Sakat olduğu için gitti ama kendisi gitmek istedi ek olarak bunu hatırlıyorum.

brezilyalı topçuların avrupadan sonraki tek hayali ülkesine tekrar dönmek pato milanda beklenen seviyeye gelemedi ve sakatlık sorunuda olunca erken döndü tıpkı adriano gibi şimdi bu adamı biz alsak kesin verim alırız

demek zor.

Sakat olduğu için gitti ama kendisi gitmek istedi ek olarak bunu hatırlıyorum.

abi muslera kalırsa da solbeke hem karabüklü çocuğu..hem coentraoyu alırız.sağ kanada da menez ya da gaston ramirez olur...forvete pato...hakan çalhanoğlu,tolgay ali falan da alındı mı ..istediğimiz gibi kurarız kadroyu ligde.drogba -muslera bazen trübüne çıkar...tolgayı,hakanı atarız ileriye...idare ederiz.

brezilyalı topçuların avrupadan sonraki tek hayali ülkesine tekrar dönmek pato milanda beklenen seviyeye gelemedi ve sakatlık sorunuda olunca erken döndü tıpkı adriano gibi şimdi bu adamı biz alsak kesin verim alırız

demek zor.

Elbette. Ama Bunu Taffi halledebilir. Hani o çözer demiyorum bir abi-kolej havası ile. Pato çok önemli bir isim"di". Bunu tekrar cilalayabiliriz. Brezilyalıların bu ütopik refleksleri beni sinir etse de yapacak birşey yok.

abi muslera kalırsa da solbeke hem karabüklü çocuğu..hem coentraoyu alırız.sağ kanada da menez ya da gaston ramirez olur...forvete pato...hakan çalhanoğlu,tolgay ali falan da alındı mı ..istediğimiz gibi kurarız kadroyu ligde.drogba -muslera bazen trübüne çıkar...tolgayı,hakanı atarız ileriye...idare ederiz.

Teori de :) Yanlış demedin de bütçe olarak zorlar bizi. Zaten futbol takımına giderimiz çok. Riera gidecek en azınan teselli o. 3 yıllıktı diye biliyorum. Seneye gidiyor :) Kötü oyuncu değil yer yer önemli katkılar verdi özellikle CL'de ama parası kadar değil işte.

Elbette. Ama Bunu Taffi halledebilir. Hani o çözer demiyorum bir abi-kolej havası ile. Pato çok önemli bir isim"di". Bunu tekrar cilalayabiliriz. Brezilyalıların bu ütopik refleksleri beni sinir etse de yapacak birşey yok.

evet belki o şekilde olabilir.Brezilyalılar birazda türklere benziyor aslında bizim gibi duygusal insanlar bu yönden pato transferi düşünülebilir tabi taffarelin melo ve muslera üstündeki etkinliği sizi dahada haklı çıkarıyor.

ula pato başlığında sohbet etmek bile güzel.bi de gelsen:(

evet belki o şekilde olabilir.Brezilyalılar birazda türklere benziyor aslında bizim gibi duygusal insanlar bu yönden pato transferi düşünülebilir tabi taffarelin melo ve muslera üstündeki etkinliği sizi dahada haklı çıkarıyor.

Şaka fıkra değil. Taffi birçok Brezilya'lı ve Güney Amerikalı kaleciler için de özellikle reistir.

chelsea karşısına drogba ve burak yerine drogba ve patoyla çıkmak vardı:( sezon sonuna artık

tottenham istiyomuş:( la biz tarığı,alexi aldık ya beklere...hani sağ kanada da bi yabancı düşünüyoduk.. onun yerine sağ kanada yerli alsak da patoyu forvete alsak olmaz mı:(

pato_2013.jpg

Alexandre-Pato-2657735.jpg

bu feryat, bu hasret, öldürür aşk bizi

gel buraktan kurtar pato

sensin forvetin piri

ümitsiz yaşanmaz, seni istememek elde mi

gol demek sen demek, gel de at burda golleri

sözümde sitem var, kalpte mi dilde mi

tez elden haber ver, o gönlün bizde mi

-Muslera-

-Richards-Chedjou-Vermaelen-Telles-

-Song-Selcuk-