- 9 Ağustos 2011
- 60.450
- 33.796
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.
2 adet lig sampiyonluguÜnal aysalin itibarı mi kaldı?
Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.
Nasil batirdi bizzat aciklamani bekliyorum.Yahu aysal kimde itibarsızlaşacak ?
Kulübü batırıp kaçan Daha bunu göremiyorsanız ben ne deyim ?
Avrupan men, Hayroviç'den davasından bir darbe daha gelsin de görüyüm ben sizi.
Kimse Galatasaray başkanına "Botokslu Aysel" diyemez. Forum yonetimi gerekeni yapsın.Yahu aysal kimde itibarsızlaşacak ?
Kulübü batırıp kaçan Daha bunu göremiyorsanız ben ne deyim ?
Avrupan men, Hayroviç'den davasından bir darbe daha gelsin de görüyüm ben sizi.
Nasil batirdi bizzat aciklamani bekliyorum.
Kimse Galatasaray başkanına "Botokslu Aysel" diyemez. Forum yonetimi gerekeni yapsın.
Tek tek cevapliyim istersen ama gereksiz buluyorum. Zira bu saydiklarinin bir kismi muamma olmakla birlikte bastan asagiya toplasan bile baskanin yaptigi yararli hizmetlerden sonra kendisini itibarsizlastirmaya yetmeyecek seyler. Daha iyi birseyle gel bir dahakine, ya da hic yazma.İyi giden her şeyin içine etmesi ile
bknz: terimi kovmak
bknz: basket şubelerinin içine etmek
Maddi yönden batırması ile.
Burak,Selçuk,Eray gibi 5 para etmeyecek topçuların maaşını ciddi şekilde artırıp sözleşmelerini ömürlük uzatması ile.
Erciyes'de yıllık 200 bin euroya oynayan Yasin'e burda 1 milyon euro maaş vermek. Neredeyse tüm futbolcularımıza hakettiğinden 2 kat fazla para vermesi ile
ve daha niceleri ile yedi bitirdi kulübü
Terim'i kovmasıyla başlayan saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.
Vizyonlu başkan diye bağırdılar en amatör kulüplerin yapmayacağı işler yaptı en basiti Hayroviç olayı,tam anlamıyla rezalet,utanç verici.
En son da kulübün iyice battığını anlayıp sene başında 4.yıldız diye zırvalarken bir anda kaçıp kulübü iyice karıştırması ile batırmıştır.
Tek tek cevapliyim istersen ama gereksiz buluyorum. Zira bu saydiklarinin bir kismi muamma olmakla birlikte bastan asagiya toplasan bile baskanin yaptigi yararli hizmetlerden sonra kendisini itibarsizlastirmaya yetmeyecek seyler. Daha iyi birseyle gel bir dahakine, ya da hic yazma.
Ünal Aysal tazminat ve sözleşme alacaklarını farklı şey olarak görüyor sanırım. Sıkıntı burada.