alfa nedir?

Cevaplar tükendi galiba hürmetler...

Dün kendin dedin ya işte salağım diye, anlamamışsın.

O mesaj seninle bir daha muhatap olmayacağımın ilanıydı, şu aralar çok ciddi boş zamanım olduğu için ve çok ciddi sıkıldığım için bu kadar diyaloğa girdik. Normalde seni muhatap alıp yazmam zaten, internet alemindeki olayları falan da ciddiye almam hele hele seni falan hayatta ciddiye almam, artık zevk almamaya başladım takılmaktan sıkmaya başladın.

Hadi sana son bir kez HÖRMETLER diyeyim.

Dün kendin dedin ya işte salağım diye, anlamamışsın.

O mesaj seninle bir daha muhatap olmayacağımın ilanıydı, şu aralar çok ciddi boş zamanım olduğu için ve çok ciddi sıkıldığım için bu kadar diyaloğa girdik. Normalde seni muhatap alıp yazmam zaten, internet alemindeki olayları falan da ciddiye almam hele hele seni falan hayatta ciddiye almam, artık zevk almamaya başladım takılmaktan sıkmaya başladın.

Hadi sana son bir kez HÖRMETLER diyeyim.
Bir daha muhatap olmayacağım deyip alıntılamak da enteresan :) inşallah bir daha musallat olmazsın zira şimdiye kadar peşimde olan sendin gına gelmişti mesnetsiz stalklarından ayrıca hürmetler bizden...

Alfa... aynaya bakınca görüyorum :) ....

Şaka bir yana. Alfalar ile aram iyi olmadığı doğrudur. Abartılı ego komplex sorununu yaşıyorlar çoğu maalesef.

İş dünyasında çok var böyle alfa denilen kişiler. Fazla havalara girmeden de liderlik yapılır oysa ki insanlara. En azından benim olduğum sektörde bu işliyor.

Acı yok diye eğitti beni.

anliyorum_977997.jpg

Geri
Üst Alt