Alex Telles'in Menajeri Açıklamalarda Bulundu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
alex-telles-in-kaderi-belli-oldu-1774827.Jpeg

Galatasaray’dan kiralık olarak Inter forması giyen Alex Telles’in menajeri, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’den Caner Erkin’le bonservissiz bir şekilde anlaştığı iddia edilen Inter’in 8,5 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunan Alex Telles’i Galatasaray’dan almayacağı yönündeki haberler için konuşan Fernando Otto; “Şu anda alınmış bir karar yok. Yakında yönetimle bir toplantı gerçekleştireceğiz. Telles Inter’de kalmak istiyor. Inter’in 25 Mayıs’a kadar süresi var. Neler olacağını bilmiyorum. Yapacağımız toplantıda son karar alınacaktır.” diye konuştu.

“3-4 KULÜBÜN İLGİSİ VAR”

Bundesliga ekibi Wolfsburg’un Telles’i istediği haberleri de değerlendiren Otto; “Transferde adımız çok çıkıyor ama şu anda ortada büyütülecek kadar resmi bir şey yok. Bazı telefonlar alıyoruz. 3-4 kulübün Telles için ilgili olduğunu söyleyebilirim” dedi.

AMK SPOR

PORTAL HABERİ

Telles gibisini zor buluruz dönsün geri

Carole ile yıllarca sol bek sıkıntısı çekmeyiz

Satalım gitsin ya o paraya adam akıllı bir keita alalım yada bir zenci ön libero
Neydi o keltosun ismi carlinhos mu ne brezilya dan gelmeyen bize.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

istediğimiz parayı veriyorlarsa hayrını görsünler..

bize telles gibi değil riera veya ergün penbe gibi teknik bir sol bek lazım.. beygir gibi koşmakla olmuyor bu işler..

ha keşke hakan ünsal gibi hem teknik, hem süratli, hem kuvvetli bir sol bek bulsak ama öylesini alt yapıdan çıkarmadığımız sürece almaya paramız yetmez..

İnterde kalmak istiyosa kalabilir sorun yok versinler 9 milyoncuk.

5 milyona versinler güle güle yedek olarak kullansın mancini tellesini. Ne tam sol bek nede tam sol açık. İtaliada geliştirir kendisini ilerde belki. Bizde biraz zor bu iş gelişim konusunda bence

Ben beğenmiyorum kendisini carole de çok faydalı olamadı belki ama seçim yapacaksak carole derim..

2 hafta sonra Inter parasini yatirir yoksa Telles geri doner bu kadar basit. Ha yeni sezon baslamadan once baska bir talibi cikarsa 7.5 milyon euro verene satariz. Yoksa bizde oynamaya devam eder.

telles benim gözümde ne cok iyi nede cok kötü, standart bir sol bek... bence satilsin carole gelisime daha acik bir sol bek,yedek olarak yine fransadan genc bir oyuncu bulunur carole yedeklemeye...

Geri
Üst Alt