Ali Akman : "Aklımda Türkiye'de kalmak hiç olmadı"

Bence doğru kulübe gitti ama gidişi falso. Her gidişin bir de dönüşü var aslanım.
Orada yapamazsan sana güvenip kim yatırım yapar ki.
Anca bedava sağ dan sola savrulursun.
Bir kapı kapatıyorsan o kapıyı çarpma, usulünce kapat ki, o kapıyı bir daha çaldığında seni buyur etsinler.

Gscimbom mobil

Kendisini hiç izlemedim futbolculuğunu bilemem ama yurt dışına gitmesi bence doğru karar bursaspordaydı abi adam 1. Lig ekibinde e bunlar süper ligede çıkamayacak ne yapsın orda fırsat gelmiş gidecek tabi

Süper lig seviyesinde 1 maçı dahi olmayan bir oyuncu için fazla havalı açıklamalar

A.Silva tek Forvet oynuyor .
Jovic kiralik ve kalmasi mümkün degil.

Jovic her mac en az 20 dakkika oynadi, Ali Akman icin ilk senesinde yeterli süre olabilir.

Bobic kalirsa bence iyi secenek olur gibi o adam arkasinda durur!

Birde R.Arche var 2 Mio €‘ya geldi..
Hayirlisi
Diğer Sırp çocuk var o da önündedir Ali'nin. Avusturya'da kiralık.

Jovic niye kalamıyor anlamadım?

Son seçenek falan olur Ali, o yüzden kendini ispat etmesi kolay bir ortam değil orası

Hücum alternatifi daha az olan bir takıma gitmeliydi.

Diğer Sırp çocuk var o da önündedir Ali'nin. Avusturya'da kiralık.

Jovic niye kalamıyor anlamadım?

Son seçenek falan olur Ali, o yüzden kendini ispat etmesi kolay bir ortam değil orası

Hücum alternatifi daha az olan bir takıma gitmeliydi.

Bobic alamyiz diyordu bir kac ay önce.
Tek ihtimal Silvayi satip, Jovici alabiliriz fikri var.

Silvayi Atlético Madrid istiyor diyor Alman Medyasi.

Sen Dejan Joveljici diyorsun, Wolfsbergde oynuyor fena degil , onu satmazlarsa Ali Akmani kiralik verirler.

Bobic alamyiz diyordu bir kac ay önce.
Tek ihtimal Silvayi satip, Jovici alabiliriz fikri var.

Silvayi Atlético Madrid istiyor diyor Alman Medyasi.

Sen Dejan Joveljici diyorsun, Wolfsbergde oynuyor fena degil , onu satmazlarsa Ali Akmani kiralik verirler.
Çocuk 1. lig seviyesinde %50 üstü gol katkısıyla oynuyor ve 4 m euro yatırım yaptılar.

Kiralık verirlerse ayrı da Ali, direkt gidip oynıcam gazına gelmiş :d

Frankfurt gecen, Silvayi bile anca, bu sezon iyi oynadim ve SL'e kalirsak ordada kendimi kanitlamayi düsünürse anca tutariz aciklamasi yapmisti. Jovic icinde, biz de simdi fazla iyi oynamaya baslarsa, onu baska takimlar ister ve 10 milyon brüt maasi agir gelir diyorlardi.

muhtemelen ozan: knk hayat burda mk .d nabıyon orada gel boşver.

hadi bakalım ali yeğen. yolun açık olsun. ya merih demiral, çağlar söyüncü olacaksın, ya da salih uçan.

Geri
Üst Alt