Şöyle bir şey var, Pato'nun ailesi zengin. Yani para konusunda sorun olmaz. Gittiği zaman Bir gün avrupaya tekrar gelecek diye düşündüm. Bir gün gelirse, bu biz veya bir başka takım fark etmez. Yine Avrupaya dönmek için gelecek. önceliği bu olacak yani. Para ikinci plan. Şuan Brezlyada ne kdr kazanıyor onu da bilmiyorum.

Kaka için öyle bir ailesi zengin efsanesi vardı ama Pato'yu bilmiyorum :)

Neyse ben zaten ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum o yüzden...

video diyorsun ben sana sabri videosu koyayım yada hajroviç o video ile reala git begendirirsin.hala ögrenemediniz youtube videoları ile adam begenılmeyecegını.son 4-5 maçını 90 dakıka izlediysen bir şey söylıyemem.ben patoya çöp demiyorum avrupa futbolu diyor hiç talibi yok.biz meloyu juveden alırken brezilya sahillerinde keyif çatmış pato ile de kıyaslıyan ben değilim.asamoah dunya kupasında oynadı gana da bence en göze batan futbolcuydu.ben ille de asamoah gelsin demiyorum.ama pato kesinlikle gelmesin diyorum.avrupa da futbol oynayan yada dünya kupasında oynamış bır futbolcu gelsin diyorum.

"ben patoya çöp demiyorum avrupa futbolu diyor hiç talibi yok."

yahu kardeş meloyuda biz isterken de avrupadan talibi yoktu brezilyaya gidiyodu ayrıca avrupa futbolu meloya BİDON diyodu daha ne anlatıyosun sen

videoda performansına değil tekniğine bak diye koydu adam daha mesajları okumamışsın konuşuyon burda

bana gelmiş sabri hajrovic örneği veriyo karşılaştırdığın adamlara bi bak

pato bu pato boru değil git biraz futbol izle

kendini kanıtlamış futbolcudan kastın cristiano ronaldo sanırım

patoyuda alabileceğimizi sanmıyorum ama istemeyenlere bak hele :D

sizin gibilere almeida yaraşık ki öylede olacak zaten

Kaka için öyle bir ailesi zengin efsanesi vardı ama Pato'yu bilmiyorum :)

Neyse ben zaten ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum o yüzden...

Pato ile Kaka'yı birbirine benzetmelerinin sebeplerinden biri de bu zaten.

ben ilgilendiğimizi düşünüyorum da, alabileceğimize ihtimal vermiyorum. Bakalım hangi çöpler gelecek takıma. :)

yahu kardeş meloyuda biz isterken de avrupadan talibi yoktu brezilyaya gidiyodu daha ne anlatıyosun sen

videoda performansına değil tekniğine bak diye koydu adam daha mesajları okumamışsın konuşuyon burda

bana gelmiş sabri hajrovic örneği veriyo karşılaştırdığın adamlara bi bak

pato bu pato boru değil git biraz futbol izle

kendini kanıtlamış futbolcudan kastın cristiano ronaldo sanırım

patoyuda alabileceğimizi sanmıyorum ama istemeyenlere bak hele :D

sizin gibilere almeida yaraşık ki öylede olacak zaten

sen eski patoyu anlatıyorsun da eski pato yok brezilyada rio sahillerinde parti veren pato var.bu kadar arkasında durdugun adamı bıraz araştır.brezilyada alemci oldugu yazılıyor googleden az biraz bakabilirsin.ne kadar çok sakatlandıgı da cabası.hiç bir talipi olmaması brezilya da ki klubunun bile kiraya vermesi bile sana az biraz bir fikir vermiyor muu? futbolda dün yok kusura bakma.interli adrianoyu biraz hatırla.neyse ikimizin de inandıgı şeyler var.umarım sen haklı çıkarsın sonuçta kazanan GS olur.bende isterim pato gelsin 40 gol atsın avrupa gol kralı olsun ama ya olmazsa buragın hucum faullerini ve ofsaytlarını bu sene izlersem daha artık dayanamam.

Avrupa kulüpleri bu saatten sonra iyi futbolcularını satmaz kolay kolay, zaten biz de onları tatmin edecek parayı veremeyiz.

Pato transferi bir kumar olsa da tutarsa 20-30 milyona satabiliriz gelecekte, adam daha çok genç ve yeteneği ortada. Tutmazsa da şu an sağda solda adı geçen çöplerden daha az katkı vermez bence yine de. Uygun bir fiyata alınabiliyorsa alınsın.

Pato başarılı olamazsa yönetimi bu kadar zamanı boşa harcadığı için ve Pato'ya muhtaç kaldığımız eleştiririm ama olan oldu ve bugün itibari ile almak yanlış değil Pato'yu.

Yahu bize topu tutacak ve dağıtacak. Uzun boylu, takımın ileriye gelmesi için fiziği ile rakip defansı oyalayacak bir adam lazım. Pato bunları yapamaz, fiziği de uygun değil. Alacağımız kazma bile olabilir yeterki dediğimiz şeyleri yapsın. Takımımız iyi zaten forvet dışında...

Avrupa kulüpleri bu saatten sonra iyi futbolcularını satmaz kolay kolay, zaten biz de onları tatmin edecek parayı veremeyiz.

Pato transferi bir kumar olsa da tutarsa 20-30 milyona satabiliriz gelecekte, adam daha çok genç ve yeteneği ortada. Tutmazsa da şu an sağda solda adı geçen çöplerden daha az katkı vermez bence yine de. Uygun bir fiyata alınabiliyorsa alınsın.

