GSC Portal Ali Dürüst Açıkladı! Prandelli ile Anlaşma Sağlandı Mı?

Forum yonetimi ceza vereceğine mesajları editlemeyi tercih etmiş. Negzel.

Forum yonetimi ceza vereceğine mesajları editlemeyi tercih etmiş. Negzel.

imparabilmemneyi yalarken beynindeki hücrelerin hepsini yakmış.. nasıl şutladıysa ünal aysal artık bunu üstüne gelen üçüncü teknnik direktör hala car car ediyorlar... kaale alan mı var Allah aşkına kendi zırvalayıp kendi dinliyor

2 adet lig sampiyonlugu
CL'de 1 adet ceyrek final ve guruplardan cikma basarisi
1 adet Turkiye Kupasi
Kadin baskette Avrupa sampiyonlugu
Erkek baskette lig sampiyonlugu
Sneijder ve Drogba

El insaf.

5 lig şampiyonluğu
1 Uefa
2 Çeyrek final
Sayısız kupa kazandıran adamın aylardır ırzına geçiliyor forumda, UNAL AYSAL a az bile yapılıyor!...

ahmet abinin söylediği kadar varmış bu prandelli denen zübük

Yaz işin ne ?
Hayroviç olayının mantığını anlat ?
Burak-Selçuk-Eray-Yasin olayının mantığını anlat ? zira ben hiç bir mantık çerçevesine oturtamıyorum bunları.

Kulübün geliri belliyken yıllık ücretler gibi çok önemli bir noktayı hiçe sayan vizyonlu başkan olur mu ? anlat.

Madem yapamayacaksın sene başında git
Niye ligler başlamışken,bir yarış içerisine girmişken gidiyorsun ? madem öyle takım kötü gidince ;prandelliyi kovmak işine gelmeyince,maddi yönden çökünce nasıl kaçtığını anlat ? bilgilenelim

2 kere şampiyon olması,CL'de başarılı olması tamamen Terim'in başarısıdır bana göre.
Terim 8 sezon GS başında durmuş 6 şampiyonluk almış bu bile yeter.

Terim gitmiş, lig bitmiş
Terim gitmiş, derbi üstünlüğü bitmiş
Terim gitmiş, süper kupada fenere rezil olunmuş
vsvssvs

Aysal yatsın kalksın Terim'e dua etsin.
Birincisi, amansızca kimseyi savunmam. Yanlışları hep dile getirmişimdir. Mesela dünya üzerinde en nefret ettiğim kişi Burak Ylmaz'dır ve Ünal Aysal bu kişinin sözleşmesini zam yaparak uzatmıştır. Bu can alıcı bir nokta benim için. Aynen Amrabat'a 8.6 milyon € verildiği gibi, Salih Dursun gibi bir yeteneksize 3 milyon € verildiği gibi veya Eray gibi bir yeteneksizin sözleşmesinin uzatılması gibi hiçbir mantıklı tarafı yoktu bunun. Sonra kulübün giderlerini maksimuma çıkartması, yine yanlış şeyler. Daha da devam edebilirim yanlışlara.

Ünal Aysal'ın kaçtığına katılmıyorum. Finansal sıkıntıdan kaçtığını hiç kabul etmiyorum. Zira mevcut yönetime hazır kredi anlaşmaları bizzat Ünal Aysal tarafından devredilmiştir ve kısa vade ödemeleri Ünal Aysal'ın yeni yönetime devrettiği anlaşmalarla sorunsuz olarak çözüme kavuşmuştur. Bu tezini çürüttüm.

Prandelli'yi kovmak neden işine gelmesin? Daha açık ol ki ona göre cevap yazayım.

Ligler başladıktan sonra bıraktı çünkü kulüpten belli başlı izinleri alamadı. Alamayınca da kendi söylemiyle elleri bağlı koşmak istemedi. Olay bu.

Terim'in başarılarını bana anlatmana gerek yok, gayet iyi biliyorum. Aynı ikinci gelişinde kulübü maddi manevi nasıl bir kaosa soktuğunu bildiğim gibi. Peki geçtiğimiz sezon ki Avrupa performansımız için yorumun nedir? Hani diyorsun ya, herşey Terim sayesinde oldu... İlk maç, hem de evinde Terim yönetiminde 6 tane yemiş bir takımı Juve'li, Madrid'li guruptan çıkaran Mancini ve o Mancini'ye aynı Terim gibi teknik direktörlük görevini veren başkan Ünal Aysal.

