Tekrar avrupaya açılma kararı almış reis.

fener'e gitsin hatta fener diego pato tarzı kırılgan bir tane daha adam alsın şöyle eli belinde gezen.

Ben geçen sene çok önermiştim müzmin sakat demişlerdi burdakiler, fiziği kaldırmaz demişlerdi

gele gele pandev geldi :D lig bitti fiziği ancak kaldırır hale geldi :D :D

Dusuk maasa oynayacagini soylemis menejeri yeterki vizyonlu/hedefleri olan bir Avrupa takimi olsun.

Vallah ne yalan soylim eger fizik durumu iyise hemen kapmaliyiz boyle bir yetenegi daha zor buluruz. Tam bir 9 numara.

2 maçını izledim de, bana epey bitik gözüktü.

Avrupa yaptıktan sonra Brezilya'ya dönenlere sıcak bakamıyorum maalesef.

Gignac i alamiyorsak bunu alalim bari enazindan cok yetenekli zaten Avrupa ya donmek istiyor.

pato'ya döndügümüze göre tranfer dönemi bizim icin bitmis, aynı kadro ile seneye bir mucize olmasını beklicez.

Pato çok iyi bir golcü,bence 2-3 tane Gignac eder eğer kendini toparlarsa yani Gignacın alternatifi olacak bir oyuncu değil Avrupaya dönmek istiyorsa 6 Milyon € bonservis ve yıllık 2.5-3 Milyon €'ya bitirilse harika bir transfer olur.Forvette Pato kanatta Nani arkada Sneijder müthiş olur tabi gerçekleşmesi oldukça zor.

Pato , Corinthians kulubune dava acti. 2 milyon euro alacagi varmis ve bu parayi odemedikleri halde serbest kalmasi icin basvuruda bulunup Avrupa yolunu tutacakmis!

Geri
Üst Alt