Alexander Milosevic Beşiktaş'ta!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
alexander-milosevic600-1_X6HH1.jpg

Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
Beşiktaş, 22 yaşındaki Sırp asıllı İsveçli stoper Alexander Milosevic'i İstanbul'a getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.Milosevic ve kulübü ile her konuda anlaşan siyah-beyazlılar genç oyuncu ile devre arası tranfer dönemi başladığında resmi imzayı atacak.Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı.

1.91 metre boyundaki genç futbolcu, 2 sezon önce, İsveç Ligi’ne yeni katılan en iyi oyuncu ünvanını almıştı.
Muhabir Övünç Özdem, İsveçli futbolcu için ödenecek bonservis bedelinin 900 bin Euro olduğunun tahmin edildiğini söyledi.

Ntvspor.

Atınç gayet iyi bi oyuncu kendini geliştirirse elit bi stoper olur.Onun üstüne saçma olmuş bi genç stoper daha.

Bunlar Malmö'den başka birini istiyorlardı bayağı ugraştilar olmadi demek.

Aynen sağ bekti, onuda alırlar. Beşiktaş'ta önceki yönetim 20 milyonu çöpe attıktan sonra kadro mühendisliği kurdu. Nerdeyse hiç boş transferleri yok.

Stoper ihtiyaçları olup olmadığı tartışılır. Milosevic'in de ligin en iyi stoperi olma ihtimali bayağı yüksek.

Sivok'u sene sonu gönderecekler. Şimdiden almışlar yerine birini. Mentalite olarak doğru bir hamle. Adamı tanımam etmem ama bjk'nin futbol aklı baya iyi çalışıyor son dönemde. O yüzden adam iyi çıkarsa şaşırmamak gerek.

Stoperde Ersanı oynatan bie takımın herdaim stoper ihtiyacı vardır.

I am the one who knocks!

Yabancı transferi kalkarsa yine en çok bu adamlar faydalanır demedi demeyin. Bizdeki gibi lafta scout şefleri yok. Sağlam çalışan ve onları dinleyen bir transfer kömiteleri var. Milosevic transferide bunu gösteriyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Türkiye'deki tüm İsveç ligi izleyicileri bu forumda toplanmış

Yabancı transferi kalkarsa yine en çok bu adamlar faydalanır demedi demeyin. Bizdeki gibi lafta scout şefleri yok. Sağlam çalışan ve onları dinleyen bir transfer kömiteleri var. Milosevic transferide bunu gösteriyor.

Bizim scout anca göz önünde ki, turnuvada parlamış adamları ben keşfettim diye yutturur, sonra da 10 küsür milyon verip aldırır. Brezilya'dan çıkmış tekniği en alt düzeyde ki adamı da en iyi sol bek diye 7 milyona kaktırır kulübe. Sonrada çıkıp artist artist konuşur anca.

Türkiye'deki tüm İsveç ligi izleyicileri bu forumda toplanmış

Ben oyuncuyu izlemedim,izleyenlerden kötü diyen çıkmadı daha. Ama önemli olan şu, Olcan-Töre,Diego-Sosa,Demba Ba-Gomis tercihlerinde hep doğru tercih yapan bir futbol aklı var Bjk'de. O sebeple maliyet-performans açısından yine doğru hamle diye düşünüyorum

Bizim scout anca göz önünde ki, turnuvada parlamış adamları ben keşfettim diye yutturur, sonra da 10 küsür milyon verip aldırır. Brezilya'dan çıkmış tekniği en alt düzeyde ki adamı da en iyi sol bek diye 7 milyona kaktırır kulübe. Sonrada çıkıp artist artist konuşur anca.

Geçen Önder Özen aynısını demeye getirdi. "O maliyete alacakları çok daha iyi oyuncular varken Telles'i almalarına şaşırdım" dedi. Aynısı Bruma içinde geçerli. O paraya çok daha olmuş oyuncular alabilecekken gidip Bruma almak akıl noksanlığından başka birşey değil gözümde

Geçen Önder Özen aynısını demeye getirdi. "O maliyete alacakları çok daha iyi oyuncular varken Telles'i almalarına şaşırdım" dedi. Aynısı Bruma içinde geçerli. O paraya çok daha olmuş oyuncular alabilecekken gidip Bruma almak akıl noksanlığından başka birşey değil gözümde

Ya elbette ki akıl noksanlığı. Bir kere her şeyden önce sen bulunduğun kulübün farkına varacaksın, bu kulüp bir Premier Lig kulübü değil veya Arap sermayesi yok bu kulüpte. Öyle 7 milyon, 10 milyon verelim patlarsa patlar, olmazsa da sorun değil gibi bir mentalite ile yönetilemez. Ayrıca yabancı sınırın var, bunu da göz önüne almak durumundasın. Yani bu scoutluk işi, biz potansiyelli oyuncuyu bulalım, kulüp kaç para verirse versin bizi bağlamaz zihniyetinde olmamalı. Sen araştırmanı ve gözlemini yaparken kulübün mevcut şartlarını da gözetebilmelisin. Yoksa sokaktan adamın tekini de çevirsen o da scoutluk yapar.

Adam engelli kesinlikle bir sözüm yok ama ekip ne yapıyor adama burdissoyu izlediniz mi diyorlar internette videosu yoktu diyor??????? Lan ben de izlerim internetten siz ne işe yarıyorsunuz o zaman
Dalga mı geciyonuz lan kaldırsın biri bi taraflarını bi zahmet gidip izlesin. İşte Galatasaray maalesef haksız kazanç kazanma yeri oldu.

Ben oyuncuyu izlemedim,izleyenlerden kötü diyen çıkmadı daha. Ama önemli olan şu, Olcan-Töre,Diego-Sosa,Demba Ba-Gomis tercihlerinde hep doğru tercih yapan bir futbol aklı var Bjk'de. O sebeple maliyet-performans açısından yine doğru hamle diye düşünüyorum

Saydığın adamlar daha büyük kulüplere gittikleri için doğru bir kıyaslama olmamış

Geri
Üst Alt