- 3 Haziran 2015
- 56.910
- 66.044
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yari ciplak ne diye klip cekmis? Normal giyinse daha mi az begeni alacak?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ütü masasından halliceMemesiz hatun motorsuz araba
Şaksakiye çekmeye değer mi?Aleynanin sesi iyi.Ama klip sacma,anlamsiz,berbat.sarkinin melodisi bence iyi,ama sozleri vasat.ve 15 sene onceden gelen bir şarkı gibi.hani yabanci ergen dizilerinde calan sarkilar var ya ,o tarz bi etki yaratiyo ama o sarkilar bile daha leziz.
Kenar mahalle kezbanlarina benzeyen,tahta goguslu,cirkin,her klipte psikolojisi bozuk hareketlerde bulunan,f tipi cezaevinden cikma bi deliye benzeyen biri benim tipim olamazŞaksakiye çekmeye değer mi?
evetYari ciplak ne diye klip cekmis? Normal giyinse daha mi az begeni alacak?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin tipin Songul karlı benceKenar mahalle kezbanlarina benzeyen,tahta goguslu,cirkin,her klipte psikolojisi bozuk hareketlerde bulunan,f tipi cezaevinden cikma bi deliye benzeyen biri benim tipim olamaz
Aferin babyKenar mahalle kezbanlarina benzeyen,tahta goguslu,cirkin,her klipte psikolojisi bozuk hareketlerde bulunan,f tipi cezaevinden cikma bi deliye benzeyen biri benim tipim olamaz
ben arabayla önümü kesecek kadar tutkulu kadınlardan hoşlanıyorum.ergen akıllılarla işim olmazSenin tipin Songul karlı bence
Ülkenin yüzde 90 i öyle zaten. tek degilsindirAçıkçası ben sesi için değil fiziği için izliyorum kliplerini