Pato başarılı olamazsa yönetimi bu kadar zamanı boşa harcadığı için ve Pato'ya muhtaç kaldığımız eleştiririm ama olan oldu ve bugün itibari ile almak yanlış değil Pato'yu.

Bu güne kadar kaç tane 20-30 milyona futbolcu sattın diye sorarlar adama. Yaptığımız transfer hataları ortada Pato transferi kumar bile olamaz Almeida'yı bile alsalar daha etkili bi transfer olur Pato'ya göre.

sen eski patoyu anlatıyorsun da eski pato yok brezilyada rio sahillerinde parti veren pato var.bu kadar arkasında durdugun adamı bıraz araştır.brezilyada alemci oldugu yazılıyor googleden az biraz bakabilirsin.ne kadar çok sakatlandıgı da cabası.hiç bir talipi olmaması brezilya da ki klubunun bile kiraya vermesi bile sana az biraz bir fikir vermiyor muu? futbolda dün yok kusura bakma.interli adrianoyu biraz hatırla.neyse ikimizin de inandıgı şeyler var.umarım sen haklı çıkarsın sonuçta kazanan GS olur.bende isterim pato gelsin 40 gol atsın avrupa gol kralı olsun ama ya olmazsa buragın hucum faullerini ve ofsaytlarını bu sene izlersem daha artık dayanamam.

tamam kardeş :)

ama şu bi gerçek ki milandaki patoyu zaten alamazdık iyi forumlar :)

Bu güne kadar kaç tane 20-30 milyona futbolcu sattın diye sorarlar adama. Yaptığımız transfer hataları ortada Pato transferi kumar bile olamaz Almeida'yı alsalar daha etkili bi transfer olur Pato'ya göre.

Almeida geleceğine kimse gelmesin daha iyi. Almeida transferi eziklik, aşağılık göstergesidir. Birazcık utanmaları varsa yanından bile geçmezler.

Pato konusunda ise dediğim gibi alabileceğimiz daha iyi biri varsa alsın getirsinler son 3 günde, ben hayır demem.

Almeida geleceğine kimse gelmesin daha iyi. Almeida transferi eziklik, aşağılık göstergesidir. Birazcık utanmaları varsa yanından bile geçmezler.

Pato konusunda ise dediğim gibi alabileceğimiz daha iyi biri varsa alsın getirsinler son 3 günde, ben hayır demem.

Yahu Pato'yu şu anki Galatasaray'a getirmek futbol cahilliğidir. Almeida daha çok iş yapar.Top tutar, indirir, takımın ileri çıkmasını sağlar. Pato Burak gibi, at ara pası, ortayı, koşsun vursun. 2.bir Burak kanser eder bizi.

Yahu Pato'yu şu anki Galatasaray'a getirmek futbol cahilliğidir. Almeida daha çok iş yapar.Top tutar, indirir, takımın ileri çıkmasını sağlar. Pato Burak gibi, at ara pası, ortayı, koşsun vursun. 2.bir Burak kanser eder bizi.

Allah aşkına Almeida demeyin ya, duydukça çıldırıyorum. Fukara Beşiktaş'ın kovup yerine Demba Ba'yı aldığı adamı transfer etmemiz asla kabul edilemez.

senin istediğin belli yukarıdaki mesajdanda

uzun boylu kazma gelsin defanstan top şişir kafayla indirsin

futboldan anladığınız bu

patoyla burakı aynı kefeye koymak herşeyi anlatıyo aslında

Pato'yu uzun zamandır hiç izlemedim. Alınabilir dememin sebebi Milan'daki halini bilmem. Sonuçta bu adamda bu potansiyel var ki Milan'da bu işleri yaptı. Bir kaç senelik bir çöküş dönemi yaşamış olabilir, adam daha 24 yaşında. Ben de isterim hazır, ne yapacağı belli olan üst seviye bir santrfor almak ama alamıyorsak denenebilir diyorum.

senin istediğin belli yukarıdaki mesajdanda

uzun boylu kazma gelsin defafnstan top şişir kafayla indirsin

futboldan anladığınız bu

patoyla burakı aynı kefeye koymak herşeyi anlatıyo aslında

Dediğimi anlamışsın ama yarım anlamışsın. Sana soruyorum Galatasaray'ın bu oyun yapısına Pato mu Burak mı Almeida tipi bir oyuncu mu daha uygun?

Almeida ile ilgili yorumuma gelirsek ise; ben de istemiyorum Almeida'yı. Tarz olarak anlattım.

2 sene önceki Elmander'i hatırlıyoruz değil mi? Bence Elmander de Almeida kadar kazmaydı ama şu anki sistemimize uyan bir oyuncuydu.

Dediğimi anlamışsın ama yarım anlamışsın. Sana soruyorum Galatasaray'ın bu oyun yapısına Pato mu Burak mı Almeida tipi bir oyuncu mu daha uygun?

Almeida ile ilgili yorumuma gelirsek ise; ben de istemiyorum Almeida'yı. Tarz olarak anlattım.

2 sene önceki Elmander'i hatırlıyoruz değil mi? Bence Elmander de Almeida kadar kazmaydı ama şu anki sistemimize uyan bir oyuncuydu.

oyun yapımız top şişirmekse haklısın

şişirip kafayla indirmekse

Geri
Üst Alt