Ali Akman Kadro Dışı Bırakıldı

tam 1 yıl sonra marcao sözleşme kabul etmeyip 6 ay kala başka takımla imzaladığında bu postunu hatırlatağım
O zaman erken davranıp imzalayacaksın. Sıvasa para vermeden aldın Emre Kılıncı hem de devre arasında keza MHY ile de anlaşmıştık.

Gelsin Floryada çalışsın aslan , sene sonu gider.

Bursayla sözleşme imzalasa , üç büyükleri birbirine katıp , para çıkarmaya çalışır bu hiyarlar.

En doğrusunu yaptı.

Şu an bizde bir örneği var mesela: Marcao.

Bu adam şimdi Roma, Milan, Arsenal falan bunlardan biriyle bi anlaşsa sezon sonu için ve bizden ayrılsa ne denilebilir?

Zamanında sözleşmesi uzatılsaydı da işin bu noktaya gelmesinin önüne geçilseydi. Transfer olan çocuğun hiçbir suçu yok bu konuda ve etik dışı hiçbir davranışı bulunmamakta. Bursa kudursun şimdi.

18 yaşından küçüklerle max 3 yıl imzalayabildiğin için böyle ortada kalıyorsun. Uefanın bu kuralı kulupler lehine iyileştirmesi lazım

Oyuncunun karakterine, ne kadar menajer kucağında olduğuna bağlı bir durum. Ali de 1 yıl varken imzalamadı, bizim Ozan da. Ali 3-3.5 milyondan etti, Ozan küme düşeceği takımda yarım sezon oynamak pahasına 8-10 milyon. Oynatıp da Okan gibi şampiyonluk maçında satana kadar öyle ya da böyle elden çıkarıp takımı eksik oynatmamak her türlü iyidir tabi.

19 yasindaki cocuk bunumu akil edecek iste burda menajer devreye girecek isi o halledecek bizde menajerler parayi alip yatiyor cocugun sucu yok menajeri frankfurta 1.5 milyon euro odeyin yetistirme bedeli dese oderlerdi cocugun gunahi ne

Okan Emre daha buyuk yasta basip gittiler

enes unal aynı durumda para kazandırıp gitti.Ozan Kabak aynısını yapsa hepiniz küfrederdiniz hikaye yazmayınn.

Bende bu şekilde gidişlere karşıyım cocuga yapılanı doğru bulmuyorum ama kulübe de kazandirip gitmesi lazım

Abi burada Bursaspor’a sallayanlar ayni şeyi Emre B. bize yapıp Inter’e gidince ne düşündü merak ediyorum. Ya da Ozan Kabak yapsaydi mesela. Bence kulüp gayet hakli o kadar emek ver yetiştir sonra da 5 kuruş kazanmadan oyuncunu alsinlar elinden.

Adam gibi klüp yönetsinler dilenci gibi cocuktan gelcek 3 kuruşa bakmasınlar şurda yazılan bazı yorumları görünce cocugun burdan gitmeyle ne kadar dogru yaptıgı anlaşılıyo

Oynatıp oynatmama hakları var. Kimse karisamaz.

Türkiye için de gelecek vaat eden bir sf oyuncusuna niye böyle bir muamele ?

Ya genc oyunculara takimlar 18 yasindan önceki imzaladigi sözlesmelere +2 sene baya zamli bir opsiyon koyma hakki olmali, ya da gelistirme bedeline iyi bir zam gelmeli. Hele U Milli Takimlarda oynamis oyuncular icin gecerli bu. Bir sene daha sözlesmesi olsa, yazin rahat 3 milyona satarlardi bence.

fifa tarafindan Sezon sonu serbest olacak bi adam baska takimla gorusebilir diye kural varken herifler "etik disi" yazmislar.Allah akil fikir versin.Hic bi Turk kulubu bu adam icin yarisa girmedi fiyat yukselmedi ya iclerinde patladi heriflerin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben tutarlıyım Sami sen elini çabuk tutup anlaşacaksın bu kadar basit.

15 yaşında 3 sene imzalattığın cocuk 18e geldiğinde menajerle karşına gelip ben sözleşme uzatmıyorum dediğinde zoruma gidiyor ağabey.
Uefa reşit değil diye max 3 sene imzalayabilirsin diyor ama menajerler aklını çeler mi çocugu ayartırlar mı düşünmüyor.

Geri
Üst Alt