Alex Telles Transferi Askıya Alındı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Hayroyu alana kadar Tellesi alsanıza delirtmeyin ulayn insanı.

Carlinhos v2 olmaz insallah

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

tulun olduğu müddetçe Galatasarayın mantıklı transfer yapması imkansızdır , yerli transferine bakıyorum, serdar aziz,salih dursun,veysel vs vs yahu bu adamlara talip olmak bile ayıp.. yazık koskoca Galatasaray kimlerin elinde..

Yazıklar olsun ya sinirim hala gecmedi.

hajroviçi sol bekte oynatırız. ;)

telles nedir yaa... abuk-sabuk adamlara 3 er-4 er milyon sayılıyor.

Tellesin üstüne 3-4 koy siqueirayı kaptır getir. dertler bitsin..

YONETIM ISTIFA baska birsey demiyorum cimrilikten Brezilya liginin 1 numarali sol bekini alamiyoruz yuh lan yuh ...

Elindeki yabancıları gönderemeyeceksen Hayro'yu neden alıyorsun zaten. Yönetim yanlış yapmaya devam ediyor malesef.

Alamazsak şu Baroni çingenesini haklı çıkarmış olucaz şaka maka. Yani alamamaktan ziyade bu durum daha da sinir bozucu olur.

fiyasko olur bu durum. inanmak istemiyorum. mancini nin uzun zamandır takip ettiği vs bu kadar potansiyelli belkide dünya kupasında tavan yapabilecek bir oyuncuyu nakit mi taksitli mi derken kaçırmak yazık olur. hayır madem dany yi amrabat ı riera yı göndermeyeceksin/gönderemeyeceksin neden yabancı transfer olayına giriyorsun anlam veremiyorum.

yani çıkıpta yönetimden biri şimdi "yabancı sınırı olduğu için amrabat ile yolları ayıramadık gitmek istemediği için, o yüzden alex telles transferinden vazgeçtik" mi diyecek. komik olur gülerler adama.

YONETIM ISTIFA baska birsey demiyorum cimrilikten Brezilya liginin 1 numarali sol bekini alamiyoruz yuh lan yuh ...

sakin ol şampiyon, kaç kere izledin de 1 numaralı sol bek yaptın? ayrıca cimrilik olduğunu nerden biliyorsun neyse konuya döneyim ben

En başın da demiştim ara dönem de solbek almayalım sezon sonu, Coentrao gibi seçenekleri değelendirelim diye. Telles olursa iyi olur olmazsa üzülmem.

fiyasko olur bu durum. inanmak istemiyorum. mancini nin uzun zamandır takip ettiği vs bu kadar potansiyelli belkide dünya kupasında tavan yapabilecek bir oyuncuyu nakit mi taksitli mi derken kaçırmak yazık olur. hayır madem dany yi amrabat ı riera yı göndermeyeceksin/gönderemeyeceksin neden yabancı transfer olayına giriyorsun anlam veremiyorum.

yani çıkıpta yönetimden biri şimdi "yabancı sınırı olduğu için amrabat ile yolları ayıramadık gitmek istemediği için, o yüzden alex telles transferinden vazgeçtik" mi diyecek. komik olur gülerler adama.

Amrabat'ı aslında tümden yollamak yerine , "kardeşim iki sene seni kiralayacağız , sonra pasaport için başvuru yapacağız" desek iyi olur aslında

Dany'nin fesh etmek lazım

Reira sezon sonuna kadar kalmalı

Chedjou sezon sonu yol verilsin

Ödeme şeklinde son anda bir degisiklik yaptigimiz söyleniyor. . Eger öyle bir yamuk yaptiysak insallah gelmez. Sonra buyuk bir takima gider ve gittigi takimdan onu almak icin gorusmek istediğimizde bize 25M fiyat çekerler :D

Bu kadar dillenipte bu transfer'in olmayacağını zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt