Yaşı daha genç, Avrupa'da çok talibi çıkar.Eski Pato'yu izleriz Avrupa'ya dönerse.

biri forvet mi dedi..ligde savunma hattı 3 yerliden oluşabilir.muslera-telles-melo-sneijder-hajrovic-pato 6 yabancı olur.diğer iki yerli selçuk ve umut gündoğan olur.drogba da duruma göre kadroya alınır ligde.

şampiyonlar liginde de oynayabilyo:)

dusun sen, burak o kadar beceriksiz ki, drogba gibi adamla uyum saglayamadi.. 90 dakika boyunca ofsayt isyanindan baska birsey ne gorduk.. tiyatrocu. Takim oyunu nedir bilmez. Pas alamadiginda cocuk gibi aglar pas verecek vakit kaleden baska bisey goremez. Boyle adamlar mi bizi yukariya cikaracak? Pato gelebilirse neden olmasin. Ama gerci Drogba da fiyasko bi transfer oldu. Gereksiz.

Yetenekli, hizli, ve genc. Sakatlik durumu nasil iyi arastirilirsa cok iyi bir transfer olur.

Artik gozler teknik bi forvet gormek istiyor.Nereye kadar Rugbycilerle gol aricaz?

Ama Pato pas verebiiliyor, çalım atabiliyor, offside kuralını biliyor, top kendi ayaklarında iken arkasından gelen adamı çekerek düşürmeyi beceremiyor ben istemem böyle forvet ben Burak'ı istiyorum

Dortmund haberleri cikti, Lewa nin yerine dusunuyorlarmis.

lewandowski ile çok farklı tip futbolcular olmalarına rağmen pato lewa'dan çok daha iyi bir futbolcu.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

lewa bu çocuğu katlar açıkçası. Ama Patoyu bu takımda görmeyi çok,çok,çok isterim. Bu arada Dortmunda giderse kral olur.

Geri
Üst Alt