- 18 Eylül 2018
- 15.939
- 12.258
- 1.473
Eeene yapsın çocuk talip olanlara 10 milyon yuro diye laf yapistirirlar gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri ne izin vermezler. Sonrada kariyerini baltalarlar. Yazık vallahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya genc oyunculara takimlar 18 yasindan önceki imzaladigi sözlesmelere +2 sene baya zamli bir opsiyon koyma hakki olmali, ya da gelistirme bedeline iyi bir zam gelmeli. Hele U Milli Takimlarda oynamis oyuncular icin gecerli bu. Bir sene daha sözlesmesi olsa, yazin rahat 3 milyona satarlardi bence.
Kural bu kardeşim. Bosman böyle bir şey ha buna sınır getirilebilir. 20 yaş altı bonservisli gider denilebilir.15 yaşında 3 sene imzalattığın cocuk 18e geldiğinde menajerle karşına gelip ben sözleşme uzatmıyorum dediğinde zoruma gidiyor ağabey.
Uefa reşit değil diye max 3 sene imzalayabilirsin diyor ama menajerler aklını çeler mi çocugu ayartırlar mı düşünmüyor.
Adam gibi yönetsinler klüpleri yapmasınlar borc klübü batıranlara bi şey yok 18 yaşında cocuk hatalıBursa doğru olanı yapmış.
Büyüt yetiştir geliştir sonra Frankfurt'a bedava gitsin onlar da 2 sezon sonra 15 milyona Gladbach'a çaksınlar.
Sen de borç içinde kıvran.
Gscimbom mobil
Kendini kurtardıBurda Birsaspor’a atıp tutanlar, Mustafa Kapı için neler yazdı merak ediyorum
yetiştirme parası olan hak ettikleri 300 bin euroyu alacaklardır. Oyuncunun değeri de olması gereken para da en fazla +200 bindir ama adamların gözünde 10 milyona birilerine çakarız algısı oldukça bu ülkede bunun gibileri görürüz.Besle, büyük, yetiştir, oynat, herif gitsin bedavaya gavur takımına imza bassın. Bence kadro dışı bırakmaları bile fazla, bende olsa transfer sezonu kapandıktan 10 dakika sonra kapının önüne koyardım o tesislere ilk gelirken yanında getirdiği Nike 90 bavuluyla.