Cisse ingilterenin umut bulutu aman diyeyim cassano yillardir begenirim hala belli bir kalitesi var ama son transfer olur yatis zamanlari da olabilir tek sorun o olur benim acimdan patoyu izlemedim yorum yapmiyorum

Pato'nun daha bu yaşında Brezilya'ya gitmesi tuhaftı, kafasında bazı şeyleri bitirdiği belliydi de asıl tuhaf olan gittiği takımdan da başka bir takıma kiralanması. Yani adam nasıl durumda siz hesap edin. Muhtemelen sadece ismi kalmıştır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7So6JwZbgA[/media]

Geçtiğimiz sezon hazırlanan video bu. Ben kötü bir durumda görmedim. Tabi 90 Dk'da bakmak lazım. Milan da ki teknik hala duruyor. Hız 1 level altta.

24 yaşında futbol piyasasından ismi silinmiş adamı isteyen epey bi kişi var,jo'nun milli takımda kadroya girdiği zamanda bile milli takıma alınmıyor,neyse böyle taraftarlar oldukça bize müstehak her türlü çöp

24 yaşında futbol piyasasından ismi silinmiş adamı isteyen epey bi kişi var,jo'nun milli takımda kadroya girdiği zamanda bile milli takıma alınmıyor,neyse böyle taraftarlar oldukça bize müstehak her türlü çöp

Filipe luis ve Lucas Moura gibi isimlerde alınmamıştı kadroya. Sadece Pato değil yani. :)

ben nerede demba ba ismini kullandım.istersen şifremi vereyim benım yerime msj lar yaz.bizde dikiş tutturamayan jo brezilya dünya kupasında kadrodaydı ama pato yoktu.pato bu yaşta en azından 2.sınıfta olsa büyük bir avrupa takımında oynamazmıydı iyi durumda olsa.asamoah alınabilir dünya kupasında müthişti.ve patodan daha ucuz.

peki sana soru

felipe melo hangi ülke vatandaşı?

bize gelmeden önce performansı nasıldı? (yardım : yılın bidonu seçilmişti)

milli takıma çağırıldı mı?

abartıyorsunuz. Neyse her düşünceye saygı göstermek lazım. Zaten alamayız Patoyu. Dandik bir Brezilyalı gelecek büyük iht.

abartı olarak yazmadım son dünya kupasında brezilyanın kadrosunu yazdım,bu saatten sonra transfer olmasa daha iyi,son dakika transferleri zor tutar

arkadaşa da söylediğim gibi elde felipe melo gibi bir örnek var ki bütün teorilerinizi çürütüyo (milli takım performans vs.)

arkadaşa da söylediğim gibi elde felipe melo gibi bir örnek var ki bütün teorilerinizi çürütüyo (milli takım performans vs.)

nasıl bir teorı o biri ön libero biri forvet.melo da bir riskti ama kabul edilebilir bir risk.melo kaç tane avrupa takımında oynamış biliyormusun.ispanyada italyada adam tam avrupalı topçu olmuş.pato ise sercan yıldırımın aynısı yukarıda arkadaşın dediği gibi saman alevi gibi parlamış yok olup gitmiş.bu yaşta ülkesine geri dönmuş ve döndügünde bile kiraya verilmiş futbolcu.melo tutmasaydı yerine adam koyarsın ama pato tutmazsa buragın hucum faullerine ofsaytlarına talim edersin.iyi her yönüyle hazır takımın olur patoyu alırsın.eski potansiyelini belki yeniden kazandırır takıma kazandırırsın.takımın zaten iyidir memnun kalmazsan yedek oturur.ama bizim durum öyle değil.bruma patlama yapsın diye bekliyecegız telles aynı sekil.birde pato takıma alışsın patlama yapsın diye beklersek ben diyim elimizde patlar.bize hazır futbolcu lazım.arsenalden geldiği sene eboue nasıl çıkıp top oynuyordu.elmander ingiltereden gelip nasıl hemen takıma katkı verdi.işte aynı böyle adamlar lazım.pato tutar mı ? telles sol kanadı otobana çevirir mi.pato eski hallerine geri döner mi diye kumar oynacaksak şimdiden yıldızı şikecilere verelim olsun bitsin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7So6JwZbgA[/media]

Geçtiğimiz sezon hazırlanan video bu. Ben kötü bir durumda görmedim. Tabi 90 Dk'da bakmak lazım. Milan da ki teknik hala duruyor. Hız 1 level altta.

Tekniğine bir şey olmaz da mücadele gücünü kaybettiyse bir kere onu geri getirmek zor.