Terim gitmiş lig bitmiş dediğin bir sezoncuk şampiyon olamama ve o şampiyon olunamayan sezonun iğrenç takımının mimarı yine Terim'dir. Ayrıca da bir sonra ki teknik direktöre bıraktığı tabloda 6 maçta ikisi evinde 4 beraberlik almış bir takım. Terim'i kötü duruma sokacak diye bunları yazamadığın için muhattap olmamam gerekir aslında ama çok ısrar edince dayanamadım. Ama adaletli olmadığını bil.

Derbi üstünlüğü bitmiş diyorsun. Terim'den sonra tek bir derbi kaybettik, o da Kadıköy'deki Fener maçı. Ki Fatih hoca da orada yenilmişti. Hatta Arena'da da yenilmişti. Onun dışında Terim'den sonra Fener'i iki kere yendik. Beşiktaş'ı bir kere yendik. Bir kaç hafta sonra yine yeneceğiz hayırlısıyla. Yani derbi üstünlüğümüzü Terim'den sonra kaybettiğimiz yönündeki tezini de çürüttüm.

Süper Kupa'yı da penaltılarda kaybettik. 3 penaltının üstüste kaçmasına ne Terim ne Mou birşey yapabilirdi.

Bunları okuduysan Terim'in yaptıklarına girmek istiyorum? Okudum yazman yeterli.

Ali Dürüst'ün ve Prandelli'nin adı geçen konudan nasıl Terim-Aysal tartışması çıkmış ilginç :D. Sezon sonundaki seçimde artık 37lilerden kurtularak en azından 60lı yıllarda doğmuş bir başkan seçebilmeyi umuyorum.

Aysal'ın son iki sezonda Galatasaray'a verdiği zararları, Aziz Yıldırım bile vermezdi. Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz.

Mesajları editlemek de ne oluyor. Fatih terim'é de ünal aysal'à da hakaret edenleri direk banlayin olsun bitsin..Ben bu forumda ç.k dedim diye ban yedim kaç kez; şimdi başkalarına müsamaha gosteriyorsunuz ; burayı dingonün ahirinà cevirirler söyleyeyim. .

2012/2013 sezonunda bir günlük Aziz Yildirim´i Baskan yapsaydiniz bir günlügüne, ilk yapacagi olay Fatih Terim´i göndermek olurdu... Umarim Apo ve Ali Baskan Aysal´in batirdigini toparlayabilirler, Fatih Hoca´nin da operasyonu ile Hamza Hocamizin gelmesi, iki senedir belkide yasanan en olumlu gelisme...

Sneijder ve Drogba gelince taraftarin iyi bir kici kalkti, o kicin inmesi Galatasaray´in aleyhine oldu, ama belki gerekliydi yinede. Bir cok taraftar zengin Aysal´i görüp kendini kaptirdi, aynen onun gibi düsündü. Terim bu takimin potansiyelini asagida tuttuguna inaniyorlardi. Sonra takim olarak düsüse gecince Terim sonrasi "kadro les" gibi sacmaliklar uyduruldu, sanarsin ki PL´de mücadele ediyoruz.

Terim döneminden uzaklastikca, islerin daha da kötüye gitmeye baslamasi asla tesadüf degildir. Terim´de kötü transfer yapti, ama Terim sonrasinda bu takima faydali olan bir tane oyuncu monte edilemedi, hemde 1.5 sene icinde. Ve ben herzaman söyledim, Galatasaray Terim sonrasi iyiye gitsin, Ünal Aysal´in yaptiklari hatalara da eywallah diye. Ama maalesef, bizi yaniltmadi.

Hamza Hoca umarim bizi yaniltmaz, lakin Kopenhag macindan beri en agresif oyunumuzu oynadik. Rakibin kalitesi önemli degil, mesele oyuncularin agresif ve bilincli oynamalari. Aysal´in bozdugunu, yine Fatih Hoca´nin da bir emegi bulundugu Hamza Hoca´nin düzeltmesi kaderin cok güzel bir cilvesi olur.

Son düzenleme:
Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.

Ünal Aysal Galatasaray icin ne ifade ediyor ki itibarsızlastırmaya calısılsın ? Kulübü baltalayıp giden son derece kötü bir yönetici.

Birincisi, amansızca kimseyi savunmam. Yanlışları hep dile getirmişimdir. Mesela dünya üzerinde en nefret ettiğim kişi Burak Ylmaz'dır ve Ünal Aysal bu kişinin sözleşmesini zam yaparak uzatmıştır. Bu can alıcı bir nokta benim için. Aynen Amrabat'a 8.6 milyon € verildiği gibi, Salih Dursun gibi bir yeteneksize 3 milyon € verildiği gibi veya Eray gibi bir yeteneksizin sözleşmesinin uzatılması gibi hiçbir mantıklı tarafı yoktu bunun. Sonra kulübün giderlerini maksimuma çıkartması, yine yanlış şeyler. Daha da devam edebilirim yanlışlara.

