Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Cevaplar tükendi galiba hürmetler...Bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye. Baktım ikisinden de bulamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevaplar tükendi galiba hürmetler...Bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye. Baktım ikisinden de bulamadım.
Güle güle uğurlar ola bilmukabele.saplamayı maplamayı düşünüyorsan ben kaçar neyse bu ara saplamayı istediğin hatun bipolar manik depresif bilgin olsun saplayım derken sana saplamasınlar hürmetler
Vesselam...ava giderken avlanma...hayırı avlar...Güle güle uğurlar ola bilmukabele.
Cevaplar tükendi galiba hürmetler...
Bir daha muhatap olmayacağım deyip alıntılamak da enteresanDün kendin dedin ya işte salağım diye, anlamamışsın.
O mesaj seninle bir daha muhatap olmayacağımın ilanıydı, şu aralar çok ciddi boş zamanım olduğu için ve çok ciddi sıkıldığım için bu kadar diyaloğa girdik. Normalde seni muhatap alıp yazmam zaten, internet alemindeki olayları falan da ciddiye almam hele hele seni falan hayatta ciddiye almam, artık zevk almamaya başladım takılmaktan sıkmaya başladın.
Hadi sana son bir kez HÖRMETLER diyeyim.
Sürekli çaydanlığı deviren, sürekli çay püskürten bir adamsın KenanEşime sordum ben alfa mıyım diye, sadece güldü.
Abi Uğur'u dövseneBir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye. Baktım ikisinden de bulamadım.
Üzülme reyiz.Eşime sordum ben alfa mıyım diye, sadece güldü.
Ne... dion... ha... ?...Vesselam...ava giderken avlanma...hayırı avlar...
Abi Uğur'u dövsene

Haklısın, muhterem üstadım.Sürekli çaydanlığı deviren, sürekli çay püskürten bir adamsın KenanEşin sana iyi tahammül ediyor, yenge hanıma selamlar saygılar.
Acı yok diye eğitti beni.
M......m ha....!!! Hürmetler...Ne... dion... ha... ?...
Abi Uğur'u dövsene
Sanane olum istediğim kişinin mesajını beğenirim.