Alexis Beka Beka, Başakşehir İçin İstanbul'da

Buyuk Kaptan EmreB hocam sd/td olarak muthis iş çıkartıyor. En kısa sürede ekibimize kazandırılmalı.

Ortada yönetim yok ne transferi :asd:

bilerek mi almıyorsun lan @burakelmas

Ulan en cok ortasahaya ihtiyaci olan takim biziz millet aliyor yaw git Burak Git yawaw yeter be

Allah sizi kahretsin mis gibi fırsat var 10 maçsa 10 maç alacaksın kardeşim böyle iş mi olur ya hayvan gibi eksiği olan ihtiyacı olan biziz 2 haftaya berkanla Taylan şehit düşecek pulgar denen pırasayla alparslanı oynatırsın orada.
İnşallah ibra etmezler üzerine ihraç ederler. Ulan altı üstü camiayı bir araya getirmek için 2 tane ekstra iş yapacaksın. Koduğumun yerinde ne yazın ne kışın bi yaraya merhem olacak iş yapamadın, Allah yüzüne güldü dedi ki camia ve taraftarla barış al sana fırsat herifi belki de bedavaya kiralayacaksın 200 bi falan masrafı olacak.
Herifler gitti Afrika kupasından trezegueti aldı sen kapıda seni bekleyen adamı gidip alamadın, üzerine nazire yaptı senin binbir taklalar atıp elin boş gelen kulüpten pizzi aldı. Üzerine de hayvan gibi herifi alacaklar.
Yok ya çıldıracam ben, yazın camposla oyuncu bulup alacakmış kışın aldırdığı adam daha yarım saat forma giyemedi terlemeden gidecek yazın oyuncu bulacaklarmış.
....mı bulursunuz, alacak satışları halledecek komisyonunu alacak çekilecek kenara sonra da 3-5 oyuncu önerecek oradan da bir komisyon daha indirecek çiçek.
Bu heriften bu hafta kurtulduk kurtulduk seneye taraftar stadı yakar

Bu adam İstanbul'a gelse ne olur gelmese ne olur!? Bize gelmek için yanıp tutuşan adamı bile alamayan yönetim Beka Beka'yı nasıl alsın Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin, Başakşehir'in, hatta Rize'nin elinden?

Ben dediğimin arkasındayım. Bu ligde abartmıyorum Yeni Malatyaspor dahil hiçbir kulübün elinden futbolcu falan alamayız biz. Son yıllarda yediğimiz transfer çalımları resmen büyük kulüp kimliğimize çok büyük gölge düşürdü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas şu an ibra olmanın derdinde. Transfer mransfer gibi boş işlerle uğraşamaz.

Gerçi uğraşsa nolacak? Sanki alabilecek allahın çulsuzu!

Menajeri kamposun arkadaslarindan biri olsa alırdık.

Geri
Üst Alt