Normal şartlarda Pato'ya hayır denmez ama bence bu saatten sonra Amerika kıtasından kralı olsa getirmemek lazım. Bu tip adamların kafası orada rahat, adam zaten kariyerinde zirve yapmış. Sen parayla aklını çeliyorsun geldiği zaman da aklı Brezilya'da kalıyor. Biz Allah'tan Melo'yu Brezilya'ya gitmeden tuttuk getirdik yoksa o da elimizde patlardı muhtemelen.

nasıl bir teorı o biri ön libero biri forvet.melo da bir riskti ama kabul edilebilir bir risk.melo kaç tane avrupa takımında oynamış biliyormusun.ispanyada italyada adam tam avrupalı topçu olmuş.pato ise sercan yıldırımın aynısı yukarıda arkadaşın dediği gibi saman alevi gibi parlamış yok olup gitmiş.bu yaşta ülkesine geri dönmuş ve döndügünde bile kiraya verilmiş futbolcu.melo tutmasaydı yerine adam koyarsın ama pato tutmazsa buragın hucum faullerine ofsaytlarına talim edersin.iyi her yönüyle hazır takımın olur patoyu alırsın.eski potansiyelini belki yeniden kazandırır takıma kazandırırsın.takımın zaten iyidir memnun kalmazsan yedek oturur.ama bizim durum öyle değil.bruma patlama yapsın diye bekliyecegız telles aynı sekil.birde pato takıma alışsın patlama yapsın diye beklersek ben diyim elimizde patlar.bize hazır futbolcu lazım.arsenalden geldiği sene eboue nasıl çıkıp top oynuyordu.elmander ingiltereden gelip nasıl hemen takıma katkı verdi.işte aynı böyle adamlar lazım.pato tutar mı ? telles sol kanadı otobana çevirir mi.pato eski hallerine geri döner mi diye kumar oynacaksak şimdiden yıldızı şikecilere verelim olsun bitsin.

kardeş sen hala patoya çöp muamelesi yapıyosan senle tartışmak manasız

arkadaş yukarıya videosunu koydu otur onu izle

milli takım diyosun

performans diyosun

melo örneğini verdik şimdide avrupada fazla oynamadı diyosun

pato risk diyosun her transfer risk

asamoah demişsin 28 yaşında adam oynayacağını ne biliyosun senin mantığınla oda risk

hayır almeidaya kalacaksınız haberiniz yok

Bosuna fazla heveslenmeyelim yinede. Bilindigi gibi yillardir ayni sekil hareket ediyoruz.

Yakinda Sinan, Bilal hic tanimadigimiz oyunculari takima katarlar olay kapanir

kardeş sen hala patoya çöp muamelesi yapıyosan senle tartışmak manasız

arkadaş yukarıya videosunu koydu otur onu izle

milli takım diyosun

performans diyosun

melo örneğini verdik şimdide avrupada fazla oynamadı diyosun

pato risk diyosun her transfer risk

asamoah demişsin 28 yaşında adam oynayacağını ne biliyosun senin mantığınla oda risk

hayır almeidaya kalacaksınız haberiniz yok

video diyorsun ben sana sabri videosu koyayım yada hajroviç o video ile reala git begendirirsin.hala ögrenemediniz youtube videoları ile adam begenılmeyecegını.son 4-5 maçını 90 dakıka izlediysen bir şey söylıyemem.ben patoya çöp demiyorum avrupa futbolu diyor hiç talibi yok.biz meloyu juveden alırken brezilya sahillerinde keyif çatmış pato ile de kıyaslıyan ben değilim.asamoah dunya kupasında oynadı gana da bence en göze batan futbolcuydu.ben ille de asamoah gelsin demiyorum.ama pato kesinlikle gelmesin diyorum.avrupa da futbol oynayan yada dünya kupasında oynamış bır futbolcu gelsin diyorum.

Tekniğine bir şey olmaz da mücadele gücünü kaybettiyse bir kere onu geri getirmek zor.

Normal şartlarda Pato'ya hayır denmez ama bence bu saatten sonra Amerika kıtasından kralı olsa getirmemek lazım. Bu tip adamların kafası orada rahat, adam zaten kariyerinde zirve yapmış. Sen parayla aklını çeliyorsun geldiği zaman da aklı Brezilya'da kalıyor. Biz Allah'tan Melo'yu Brezilya'ya gitmeden tuttuk getirdik yoksa o da elimizde patlardı muhtemelen.

Şöyle bir şey var, Pato'nun ailesi zengin. Yani para konusunda sorun olmaz. Gittiği zaman Bir gün avrupaya tekrar gelecek diye düşündüm. Bir gün gelirse, bu biz veya bir başka takım fark etmez. Yine Avrupaya dönmek için gelecek. önceliği bu olacak yani. Para ikinci plan. Şuan Brezlyada ne kdr kazanıyor onu da bilmiyorum.

Geri
Üst Alt