Ozan Aparı
10 Numara!
- 21 Şubat 2010
- 19.634
- 2.609
- 2.118
Servet der gecerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo ve Zidane'da çagiralim.![]()
Vermaelen nasıl olur, Arsanal'da bu sezon oynatılmamaya başladı.Yaş 28, sözleşmesi 2015'de bitiyor.
Kesinlikle harika bir hamle olur. İleri David Villa,Sağ Kanada Ben Arfa,Defansada Alex Harika olur.
Yaşlı. Ama sonuç olarak Puyol, tartışmaya açık birisi olduğunu sanmıyorum. Hem defans için hem de Semih 'in gelişimi için.
"Artik bu seviyede oynayabilecegimi, faydali olabilecegimi dusunmuyorum." diye takimindan ayrilan, ciddi sakatliklar yasamis, yasi ilerlemis bir futbolcudan ne beklenir? Bize de Sampiyonlar Ligi'nde, o seviyede mucadele edebilecek adam lazim. Semih'in gelisimi icin antrenor diye gelsin o zaman, futbolcu olarak degil.
Ortalığı karıştırmayın. Puyol 'a konsantre olalım.
Seneye'de Beckenbauer'i aliriz.
Yaşlı. Ama sonuç olarak Puyol, tartışmaya açık birisi olduğunu sanmıyorum. Hem defans için hem de Semih 'in gelişimi için.
Bu dunya yildizi mi?
Evet. Sokakta 100 Kişiye Sor 80i Rahat Tanıyordur (Erkek)
Alex
Doria
Dede
Terry
Astori
Bu 5ten biri gelsin stopere
Mustafa Sarp i da 100 kisiye sorduk mu 99 u tanir, ozaman o Uzay Yildizi oluyor galiba..
Saçmalama arkadaşım ya. Alex Chelsea,PSG Gibi takımlarda Yıllarca Başarıyla Forma giymiş bir yıldızdır. Dünya çapında insanlara sor sana söylerler. Vizyonsuzsunuz vallahi başka hiçbir şey değil. Elinizde olsa Brezilyanın Amatör takımlarından Stoper isteyeceksiniz.
Evet. Sokakta 100 Kişiye Sor 80i Rahat Tanıyordur (Erkek)