Alex Telles'in Brezilya Pasaportu Olmasa

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Bugün denk geldim. Carole'nin açtığı ortalarda olmayan golleri izledim. Eğer bu sene sağlam bir forveti geçiyorum ortalama bir forvet bile olsaymış Carole de o forvet de kariyer rekoru kırabilirmiş. Yüzde yüzlük ''en az 15'' tane atamadığımız gol var. Başrolde ise hep Umut denen hıyar. Carole gerçekten orta konusunda Telles'in çok çok önünde. O pozisyonlarda Telles'in ben o tür ortalar açtığını hiç görmedim. Fizik olarak zaten Carole, Telles'i geçiyorum açık ara elimizdeki en iyi oyuncu. Fizik olarak da taş gibi.

Sonuç olarak Telles'in eğer Brezilya pasaportu olmasa bu bahsedilen rakamların yarısını bile teklif edecek bir oyuncu değil bana kalırsa.

Carole'den iyi tek özelliği topla bence ondan daha iyi hareket etmesi denebilir. Dar alanlarda topla daha iyi çıkıyor gibi gördüm ben. Onun haricinde Carole'den hiçbir artısı yok Bre pasaportu olmasa. Porto'ya gidip de bugüne kadar hiç görmediğimiz o işleri yapıp da piyasasını katlarsa bir şey diyemem fakat o ışık yok bence...

Alex Telles'de İtalya pasaportu da var galiba.

Tellesi caroldan ust tutmak
bREZIL bir hareket olurdu

Telles bizde oynamasa temizinden 10-12 verirlerdi.!

Niye öyle diyorsun renktaş? Ne gibi bir üst düzey performansını gördük şimdiye kadar. Bizim takım bu kadar döküldüğü halde Carole Telles'den beklediğimiz her şeyi yaptı. ;)

hayri tellesi övmemis ki aksine o karolcü

bende karolcüyüm forumda tellesci yok kardesım

te allahim.... hangi devirde yasiyoruz ? Brezilya mi kaldi ? Sanki Brezilyali olunca herkes kapisiyor, Avrupali pasaport cok daha önemli :)

Telles her haliyle üstündür Caroledan

Fransa 2.Liginden atılım yapmış en büyük başarısı TSL de oynamak olan bir topçuyu Tellesle karşılaştırmak büyük hakarettir

6,150 bonservis verilmese sorun degil. Mesele telles carole olcan meselesi degil , yeter ki alacagimiz adama para vermeyelim , ne kendisine ne klubune

afrikada 300-400 bin euroya kosa kosa gelecek tonla ismi duyulmamis adam bulunur , ne bonservis odersin ne butcen bozulur

para harcamadigimiz her transfer cennet gibi geliyor , emrah mesela , koy oynasin , benim hayalimdaki takimda yildiz yok , birbirleri ile uyumlu olan bir oyuncu toplulugu var

Serie A'da kendisini iyi toparladı. Şimdi yılın en çöp ilk 11'de yer aldığını söyleyeceksiniz de Felipe Anderson, Kodnogbia gibi topçular da o ilk 11'de yer alıyorlar. Onlar da mı çöp?

Alex Telles, bos topcunun onde gideni!

Alex Telles (Galatasaray) @ Mackolik.com

Herif 4 yilda liglerde toplam 3 gol 2 asistle oynuyor.

Bu da berbat dedigimiz Sabrinin istatistikleri.

Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) @ Mackolik.com

4 gol 13 asistle oynuyor Tellesle ayni sure icinde. Ustelik 1 yili cezali idi!!

Neymis ? Tellesin Hucumu iyimis!!!

Herif savunmada rakipten 2 adim geride durup gomuluyor ki gecilip madara olmasin.

Yaptirdigi penaltilar, savunmada yerinde olmamasi da cabasi Allahin vitaminsizi.

Telles in tek iyi olan seyi menajeri.

Cok iyi pazarliyor.

Umarim portoya kaktirir. Porto da baskasina kaktiracaktir.

Son düzenleme:
Alex Telles, bos topcunun onde gideni!

Alex Telles (Galatasaray) @ Mackolik.com

Herif 4 yilda liglerde toplam 3 gol 2 asistle oynuyor.

Bu da berbat dedigimiz Sabrinin istatistikleri.

Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) @ Mackolik.com

4 gol 13 asistle oynuyor Tellesle ayni sure icinde. Ustelik 1 yili cezali idi!!

Neymis ? Tellesin Hucumu iyimis!!!

Herif savunmada rakipten 2 adim geride durup gomuluyor ki gecilip madara olmasin.

Yaptirdigi penaltilar, savunmada yerinde olmamasi da cabasi Allahin vitaminsizi.

Telles in tek iyi olan seyi menajeri.

Cok iyi pazarliyor.

Umarim portoya kaktirir. Porto da baskasina kaktiracaktir.

Iyi o zaman senin mantığına göre Sabri bu sezon 1 assist yapan Caroleden daha iyi he :red:

Son düzenleme:
Iyi o zaman senin mantığına göre Sabri bu sezon 1 assist yapan Caroleden daha iyi he :red:

Dunyanin her yerinde evet hucum istatistikleri anlaminda Carole dan daha iyi hucum performansi gosterdigi kabul edilir, Turkiye haric!!

Ama Carole savunmada da muthis isler yapmasi ve yasi itibari ile onun da onunu acik gorurler.

Telles de hic birisi yok.

Geri
Üst Alt