# Alex

Alex-Luisao-Mertesckr-Demichles türevleri lazım defe hangisi olursa kabul.

82 dogumluymus,3 sene oynar,Melo ile de uyumlu olur gayet,tipi de gaddar stoper tipi,en sevdigimden,gelsin.

Ciddi ciddi düşünmemiz gereken bir adam bana göre. Hem de bedava. Keşke Melo gibi daha çok oyuncumuz deriz hep, Alex o tip bir oyuncu.

İnşallah alırız. Hele bonservis problemi yoksa kaçırmamak gerekiyor defansın ortasında bir Melo onun hemen önünde bir Melo izlemek gibi olacak.

Galatasaray PSG'nin Brezilyalı stoperi Alex ile büyük ölçüde anlaştı

İyi transfer olur ama açıkcası bize Alex alınırsa bile bir tane daha iyi bir stopere ihtiyacımız var.

Takım halinde defans yapmamız lazım.Bence yabancı hakkımızı stopere harcamayalım. Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı elden çıkarıp Kaan Ayhan-Koray-Semih-Uğur Demirok-Ahmet Çalık 5lisinde 4üyle devam edelim.Dortmund'da defansta riske girdi karlı çıktı.Bence yazdıklarımın hiçbiri kötü topçu değil.

Takım halinde defans yapmamız lazım.Bence yabancı hakkımızı stopere harcamayalım. Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı elden çıkarıp Kaan Ayhan-Koray-Semih-Uğur Demirok-Ahmet Çalık 5lisinde 4üyle devam edelim.Dortmund'da defansta riske girdi karlı çıktı.Bence yazdıklarımın hiçbiri kötü topçu değil.

Türkiye şartlarında risk alınmayacak tek bölge tandemdir bana göre.

Türk futbolcuların seviyesi gereği o bölge çok hassas.

Alex çok faydalı olur bu kapsamda.

Alex

Semih

Gökhan Zan

Uğur Demirok

4'lüsü bizi 1-2 sene kotarır.

Yakışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Alex

Semih

Gökhan Zan

Uğur Demirok

Tamam güzel diyorsunda yabancı sınırı denen bir olay var.Sence gol yediğimiz için mi başarısızız yoksa atamadığımız için mi? Yekta ile Selçuk ile Burak ile yürümüyor gemi.55 gol atabildik ancak ve defansta dönüp dolanan top.Bu oyuncular ilk 11 oynayacak düzeyde değil.En azından gençlere şans verelim.

Alex

Semih

Gökhan Zan

Uğur Demirok

3 puan.com

Sağlam kaynak gibi duruyor.

Alpay reis , Gökhan Zan gelecek sezon başı 33 yaşına gelecek artık böyle isimleri yurt içi transferde takasta kullanmak gerek Koray Günter varken elde hem.

Alex konusundan önce birde olabiliyorsa Kaan Ayhan , Uğur Demirok'a göre daha iyi olmaz mı ?

Avatarımdakini alsaydık çok iyi olurdu bence , Alex transferi dediğin şekilde (3puan'ın haberi) gerçekleşirse bize neler katar ?

hi-res-7621d447c7b96d8fc6dcd11f95642be2_crop_north.jpg

Geçen sene de önermiştim. Şimdi de öneriyorum. Bize defansta tecrübeli birisi lazım. 33 yaşında. Gelirse Ujfalusi etkisi yapması muhtemel. 2 sene rahat oynar. Ayrıca tam bir lider.

33 yasinda bu saaten sonra bu yasta topcu mumkunse almayalim bide buna gicigim var bizim umit karani sahadan silmisti psv de oynarken ayioglu ayi 3 sene once gelseydi olurdu.

Milan da oynar mi acaba bu sezon merak ettim simdi.

Geri
Üst Alt