Pato bu ligde estirir bence anadolu oyuncularından ziyade böyle potansiyeli fazla olup biraz düşüşte olan isimlere yönelmeliyiz,Pato 2.5 Milyon € garanti ve 20 bin € maç başına ikna edilir aslında Gignac gibi bir isimden ziyade böyle hızlı ve yetenekli bir isim alırsak bence daha mantıklı olur.

Güşmelerde ciddi aşamalara gelinmiş.

Nacizane görüşüm, ya tutarsa? Evet tutarsa, çekilin o sahneden; büyük Galatasaray'ın söyleyecekleri var.

15048089946_1c757b9f87_z.jpg

[h=1]Niasse bitti ama yıldız transferini bekliyor Özel Haber[/h][h=2]Galatasaray, L.Moskova'da forma giyen Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisini 1 yıllığına kiraladı ama açıklama yapılmadı. Nedeni ise taraftar tepkisi.[/h]23.06.2015 - 23:29
pato.jpg
Transferde sessiz giden, daha doğrusu camianın büyük transfer beklentilerine yanıt verememenin sıkıntısını yaşayan bir şampiyon var...
Galatasaray, Bilal Kısa ile anlaştı, tepki topladı (Gerek yaşı gerekse yıllık 2.4 milyon TL garanti para nedeniyle).
Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzattı, tepki topladı (Gerek yaşı gerek yıllık 4.8 milyon TL verilecek olmasından).
Galatasaray'ın transfer gündemine Andre Ayew, Gignac, Konoplyanka gibi isimler geldi ancak anlaşma sağlanamadı.
Galatasaray taraftarı ezeli rakipte yaşanan transfer hareketliliğine karşı duyarsız kalınmasına ve çıtanın düşük tutulmasına isyan etti.
Çifte kupalı takımda bir anda yönetim ve teknik ekibin vizyonel bakışı eleştiri aldı...
Ve Galatasaray, şu anda Niasse ile anlaştı... Akhisar'dan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencisi 1 yıllığına L.Moskova'dan kiralandı. Ancak gelin görün ki, taraftar tepkisinden çekinildiği için Niasse transferi açıklanamıyor... Yönetim tepkiyi aza indirgemek ve camianın sinirini yatıştırmak için yıldız bir oyuncu transferini bekliyor...
Şu anda Galatasaray'ın gündeminde olan bir numaralı isim Alexandre Pato... Brezilyalı yıldızın bonservisi Corinthians’da… 31 Aralık’a kadar ise Sao Paulo ile kiralık sözleşmesi bulunuyor. Kulüpten parasını alamadığı ayrılmaya hazırlanıyor ve yeniden Avrupa'ya dönme düşüncesinde... Galatasaray yönetimi temaslara başladı... Oyuncuyu Hamza Hamzaoğlu da çok istiyor... Yönetim de hem taraftara heyecan vereceğini ve tribünleri doldurabileceğini düşünüyor.

Son düzenleme:
Bizim aradigimiz forvet tarzi degil, 4-2-3-1 sistemi için ideal degil.

Ah kisisel olarak futbolunu begeniyorum'mu ? evet...ama 200% LLORENTE veya HUNTELAAR birisini tercih ederim bizim takimiz için.

25 yasinda daha. Sneijder eski Pato yapabilir kendisini

Takımı gençleştirme açısından da iyi bir hamle olur.

Pato-Podolski gelsin dertler bitsin.

Henuz 25 yasinda, bizde toparlanabilir bence. Gokmen Özdemir de teyit ediyorsa, bu is ciddi. Gokmen Ozdemir guvenilir. Pato-Sneijder bir de Konoplyanka... Allah'im sana geliyorum.

Vay be.Patonun 2014-2015 videolarına göz atayım derken Ronaldinho da denk geldi.Bu arada Pato da çok kilo almış gibi.Zaten etli birşeydi dha da etlenmiş.

Geri
Üst Alt