GSC Portal Ali Dürüst Açıkladı! Prandelli ile Anlaşma Sağlandı Mı?

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
dürüst3.jpg

Ali Dürüst Es-es maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.

Apo ve ali D'nin ne olduğunu aklı başında taraftarlar bu surecte görmüş oldu. Sırf Ünal Aysal ' dan intikam almak için boş işlerin içine girdiler. Ve prandelliyi bu kadar geç yollamalarinin sebebi de bu'dur. Dertleri Galatasaray falan değil bunların, alayı kişisel hesap peşinde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler hala mı Aysal iyi bu adamlar kötü yapmayın Allah aşkına.

Ali Dürüst gayet beyefendi bir adamdır, ve iyi niyetine de güvenirim ben bir taraftar olarak.

Aysal
Ünal Aysal: "Bana artık futbol sormayın" Turkfutbol.com Futbol Haberleri

diyerek, sezon içinde pat diye seçime giderken, 1 kere de gitmedi aynı zamanda bu şekilde olağanüstü şekilde, Dürüst ve seversiniz/sevmezsiniz karakter olarak Abdürrahim Albayrak kovulduğu yönetime sene sonu seçime git kal dedi son ana kadar.

prandellinin de,aysalın da..... isimlerini duymak istemiyorum daha hiçbirinin..

Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.

Yahu aysal kimde itibarsızlaşacak ?

Kulübü batırıp kaçan Daha bunu göremiyorsanız ben ne deyim ?

Avrupan men, Hayroviç'den davasından bir darbe daha gelsin de görüyüm ben sizi.

Yahu aysal kimde itibarsızlaşacak ?

Kulübü batırıp kaçan Daha bunu göremiyorsanız ben ne deyim ?

Avrupan men, Hayroviç'den davasından bir darbe daha gelsin de görüyüm ben sizi.
Kimse Galatasaray başkanına "Botokslu Aysel" diyemez. Forum yonetimi gerekeni yapsın.

Nasil batirdi bizzat aciklamani bekliyorum.

İyi giden her şeyin içine etmesi ile
bknz: terimi kovmak
bknz: basket şubelerinin içine etmek

Maddi yönden batırması ile.
Burak,Selçuk,Eray gibi 5 para etmeyecek topçuların maaşını ciddi şekilde artırıp sözleşmelerini ömürlük uzatması ile.
Erciyes'de yıllık 200 bin euroya oynayan Yasin'e burda 1 milyon euro maaş vermek. Neredeyse tüm futbolcularımıza hakettiğinden 2 kat fazla para vermesi ile

ve daha niceleri ile yedi bitirdi kulübü

Terim'i kovmasıyla başlayan saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.
Vizyonlu başkan diye bağırdılar en amatör kulüplerin yapmayacağı işler yaptı en basiti Hayroviç olayı,tam anlamıyla rezalet,utanç verici.
En son da kulübün iyice battığını anlayıp sene başında 4.yıldız diye zırvalarken bir anda kaçıp kulübü iyice karıştırması ile batırmıştır.

Ahmet Çakar'ın değimiyle kimsenin batıramadığı Galatasaray'ı bir belçikalı batırmıştır.

İyi giden her şeyin içine etmesi ile
bknz: terimi kovmak
bknz: basket şubelerinin içine etmek

Maddi yönden batırması ile.
Burak,Selçuk,Eray gibi 5 para etmeyecek topçuların maaşını ciddi şekilde artırıp sözleşmelerini ömürlük uzatması ile.
Erciyes'de yıllık 200 bin euroya oynayan Yasin'e burda 1 milyon euro maaş vermek. Neredeyse tüm futbolcularımıza hakettiğinden 2 kat fazla para vermesi ile

ve daha niceleri ile yedi bitirdi kulübü

Terim'i kovmasıyla başlayan saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.
Vizyonlu başkan diye bağırdılar en amatör kulüplerin yapmayacağı işler yaptı en basiti Hayroviç olayı,tam anlamıyla rezalet,utanç verici.
En son da kulübün iyice battığını anlayıp sene başında 4.yıldız diye zırvalarken bir anda kaçıp kulübü iyice karıştırması ile batırmıştır.
Tek tek cevapliyim istersen ama gereksiz buluyorum. Zira bu saydiklarinin bir kismi muamma olmakla birlikte bastan asagiya toplasan bile baskanin yaptigi yararli hizmetlerden sonra kendisini itibarsizlastirmaya yetmeyecek seyler. Daha iyi birseyle gel bir dahakine, ya da hic yazma.

3-4 ay öncede aynı muhabbetler dönüyordu acaba zamanda yolculuk mu yapıyorum bu başlık beni değişik yerlere götürdü hala nerde kalmışız.

Tek tek cevapliyim istersen ama gereksiz buluyorum. Zira bu saydiklarinin bir kismi muamma olmakla birlikte bastan asagiya toplasan bile baskanin yaptigi yararli hizmetlerden sonra kendisini itibarsizlastirmaya yetmeyecek seyler. Daha iyi birseyle gel bir dahakine, ya da hic yazma.

Yaz işin ne ?
Hayroviç olayının mantığını anlat ?
Burak-Selçuk-Eray-Yasin olayının mantığını anlat ? zira ben hiç bir mantık çerçevesine oturtamıyorum bunları.

Kulübün geliri belliyken yıllık ücretler gibi çok önemli bir noktayı hiçe sayan vizyonlu başkan olur mu ? anlat.

Madem yapamayacaksın sene başında git
Niye ligler başlamışken,bir yarış içerisine girmişken gidiyorsun ? madem öyle takım kötü gidince ;prandelliyi kovmak işine gelmeyince,maddi yönden çökünce nasıl kaçtığını anlat ? bilgilenelim

2 kere şampiyon olması,CL'de başarılı olması tamamen Terim'in başarısıdır bana göre.
Terim 8 sezon GS başında durmuş 6 şampiyonluk almış bu bile yeter.

Terim gitmiş, lig bitmiş
Terim gitmiş, derbi üstünlüğü bitmiş
Terim gitmiş, süper kupada fenere rezil olunmuş
vsvssvs

Aysal yatsın kalksın Terim'e dua etsin.

Ünal Aysal tazminat ve sözleşme alacaklarını farklı şey olarak görüyor sanırım. Sıkıntı burada.

Geri
Üst Alt