# Alex

Dediğiniz adamlar ne bize gelir nede makul fiyatta değil.Alex şu an Thiago Silva ile beraber müthiş ikili oldular.Ancak PSG daha genç bir oyuncu alacağı için boşta kalacak.Kısa vadede baya iş yapar

Vermaelen nasıl olur, Arsanal'da bu sezon oynatılmamaya başladı.Yaş 28, sözleşmesi 2015'de bitiyor.

Yaşlı. Ama sonuç olarak Puyol, tartışmaya açık birisi olduğunu sanmıyorum. Hem defans için hem de Semih 'in gelişimi için.

"Artik bu seviyede oynayabilecegimi, faydali olabilecegimi dusunmuyorum." diye takimindan ayrilan, ciddi sakatliklar yasamis, yasi ilerlemis bir futbolcudan ne beklenir? Bize de Sampiyonlar Ligi'nde, o seviyede mucadele edebilecek adam lazim. Semih'in gelisimi icin antrenor diye gelsin o zaman, futbolcu olarak degil.

"Artik bu seviyede oynayabilecegimi, faydali olabilecegimi dusunmuyorum." diye takimindan ayrilan, ciddi sakatliklar yasamis, yasi ilerlemis bir futbolcudan ne beklenir? Bize de Sampiyonlar Ligi'nde, o seviyede mucadele edebilecek adam lazim. Semih'in gelisimi icin antrenor diye gelsin o zaman, futbolcu olarak degil.

Barcelona seviyesinde mücadele edecek oyuncu David Luiz, ona da 20 milyon sterlin = ~33milyon € teklif verdiler. O seviyede oyuncu alamayacağımıza göre o seviyeyi görmüş oyuncuyu almak en mantıklısı.

Bence Puyol'u alalim Ujfayi da geri dondurelim

Muhtesem bir ikili olabilirler

Mustafa Sarp i da 100 kisiye sorduk mu 99 u tanir, ozaman o Uzay Yildizi oluyor galiba..

Saçmalama arkadaşım ya. Alex Chelsea,PSG Gibi takımlarda Yıllarca Başarıyla Forma giymiş bir yıldızdır. Dünya çapında insanlara sor sana söylerler. Vizyonsuzsunuz vallahi başka hiçbir şey değil. Elinizde olsa Brezilyanın Amatör takımlarından Stoper isteyeceksiniz.

Saçmalama arkadaşım ya. Alex Chelsea,PSG Gibi takımlarda Yıllarca Başarıyla Forma giymiş bir yıldızdır. Dünya çapında insanlara sor sana söylerler. Vizyonsuzsunuz vallahi başka hiçbir şey değil. Elinizde olsa Brezilyanın Amatör takımlarından Stoper isteyeceksiniz.

Bu Dunya Yildizi? :2aloh1:

Geri
Üst Alt