Ali Akman Galatasaray‘ın Teklifini Kabul Etti!

PTT de leziz goller atmıştı gitmeden. Biraz da gelişim kat etmiştir herhalde verimli transfer olabilir.

merak ettiğim kısım , bu çocuk forvet ise ve sefer'den daha önde forvette alınacaksa - Eren Aydın tamamen yalan mı oldu ?

ben hollanda da birkaç maçına denk gelip beğenmemiştim. hevesli değilim çok ama gelirse h.o deriz.
ben de ilk gittiginde o kadar tantanası yapılınca merak edip bir iki macını izlemistim ben de cok begenmemistim. sonra nec forumlarını takip ettim de taraftarlar bayagı begeniyordu ilginc bir sekilde.

Çocuk gerçekten kaliteli. Bizim alt yapımızda Ali kadar yeteneklisi yok. Bu sene izledik Hollandada.

Ali'yi Bursasporda iken epey izledim, çok yetenekli olduğuna dair şüphem yok. Ancak mevkii bakımından bir türlü konumlandıramadım kendisini. Fiziksel özellikleri itibariyle tek forvet rolü zor. Bir üst seviye tempoya sahip olsa direkt kanat forvet yazardım. Orta saha desek, 10 numara olarak bile fazla ofansif kaçar; defansla pek alakası yok zira. En olası pozisyon SS olur ki orada da her TD böyle birini tercih etmeyebilir...

Kıyaslanabilecek futbolcu olarak Halil Dervişoğlu geliyor aklıma; ikisi arasında tercihim net Ali olur...Bonservisiyle birlikte maliyeti uygun olursa transfer edilmesini isterim her durumda...

Gel aslanim gel. Bursa'dayken almaliydik. Kiralama bedeli 250k Euro'dan fazla olursa soverim

İşler kötü giderse Akman mafyasının kurbanı olduk diyenleri duyar gibiyim...

Geri
Üst Alt