Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
pato iyi güzel adamda sakatlık sorunu var diye biliyorum milan boşuna yollamadı onu
Sakat olduğu için gitti ama kendisi gitmek istedi ek olarak bunu hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pato iyi güzel adamda sakatlık sorunu var diye biliyorum milan boşuna yollamadı onu
brezilyalı topçuların avrupadan sonraki tek hayali ülkesine tekrar dönmek pato milanda beklenen seviyeye gelemedi ve sakatlık sorunuda olunca erken döndü tıpkı adriano gibi şimdi bu adamı biz alsak kesin verim alırız
demek zor.
abi muslera kalırsa da solbeke hem karabüklü çocuğu..hem coentraoyu alırız.sağ kanada da menez ya da gaston ramirez olur...forvete pato...hakan çalhanoğlu,tolgay ali falan da alındı mı ..istediğimiz gibi kurarız kadroyu ligde.drogba -muslera bazen trübüne çıkar...tolgayı,hakanı atarız ileriye...idare ederiz.
Elbette. Ama Bunu Taffi halledebilir. Hani o çözer demiyorum bir abi-kolej havası ile. Pato çok önemli bir isim"di". Bunu tekrar cilalayabiliriz. Brezilyalıların bu ütopik refleksleri beni sinir etse de yapacak birşey yok.
evet belki o şekilde olabilir.Brezilyalılar birazda türklere benziyor aslında bizim gibi duygusal insanlar bu yönden pato transferi düşünülebilir tabi taffarelin melo ve muslera üstündeki etkinliği sizi dahada haklı çıkarıyor.
Şaka fıkra değil. Taffi birçok Brezilya'lı ve Güney Amerikalı kaleciler için de özellikle reistir.
Şaka fıkra değil. Taffi birçok Brezilya'lı ve Güney Amerikalı kaleciler için de özellikle reistir.
pff kaç gol atmış kaç asist yapmış?? 15 gol mü atmış nedir bilmediğimiz