- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sözleşme uzatır bence Psg. Ama uzatılmazsa Astoriden sonraki adayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka gibi dimi. 2011-2012 sezonunun devre arasında parçalıyı giydirmemiz gereken bir adamdı Alex. 4 milyoncuk bonservisiyle birebir fırsat transferiydi. Danyler, Crisler, Chedjoular ve Burdissolar ile tam 2 kayıp sene.
o paralara Alex defalarca satın alınırdı
sorun insanların ( sadece bu hoca başkan transfer komitesi vs vs değil alakalı herkes) transferde paranın değerini bilmiyorlar. nasıl ederi okadar olmayan onca adama deve yükü para verirler anlayamıyorum. biraz şu kulübün parasını kendi paralarını düşündükleri gibi harcasalar işte ozaman transferde hedefi tuttururuz. salihe 3 ver danye 3 ver yiğite 3 ver vs vs vs. o paralar ceplerinden cıksa sorumlular bu tur transferleri yapamazdı. nasıl olsa taraftar forma alıyor essek gibi kombine alıyor saç paraları
Yazdiklarin kacinilmaz gercekler. Hatta birilerinin ceplerine para indirdigini bile dusunmeye basladim. Bir Anadolu kulubune, Salih ve Amrabat gibi Galatasaray profiline asla uymayacak iki adama 10.9 milyon Euro verildi. En enteresani da, Amrabat'i aldigimiz yaz seonunda, Farfan sozlesmesi bitecek ve bedavaya alinabilecek bir oyuncuyken almayip, ertesi sezon bonservisiyle almaya calistilar. Garip meseleler.
Hocanin oyle biseye tenezzul edecegini zannetmiyorum. Zaten Salih Dursun transferinde takimin basinda degildi.
amkarbat transferi
Kampanya falan baslatalim. Bu adam bedava iken kacmamali. Ozellikle Sampiyonlar Ligi'nin istikrari adina, Turkiye'ye ambargo koymamiz icin anormal derecede gerekli biri bu oyuncu.