# Alexandre Song Billong

Cevap: # Alexandre Song Billong

Birileri taraftarla maytap geçiyor anlaşılan Türkiye hariç hiç bir yerde haber geçmiyor. Türkiye'de ki tüm kaynaklar Yalçın Dümer-Fanatik imzalı. Sanırım bugün resmi siteden yalanlama gelir.

Yabancı kaynaklı bir tek burası var Ahım şahım birşey olsa tamam da pageranki bile 0 ve onların da baz aldığı kaynak Dümer:mad:

Bülent Timurlenk twitterında yazmış.

" alex song'u galatasaray'a yazan kendi adini yazabiliyor mu acaba? "

oldu bu iş heralde forma no 4 :D

a-song1.jpg

adam m.jackson un siyahi haline benziyor :D

Inandirmak icin yeni yol deniyorlar gazeteciler ilk yil falan kadar, 2. yil filan kadar, 3. yil daha fazla para alacak diye.

Bugün resmi sitede Song haberi görmek istiyorum. İki şekilde olabilir:

1. Song Galatasaray'da.

2. Arsenal'de forma giyen Song'un transferi ile bir girişimimiz yoktur.

bu transfer olmaz.

yalcın küfür istiyor.

Geçen yıl bu zamanlar Elano transferi söz konusu olduğunda,Elano'nun imkansız alınamayacağını,Robinho ile Cityi uçurduklarını,bu transferin hayalden öte gidemeyeceğini yazmıştım.Ama bi baktım Elano çıkageldi..

Böyle bişey olunca insan ufacık da olsa umutlanıyor :)

Ama diğer taraftan bakıldığında zaten arkadaşlar gelmesini gerektirmeyecek bütün sebepleri yazmışlar.O zaman da bu transferin hayalden öteye gidemeyeceğini düşünüyorum.Fakat bu cümleyi geçen yıl da yazmıştım yaa :D

flood olacak ama arkadaslar yalcın dumer adnan sezginle cok iyi arkadas + adnan sezginle hergün görüştüğünü medya cafe de söylüyor..

adnan polatta bizim transferlerimizi hep yazıyorsunuz helal olsun demıs yani

Artık "....................Galatasaray'da " gibi haberler insanları kesmiyor, inandırıcılığı kalmadı. Spor medyamızın güzide kalemleri bunun farkında olduğu için yeni yöntemler geliştiriyorlar dikkat çekmek için. "forması hazır" gibi başlıklar onlardan biri bence.

flood olacak ama arkadaslar yalcın dumer adnan sezginle cok iyi arkadas + adnan sezginle hergün görüştüğünü medya cafe de söylüyor..

adnan polatta bizim transferlerimizi hep yazıyorsunuz helal olsun demıs yani

Hangi trasferimizi yazmışlar ki?

Adam masal anlatıyor resmen ya şaka gibi.Formayı bile hazırlamışız vay anasını...

Ben tamamen Mahamadou Diarra'ya odaklanmış durumdayım.Onun olabilitesi var en azından ve alabileceğimiz en iyi defansif orta saha.Song balonu bugün yarın elbet patlayacak zaten.Bu Yalçın Dümer denen şe...siz de hiçbir şey olmamış gibi çıkacak,oyuncunun menajeri kıllık yaptı o yüzden alamadı Galatasaray diyecek ve uydurmalarına her gün olduğu gibi devam edecek.Bu böyle gelmiş böyle gider usta

Artık "....................Galatasaray'da " gibi haberler insanları kesmiyor, inandırıcılığı kalmadı. Spor medyamızın güzide kalemleri bunun farkında olduğu için yeni yöntemler geliştiriyorlar dikkat çekmek için. "forması hazır" gibi başlıklar onlardan biri bence.

Kesinlikle. Artık resmi sitede görmeden inanamıyorum, b.kunu çıkardılar.

Marquez çok fazla çıkmaya başladı yabancı basında. Artık haberleri görünce yine mi Marquez diyoruz. Hatta okumadan geçiyoruz. Neill'de de böyle olmuştu. Bana Marquez gelecek gibi geliyor.

stoch u yazdılar

lincoln'ü ilk yazanlar

fenerbahçede stoch'u sabah yazdılar

keita'yı da ilk yazanlar

m.batdal gelmeden önce gsnin ilgilendiğini söylediler

s.özkan

grella

Stoch transferinde rezil oldular. Fb resmi sitesi Stoch transferini açıklamadan 3 saat önce Fanatik "Stoch'un gönlü Galatasaray'da" diye yada benzeri ifadeler kullanarak haberi servis ettiler. Sonuç 3 saat sonra rezil oldular.

Keita transferinde ise Keita'nın indexi atıldıktan 2-3 saat sonra Fanatik'te haber yayınlandı ve yanılmıyorsam sabah baskısına Keita transferi yerine Fanatik okuyucuları abuk subuk isimleri okumuştu ve öğlen baskısına anca Keita'yı yetiştirdiler.

Burda kalkıp insanları salak yerine koyan masa başı habercilerini savunma.

stoch u yazdılar

lincoln'ü ilk yazanlar

fenerbahçede stoch'u sabah yazdılar

keita'yı da ilk yazanlar

m.batdal gelmeden önce gsnin ilgilendiğini söylediler

s.özkan

grella

Grella'yı felan görmedik daha.

Batdal'la Serdar Özkan'ı yazmayan yoktu. Zaten ilgilendiğimizi yazmadıkları adam da yok. :D

Elano açıklanmadan önceki gün kartaldan Elano bombası haberi yaptılar.

Arşivlerine de baktım şimdi Keita ile ilgili haber yok gelmeden önceki 1-2 günde. 4-5 gün felan yazdılar diyorsan hiç önemli değil benim için. Biz forumda da yazıyoruz hergün bir sürü isim. Artık onlar da işin kolayında forumlardan alıyorlar haberleri. Song haberi de ilk olarak bir forumda çıktı.

Song (ve Diaby) sadece bir temenniden ibaret. Ekonomik şartları sağlamamız mümkün değil.

Geri
Üst Alt