Ogbonna, yedegi oldugu Bonucci'yi toplar toplar carpar. Bir diger yedek Caceres'i de buna katabiliriz. Bonucci, Serie A'nin orta sira takimlarinin averaj bir stoperidir. Milli takimda oynamasi da ayri bir sacmalik.

Bonucci sanırım bek gibi stoper oynayabildiği için tercih ediliyor olabilir.Çünkü genelde Juve'de bu adamın çok çıktğını görüyorum.Ogbonna 1.7 milyon € alıyor.Bu sene toplam 12 maça çıkmış.25 yaşında.

Dediğim gibi ben burada ne Drogba ne de Sneijder için formasını alırım çok severim demedim ama gariptir Pato cidden formasını istediğim ve takımda görmek istediğim bir isimdir :)

Not: Sneijder için DK 2010'da "bir gün bize gelecek bu" demiştim arkadaşlarıma :) Geldi de :) Reis'in ayaklarına sağlık.

Sonunda beni fethetti Şıno. 1 gol o kadar önemli ki bugün gördük.

aynen.. sen nasılki sneijderin geleceğine inandın...bende patonun geleceğine inanıyorum...

Alper, Pato özel isim. Ve büyük sorunlar atlattı. Ben oynadığını dahi bilmiyordum. Brezilya'ya gittiğinden haberim var ama artık evlilik+yoğun iş yüzünden bakamıyorum bile dünyadaki diğer maçlara. Keşke gelse. Bizim lige de oldukça uygun.

kalitesine sozum yok zaten, keske gelse. Cok severim. Demek istedigim acaba duzenli olarak forma giyiyormu? pek te kendisinden haberler bile yok, R10 bile her hafta habere cikiyor oyle yada boyle Avrupa basininda. Yani fazla geriye gitmediyse her zaman is gorur Pato bizde..

aynen.. sen nasılki sneijderin geleceğine inandın...bende patonun geleceğine inanıyorum...

Benimki o an hissiyattı hani. Bak 2010 diyorum 8. falan oluyoruz düşün yani :) Şahitlerim de var "uçan adam Sabri" misali :) Ama bu gerçek dedim yani gelecek birgün diye. Nedenini de bilmiyorum :) Geldi de..

İnşallah diyorum. Direkt formasını alırım ve ilk maçına da gideceğim. Pato özel bir isim benim için diğeri de Ibra..

Unal Aysal'in geldigi ilk sezonda çileğin Pato oldugu haberleri cikiyordu surekli. Olmaz diye bisey yok.

kalitesine sozum yok zaten, keske gelse. Cok severim. Demek istedigim acaba duzenli olarak forma giyiyormu? pek te kendisinden haberler bile yok, R10 bile her hafta habere cikiyor oyle yada boyle Avrupa basininda. Yani fazla geriye gitmediyse her zaman is gorur Pato bizde..

Valla gelsin 1 sene sabrederim ben şahsen sonra toparlar yaşı genç. Drogba gidici yabancı sınırı vs...

Pato veya Menez gibileri idealimde ki forvet oyuncular. Suarez/Agüero gibi sahanin her yerinde etkili olabilen, teknik kapasitesi üst düzey olan oyunculari alamayiz.

Yani Pato veya Menez müthis olur aslinda. Arkalarinda Sneijder. Ohh.

Sahte 9

patoya sabretmiycez de kime sabredicez..devre arası bile alınabilir.yeteneği lige yeter fazlasıyla.amrabat,dany,riera gönderilsin artık yav.bi solbek,bi sağ kanat ,iki de yerli oyuncu(hakan çalhanoğlu,tolgay ali) yeter de artar bile..

patoya sabretmiycez de kime sabredicez..devre arası bile alınabilir.yeteneği lige yeter fazlasıyla.amrabat,dany,riera gönderilsin artık yav.bi solbek,bi sağ kanat ,iki de yerli oyuncu(hakan çalhanoğlu,tolgay ali) yeter de artar bile..

Bir de üzgünüm ama yabancı sınırına dayanabildiğimiz kadar dayanıp Muslera'da düşünülmeli satılması açısından. Maalesef diyorum ama şartlar bu.

Bir de üzgünüm ama yabancı sınırına dayanabildiğimiz kadar dayanıp Muslera'da düşünülmeli satılması açısından. Maalesef diyorum ama şartlar bu.

sene sonu baktık teklif geldi..yerine sağlam birini bulacaz abi..mecbur iyi olmalı kalecimiz

pato iyi güzel adamda sakatlık sorunu var diye biliyorum milan boşuna yollamadı onu

Geri
Üst Alt