Alexandru Cicaldau, Kalba Union’a Kiralandı

Bir İtalyan takımına verilmeliydi Morutan gibi, Arap ülkelerine kiralık göndermek yanlış seçim

4-5 kazanırız diyordum ama hiç alamayız gibi yada en fazla 1-2

Tam bir aptallık. Bedavaya oyuncu kiralama bu yönetimde hangi sivri zekalının fikri acaba. 3-5 kazanabileceğimiz bütün oyuncuları değersizleştirdiler.
Cicaldauya gelince, madem bedava veryosun bari gelişebileceği bi yere gönder. Kaldı ki yanında yöresindeki iyi adamlarla bu sene vasat üstü bi performans da verip faydalı olabilirdi değer kazanabilirdi. Neresinden tutsan mantıksız bir iş.

10 milyon üstünde harcadigimiz iki rumen oyuncu icin bir kurus kazanmadan verdik. Üstüne geri geldiklerinde daha berbat durumda olurlarsa sasirmam.

Sivas’a verseydik şunları konferans liginde oynarlardı en azından. Niye böyle saçmalık yapıyoruz anlamıyorum. Daha kötü geri gelecekler. Piyasaları da bitti.

Maaşı çerez parası olan adamı sadece maaş karşılığı Arabistan’a kiraladıysak helal olsun.

Torreira’yı Mertens’i getiren jet herhalde o gün o kadar dolarlık yakıt yakmıştır.

1.5 bari kira alaydınız maaşın üzerine adamlar en az 3 milyon veriyor zaten ikna etmek için herhangi bir canlıyı orda oynatmaya

Mevcut yönetim transferlerde ne kadar iyiyse satış veya kiralamalarda o kadar rezil.

Allah belanı versin Dursun. Ağzımıza etmeye devam...

bunu kim izleyip beğendi ve onayladı? Hangi akıllı Romanya ligini referans olarak kullanır? Soru üstüne soru…

Geri
Üst Alt