aleyna tilki

türkiyenin süperstari bu mu simdi? almanyada gülererler yav

Aleynanin sesi iyi.Ama klip sacma,anlamsiz,berbat.sarkinin melodisi bence iyi,ama sozleri vasat.ve 15 sene onceden gelen bir şarkı gibi.hani yabanci ergen dizilerinde calan sarkilar var ya ,o tarz bi etki yaratiyo ama o sarkilar bile daha leziz.

Aleynanin sesi iyi.Ama klip sacma,anlamsiz,berbat.sarkinin melodisi bence iyi,ama sozleri vasat.ve 15 sene onceden gelen bir şarkı gibi.hani yabanci ergen dizilerinde calan sarkilar var ya ,o tarz bi etki yaratiyo ama o sarkilar bile daha leziz.
Şaksakiye çekmeye değer mi?

Orta doğulu gözüyle değil de modern dünya insanı gözüyle izlendiğinde hiçbir şekilde çıplaklık görülmeyen bir klip çekmiş.

Ben çıplaklık falan göremedim şahsen. Yabancı kliplerde çok daha fazlaları varken, bu kadar abartmaya gerek yok. Normal bişey yapmış.

aleyna tilki'nin eskiden şarkıları iki yüz, üç yüz milyon kişi tarafından dinlenirdi. şimdi bu sayıların çok gerisinde. çıplaklık falan beni ilgilendirmiyor. genç kadın, istediğini yapmakta özgür ancak kariyer olarak bir nebze de olsa düşüşte. tekrar sükse yapmak için işi çıplaklığa döktüyse eğer bu durum kendisi adına oldukça üzücü. bu arada şarkısını da pek beğenmedim. çok çok daha kaliteli işleri vardı.

Only fans gelmedi mi hala?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt