yabancı alınacaksa bence, satılık olan coentrao birinci istek olmalı, kolarov'da olabilir , sanırım A.Song satılıkmış düşünmek lazım, Stoper'e bir türlü doğru isim bulamıyorum aslında Mancini İtalya'dan genç yetenekli hırçın ve liderlik ruhu olan birini tutup getirebilir defansif adamı İtalya'dan almak lazım

Drogbadan sonra değil, Drogba ile beraber oynasın çok daha iyi olur.

Pato mato bilmem de bugünden sonra devre arası tiz

Fabio Coentrao (R.Madrid)

Thomas Vermaelen (Arsenal)

Serdar Aziz (Bursaspor)

alınıp

Dany-Amrabat ve olabilirse Chedjou'yu da göndermemiz lazım. Türk sol bek işi sene sonuna da bırakılabilir.

Defansı toparlamazsak son 16'da harcarlar bizi fena.

Serdar Aziz (Bursaspor)

alınıp

Dany-Amrabat ve olabilirse Chedjou'yu da göndermemiz lazım. Türk sol bek işi sene sonuna da bırakılabilir.

Coentrao ve Vermaelen ŞL maçına çıktılar mı ? Çıkmışlarsa boşuna almış oluruz reis :D

Serdar Aziz (Bursaspor)

alınıp

Defans konusunda haklısın Coentrao cidden lazım bize Serdar Aziz'de lazım, 3-5-2 tuttu gibi oyüzden, Kanatlar hem bek özellikli olmalı Coentrao satılık iyi bir değer , umarım değerlendirilir.

Burak yerine, Drogba'nin yaninda oynatsak baya ilerileriz Avrupa'da. Sezon sonu da Drogba'nin yerine gececek yabanci forvet olur.

Mevcut durumu nedir?

Baktım şimdi Coentrao çıkmamış; adam ligde bile oynamamış neredeyse:

Vermaelen ise bir maçta lanet olasıca bir bir dakika oynamış; ulan Wenger

Coentrao kesin olarak alınmalı o zmn. Bugune kdr isimleri bizimle anılan cogu oyuncuyu alsakta yararlanamayiz artik. Kolarov. Nani. Valencia. Serdar Aziz konusunda da katiliyorum sana. Ayrica Hakan icin de çok zor olmasina ragmen tüm sartlar zorlanmali. O cocukta cok yuksek potansiyel var. Gonderileceklere Rierayı da eklesek iyi olur. Bu sene 20 mac oynarsa sozlesmesi 1 yıl daha uzayacakmis. 3-5-2de Coentrao akar. Eger bu şablonla devam edeceksek tabi.

En sevdiğim forvet tipi. Çok da sevdiğim bir oyuncu. Umarım olur ama ne yapar ne eder 2 yıldır bilmiyorum. Sakatlık karnesi sıkıntılı diye biliyorum.

@Sergen Zeren

Aklima geldi simdi :)

mesela:

L. Traore

Doumbia

Mitroglou

P. Dybala

Benteke (pahalidir ama)

B. Ideye

Ademilson

Luis Fernando Muriel

Bafetembi Gomis (yas 28 ama)

Diego Rolan

Salomon Rondon

Felipe Caicedo

simdilik aklima gelenler :)

yabancı alınacaksa bence, satılık olan coentrao birinci istek olmalı, kolarov'da olabilir , sanırım A.Song satılıkmış düşünmek lazım, Stoper'e bir türlü doğru isim bulamıyorum aslında Mancini İtalya'dan genç yetenekli hırçın ve liderlik ruhu olan birini tutup getirebilir defansif adamı İtalya'dan almak lazım

Yakın tarihimizde kadroda hiç İtalyan topçumuz oldu mu?

Serdar Aziz (Bursaspor)

alınıp

Dany hadi neyse de Chedjou'yu gönderemeyiz. Mümkün de değil.

Geri
Üst Alt