Ünal Aysal'ın kaçtığına katılmıyorum. Finansal sıkıntıdan kaçtığını hiç kabul etmiyorum. Zira mevcut yönetime hazır kredi anlaşmaları bizzat Ünal Aysal tarafından devredilmiştir ve kısa vade ödemeleri Ünal Aysal'ın yeni yönetime devrettiği anlaşmalarla sorunsuz olarak çözüme kavuşmuştur. Bu tezini çürüttüm.

Prandelli'yi kovmak neden işine gelmesin? Daha açık ol ki ona göre cevap yazayım.

Ligler başladıktan sonra bıraktı çünkü kulüpten belli başlı izinleri alamadı. Alamayınca da kendi söylemiyle elleri bağlı koşmak istemedi. Olay bu.

Terim'in başarılarını bana anlatmana gerek yok, gayet iyi biliyorum. Aynı ikinci gelişinde kulübü maddi manevi nasıl bir kaosa soktuğunu bildiğim gibi. Peki geçtiğimiz sezon ki Avrupa performansımız için yorumun nedir? Hani diyorsun ya, herşey Terim sayesinde oldu... İlk maç, hem de evinde Terim yönetiminde 6 tane yemiş bir takımı Juve'li, Madrid'li guruptan çıkaran Mancini ve o Mancini'ye aynı Terim gibi teknik direktörlük görevini veren başkan Ünal Aysal.

Terim gitmiş lig bitmiş dediğin bir sezoncuk şampiyon olamama ve o şampiyon olunamayan sezonun iğrenç takımının mimarı yine Terim'dir. Ayrıca da bir sonra ki teknik direktöre bıraktığı tabloda 6 maçta ikisi evinde 4 beraberlik almış bir takım. Terim'i kötü duruma sokacak diye bunları yazamadığın için muhattap olmamam gerekir aslında ama çok ısrar edince dayanamadım. Ama adaletli olmadığını bil.

Derbi üstünlüğü bitmiş diyorsun. Terim'den sonra tek bir derbi kaybettik, o da Kadıköy'deki Fener maçı. Ki Fatih hoca da orada yenilmişti. Hatta Arena'da da yenilmişti. Onun dışında Terim'den sonra Fener'i iki kere yendik. Beşiktaş'ı bir kere yendik. Bir kaç hafta sonra yine yeneceğiz hayırlısıyla. Yani derbi üstünlüğümüzü Terim'den sonra kaybettiğimiz yönündeki tezini de çürüttüm.

Süper Kupa'yı da penaltılarda kaybettik. 3 penaltının üstüste kaçmasına ne Terim ne Mou birşey yapabilirdi.

Bunları okuduysan Terim'in yaptıklarına girmek istiyorum? Okudum yazman yeterli.

Şu kalınlaştırdığım kısımdan sonra okumak içimden gelmedi ama gene de devam ettim. Ünal Aysal niye gitmiştir o zaman ? akepe hükümetinin kuyusunu kazmıştır falan gibi zırvalıklara girersin şimdide,milletin işi gücü yok Aysal gibi etkisiz elemanla ilgilenecekler. Güldürmeyin Allah aşkına.
Aysal'ı, Galatasaray düşmanları zorla bıraktırdıysa hay Allah razı olsun onlardan Terim'in gidişinden sonra yaptığı zırvalıkların ardı arkası kesilmedi,Adem Çakar'ın deyimiyle kulübü Aziz'e versen onun bile yaparken vicdanı sızlayacak işler yaptı.
Prandelli'yi kovmak işine gelmedi çünkü kulübü iyice batırdığının farkındaydı, Prandelli'yi de kovarak bu batmışlığı iyice gün yüzüne çıkarmak istemedi belkide kaçmasının en büyük sebebi Prandelli olayıdır. Hala Prandelli'nin bu takımdan yüklü bir para alacağından haberi olmayan adamlar var neymiş yeni yönetim uyduruyormuş, Prandelli ile anlaşılsın verilecek parayla anlarlar neyin ne olduğunu.

