Ali Akman Kadro Dışı Bırakıldı

Ben Marcaoyu sezon sonu satma vakti oldugunu dusunuyorum rengo. Cunku 2 milyon hakediyor bu ortamda minimum.

Olaya soyle bakmak lazim 2 (2.5 olacak sezon sonu) senedir ciddi verim aliyoruz adamdan, aldigi paralarda helal olsun boyle bir oyuncuyu takimda gormek mutlu edici. Bide ustune para kazandirirsa daha ne isteyelim ki.

Bizim bouoendza için dediklerimizi menajerler marcao için söylüyordur muhtemelen. yaza bırakmadan bu adamın sözleşmesi uzatılmali bu şartlarda maximum 10 milyona gider yazın marcao gibi bir stoper için ucuz bir fiyat satilacaksa da mutlaka sözleşme uzatmaliyiz 1-2 aya

Ben daha cok futbolcularin tarafindayim iste sadece senin dedigin gibi olsa futbocular mahruz kalirdi ki o yuzden Bosman kurali cikmisti zaten zamaninda.
Futbolcularda fazla guc mu var, kulubler cok mu gucsuz kaliyor boyle durumlarda tartismaya acik bir konu.

bu işin alt ligleri amatör kümeleri falan var, orada binlerce mağdur edilen futbolcu oluyordur.. tüm bunları göz önüne aldığımızda futbolcu haklarının korunması çok önemli ama bu düzenlemeler üst liglerde futbolculardan çok menajerlerin zengin olmasına yarıyor.. "kulüple sözleşme uzatma, yeni kulüpten imza parasıda kapalım, %50 komisyon" ..

bu iş tamamen menajerlere yarıyor. futbolcu yetiştiren kulüplerde, oyuncu çakal bir menajerin eline düşerlerse avuçlarını yalıyorlar..

Bizim bouoendza için dediklerimizi menajerler marcao için söylüyordur muhtemelen. yaza bırakmadan bu adamın sözleşmesi uzatılmali bu şartlarda maximum 10 milyona gider yazın marcao gibi bir stoper için ucuz bir fiyat satilacaksa da mutlaka sözleşme uzatmaliyiz 1-2 aya
Ya uzatabilirsen uzatirsin bakalim ne yapcak yonetim
Ayni zamanda bide Muslera var yani uzatilmasi gereken

Ikiside pahali oyuncular

Burada Bursa’a söven arkadaşların Marcao sözleşme uzatmayıp bedava gitse tepkileri ne olur acaba
Sözleşme uzatma işini son senesine bırakırsan oyuncunun eline koz verirsin. Bunun çok örneği var.

Bu konuda çok geç kaldı bizim aptallar yine. Şu zamanında kontrat uzatma işini hiç beceremiyoruz gerçekten, ya Burak ve Selçuk da olduğu gibi b.kunu çıkarıyoruz ya da çok geç kalıp avcumuzu yalıyoruz. Orta yolu yok bizde.

bu almanlar da tam komisyoncu oldular. buradan alıp oyuncuyu pişirip ingiltere´ye yolluyorlar. ama buradan gidenlerin almanya´ da formasyona girmeleri isabetli oluyor. bu arada bir bursaspor taraftarının cimere şikayette bulunduğu yazıyor ülkeye para girmedi diyerek gazetenin birinde.🤣

Alt yapısından yetiştiği ona yatırım yapan külübüne sözleşme zuatmayıp para kazandırmakdan gitmek oyuncunun hakkı kadro dışı bırakmakta kulübün hakkı Bursa'nın yaptığında bir yanlış görmüyorum açıkcası. Burada oyuncu kendi kariyerini düşünmesi doğla ama yetiştiği kulübe para kazandırmalıydı Örnek: Oyuncu sözleşme uzatsaydı ama sözleşmesine 2-3 milyonluk Avrupa için bir serbest kalma koysaydı hem Avrupa hayalini gerçekleştirirdi hem de ona emek vermiş onu yetiştirmiş kulübüne kazandırırdı.

Cimer sikayetiyle tarafimi degistirdim Ali Akman'i tutuyorum artik

Bu salak herifler kim bilir ne sacma sozlesmeler ve serbest kalma bedelleri belirlemislerdir

Edit: Taraftarmis sikayet eden tekrar dondum hain Ali'yi kiniyorum kulubune uc bes bir sey kazandirip bize gelip kuzeniyle dokturmeliydi

Düşük ücret teklif verirsen sözleşme uzatmaz tabi biz ozan kabak ın yıllık ücretini bayağı artırmıştık büyük ihtimal 10 milyon euro fiyat çekip Frankfurt transferden vazgeçerdi şikeci çetelere satıp kariyerini bitirirlerdi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse olayi biliyor ama salliyor.

Burda Ayhan Akman ve Ali Akman Bursaspor ayip etti.
Ayhan sen cocugu biraksaydin baska olurdu.

Bursaspor, Ali Akmana sözlesme uzat istedigin cikis bedelini yaz, istedigini kulübe gidebilirsin ama öbür arkadaslarin gibi sözlesmeni uzat dediler
450 Mio TL Borc var Bursasporun.
Cikis Bedeli 5000.000 veya 1 Mio € olsa bile o kulübler öder.
2 senedir sana Bursaspordan teklif geldi bize destek ol, sözlesmeni ilestirelim dediler, cikis bedeli sen belirle dediler, fazla para sundular sen hep aileme görüsmeliyim dedin.
Ayhani dinledin cocuk, uzatmadin o sözlesmeyi

Ayhanda simdi artist artist, Asgari ücretle oynuyordu birakin diyor.
Bursaspor emek vermis, yetistirmis 3 5 sende kazanacaksin diye yapilirmi bu ?

13 yasindan beri emek vermisler bu cocuga!
Bizde Ozan Kabak veya Arda böyle yapsa neler olurdu neler?
Emre Ünal bile imzalayip gitti!

Olay budur, öbür arkadaslari sözlesmeyi uzatti.
2,3 bizim Kulüb kazansin simdi Eintracht Frankfurt bedelsiz aldi, Parayi kazanir.
Bursaspor yetistirdi bedelsiz gitti.

Yakismadi size!
Iki tarafta suclu bence. FIFA'nin bazi kurallar getirmesi sart. Ne bir futbolcu boyle bedava gidebilmeli. Ne de, bir futbolcuya verdigin maasin 100 kati bonservis yada cikis maddesi konulabilmeli. Anadolu kulupleri 250bin euro maas vermedikleri adamlar icin 10 milyon euro bonservis istiyo. Bu tip sacmaliklara son verecek tek kurum FIFA.

Sezon sonu bize bedavaya gelseydi kim bilir neler yapardı bunlar.

Geri
Üst Alt