Telles diyorlar.

3 yıldır ilgilenip de alamadığımız sol bekler de aynı şekilde tabi.

O kadar ki ligden bile alamıyoruz. Hasan Ali, Tarık Çamdal falan...

3 yılın özeti

1.sezon ki fırsat transferleri hariç YERLİ TRANSFER ADNAN POLAT DÖNEMİ KADAR KÖTÜ

Yabancı transferler bu döneme kadar genelde başarılıydı (Muslera-Eboue-Ujfalusi-Riera-Melo-Sneijder-Drogba-Elmander)- Dany,Amrabat, Chedjou ve muhtemelen İzet ise eksi hanesine yazılabilir.

Ama bu transferlerin de çoğunun ortak yanı

Melo: gözden çıkarılmıştı, talibi azdı Avrupa da

Eboue :1.5 sezon iyiydi, 1 yıldır kötü ama totalde iyi transfer. Arsene Wenger gözden çıkarmıştı. İyi kaptık

Sneijder: Fırsat transferi

Drogba : fırsat transferi

Elmander : fırsat transferi

Ujfalusi : Çok az takım ilgileniyordu, risksiz transferdi.

Dany--Amrabat ise o kadar saçma ki söyleyecek söz yok zaten. Chedjou'da kesinlikle bu maliyeti hakedecek bir stoper değil.

Nedir bu cile?? Kac senedir sol bek siz oynuyor bu takim..

Yok renktaş gelmezse çokta fifi açıkçası. Ben sadece o çingeneye feci derecede uyuz oluyorum o açıdan söyledim. Yoksa alamazsak bile pek üzülmem şahsen. Ha ama şu bir gerçek ki, artık bir sol bek de şart oldu, mutlaka birilerini almalılar o bölgeye.

Haberin orijinali.

Kod:
The transfer of Alex Telles from Grêmio to Galatasaray has been “suspended” according to Tricolor executive director Rui Costa.

Everything had been agreed between the two sides for the transfer of the left back but a change in the terms of the contract from the Turkish club has seen the deal halted.

Lance reported Rui Costa’s claims and it now appears the 20-year-old could stay in Brazil.

“The transfer had advanced greatly. We exchanged drafts of contracts and to our surprise yesterday there was a significant change in the great security of the deal.

“The contract, the way they are proposing does not give security to Grêmio. It has not been terminated, it is suspended.”

It leaves Telles is in an unusual position but he may now feature for Tricolor in the Copa Libertadores, that is according to Costa.

The executive director also admitted that Grêmio don’t mind keeping the talented left-back but said other teams will now register an interest in the Brazilian.

“He has a current contract and will play in the Libertadores. It is a safe situation.

“The minimum we have to do, because of this change and this change does not meet our interests, is to do no business.

“This does not put Grêmio at risk. Telles is valued, there are several other clubs interested.”

Sol bek geldi diye sevindik yonetim yine ne isler karistiriyor yahu olacak is degil! Adam bavullarini toplamis gelecem dedi, adamin da moralini bozuyorlar!

Alex olayı yatınca yine güney amerikadan hemen alternatif bir genç bulmuşuz. Asaletinyeter twitde böyle yazmış.

Eğer dediği doğruysa olay şu demekdir.

Alexle 6m a anlaşılmışken bir menejer çıkmışdır kesin. Demişdir bakın bu eleman daha iyi hemde daha ucuz bu adama bu kadar para veriyosunuz ama brumada gördünüz buda elinizde patlarsa zor durumda kalırsınız diye girmişdir bunların aklına...

Öyle oluncada bizimkilere ne lazım ? tabiki bahane ... hemen biz peşin anlaşmışdık ama gelin biz bunu takside bölelim sittin senede azar azar ödeyelim demişlerdir Gremioya .

Maksat basına ve taraftara özür yaratmak ya.

Bence o iş yalan olur . Alex baska takıma gider. Çok ciddi kulüplerde ilgileniyormus sanırım kendisi ile.

Ben adamı 90 dk izlemedim. Ama hem youtube daki hemde brezilya sitesi mi bir site vardı ordaki 16 dk lık videosunu izledim hem brezilya 2.ligi hemde gremio maçlarının oldugu.

ilk gözüme çarpan herkez gibi driblingleri oldu. Adamda ciğer var maşşallah topluda topsuzda baya hızdı.

2.olarak gördüğüm özellikle 16 dk lık videosunun yarısından sonra gösterilen 1*1 de kolay çalım yemiyor. Çok yerinde müdahaleleri var.

Herkez ofansını övmüş ama bu çocugun asıl iyi oldugu yeri defansı bence.

Öyle aman aman harika olmazsa olmaz diye abartı sözlere gerek yok.

Ama çocugun potansiyeli baya baya var.

İlla bir sol bek alınacaksa yabancı 30 una gelmiş piyasası bitmiş yüksek ücretli adamlardan ziyade böyle adamları tercih ederim.

Ama kendi fikrim bunu her zaman söylüyorum.

Ben yabancı kontenjanını bir takımın sağ ve sol bekine harcamaya karsıyım.

Takımın iskeleti yabancı olmalı . En önemli yerler.

Muslera----Onuru alamayacağımıza göre ve piyasada daha iyi yerli kaleci olmadıgına göre mecbur kalacak. Zaten dünyanın sayılı kalecilerinden bana göre.

Çift stoper--Türkiyede semih ile serdar ile falan yemez. Türkiye ligi için sorun olmaz belki ama devler ligi için Mutlaka 2 tane çok sağlam stoperin olmalı onlarda türkiyede yok.

Forvet---İster tek forvet oyna ister çift forvet mutlaka 1 tanesi yabancı olmak zorunda.

10 numara-- Mutlaka 1 tane oyunu ileriye tasıyacak son pasları atacak yabancın olmalı.

Benim 11 imde bu bölgeler olmazsa olmaz yabancıdır. Geriye 1 hakkımız var. Onuda eldeki şartlara göre ister kanat kullan ister göbekde..

Ama oyuna direk katkı edicek en önemli yerler bu 5 i oldugu için ben bunların mutlaka yabancı olmasından yanayım.

transfermarkte göre Telles'in bize gelme ihtimali %70.

kolarov veya coentrao gibi daha tecrübeli ve kaliteli isimler gelse daha çok işimize yarar diye düşünüyorum. eğer karşılarına bu tarz bir fırsat transferi çıktıysa alex telles gelmeyebilir çok problem değil ama bir tane yabancı solbek almak zorundayız orası kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt