Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 313
Eurosport mu hahahahahah abi ümit özattan beter onlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki ufak bir pürüz vardır ama gerçekleşir bu transfer. Herşeyi geçtim çocuk neler paylaştı instagramdan öyle
Mancini de çok istiyormuş bunu, Aysal ne yapar ne eder alır.
Rui Costa da ortalığı bulandırmasın, bekle gelir teminat eline...
Aynen öyle... Eğer istiyorsak ve Mancini onay verdiyse alınır diye düşünüyorum.
Şu da aklıma gelmiyor değil; Malum kulüpten çıkıntı varsa bilmiyorum artık.
Bu arada;
(alıntıdır)
Hem ödeme planlarındaki sorun, hemde bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer şuan için askıya alınmış...
Riera'yı sezon sonuna kadar ŞL tecrübesi için göndermiyorlarmış. Amrabat ise gönderilemezse,
Olası Telles transferi için Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek.
cok atarlı bi poz,dolapdere cocugu
Problem degil, mantikli dusunelim:
Mancini ben bunu isterim demis Nokta,
Amrabat kiralik gitmezse napariz? Lisansini iptal ederiz Telles e veririz, Amrabat ta 5 ay Loca da oturur.
Problem degil, mantikli dusunelim:
Mancini ben bunu isterim demis Nokta,
Amrabat kiralik gitmezse napariz? Lisansini iptal ederiz Telles e veririz, Amrabat ta 5 ay Loca da oturur.
Bu arada;
(alıntıdır)
Hem ödeme planlarındaki sorun, hemde bizim Amrabat'ın Galatasaray'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer şuan için askıya alınmış...
Riera'yı sezon sonuna kadar ŞL tecrübesi için göndermiyorlarmış. Amrabat ise gönderilemezse,
Olası Telles transferi için Bruma başka bir takıma mayıs sonuna kadar kiraya verilecek.