8 sezon görevde kalmış 6 kere şampiyon olmuş 1 kere lig ikincisi uefa kupası,cl başarıları,süper kupayı kazanan kadroyu oluşturmuş sen geliyorsun ikinci gelişindeki başarısızlığı anlatıyorsun, bunda ki amaç nedir ? bir düşün lütfen.
Real Madrid'den 6 yediğimiz maçtaki oyunu ne Aysal ne Prandelli oynattı o maçta 47. dakikada Burak o kafa golünü atsa belki galibiyet bile gelirdi öyle bir maçtı ama olmasa bile öyle takımlara farklı yenilmek çok büyük olay değil sonrasında Mancini ile gruptan çıkmamız başarıdır elbette ama şanslı olduğumuzu da kabul etmek lazım herkes şimdi Mancini hayranı kesilmiş ulan Mancini takımın başındayken herkes sövüyordu unutmadık.
Şu 2 italyanın iyi oynattığı maç sayısı 5 değildir yapmayın.

Terim olsa geçen sene de şampiyon olurduk ben bundan eminim hadi çürüt bu tezimi ? Mancini ile bir ara farkı 3'e kadar indirdik ama en malca maçlarda puan kaybettik Terim olsa bunu kötü değerlendirmezdik. Bunu 8 sezonda 6 şampiyonluğuna dayanarak söylüyorum.
Terim'li dönem ki derbiler ile Terim sonrası dönem ki derbileri bir karşılartır istersen direk yanıtı bulursun.
Son olarak da süper kupada rezil olduk kimseyi kandırmayalım.

Hadi anlat bakalım Terim'in yaptıklarını.

Dur tahmin ediyim:
Demirörenin yanına gitti - (gitmedi,gitmek zorunda kaldı ali dürüst veya adnan öztürkün bir açıklaması var ''terim zaten gönderilecekti'' diye bu bile herşeyi açıklıyor,aysal gördüğüm en yalancı adamdır hala buna inanan insanların olması çok kötü)

Burak-Selçuk'u takıma bela etti - (bela ettiği gibi ikisinden de sonuna kadar yararlandı 1 sene önceye kadar ki selçuk inan başlığına bakın bunu görürsünüz, burak yılmazın en iyi olduğu sezon sonu 'buraktan beklentilerimiz farklı' diyerek postayı koydu,öncesinde ilk 11'den kesti taraftar ayaklandı bunları da unutmadık)

Terim dönemi oyuncular %200 fazla performans veriyordu yeni gelen teknik adamlar bunları oynatamadı.
Terim dönemi yapılan transferlerin %70'i tutmuştur,8. aldığı kadroyu mucizevi bir şekilde yeniden yaratmıştır Galatasaray'ı bu günlere getirmiştir şükretmeyi bileceksiniz.

Ayrıca sana özel bir sorum daha var Aysal 8.olunan sezondan sonra Mancini ve Prandelli'yi getirseydi şuan ki durumumuz ne olurdu ?

KAP´a "karsilikli olarak feshedildi" diye aciklama yapmadik mi biz?

Bu sezonun alacagini al, defol git iste be adam. Ne karaktersiz cikti bu herif de ya

Terim gitmiş, lig bitmiş
Terim gitmiş, derbi üstünlüğü bitmiş
Terim gitmiş, süper kupada fenere rezil olunmuş
vsvssvs

Aysal yatsın kalksın Terim'e dua etsin.

Lig bitmiş değil, her sene şampiyon olunmuyor. Geçen sene 2.oldun, Türkiye Kupası aldın. Bu sene belki şampiyon olacaksın. Derbi üstünlüğü nereye bitmiş, palavra atıp durma. Geçen sezon 6 derbide 5 galibiyet. Bu sene ligde feneri yendin. Süper kupada da rezil falan olmadık, penaltılarla kaybettik. İlla bir rezillik görmek istiyorsan Türkiye Milli Takımı'na bak yeter.

Lig bitmiş değil, her sene şampiyon olunmuyor. Geçen sene 2.oldun, Türkiye Kupası aldın. Bu sene belki şampiyon olacaksın. Derbi üstünlüğü nereye bitmiş, palavra atıp durma. Geçen sezon 6 derbide 5 galibiyet. Bu sene ligde feneri yendin. Süper kupada da rezil falan olmadık, penaltılarla kaybettik. İlla bir rezillik görmek istiyorsan Türkiye Milli Takımı'na bak yeter.

Milli takım ne alaka ya ? Banane milli takımdan. Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı tamamen farklı şeyler.
Nasıl lig bitmiş değil ? 6.hafta hoca kovarak ligi aysal bitirdi geçen sezon,bu sezon da o haftalarda kaçarak Galatasaray'ı kaosa sürükledi.
Halen bunları kabul etmeyen zihniyetler var. Yazık.
Acınacak haliniz var.
Onca lig geliri,kupa geliri,stat geliri,yayın geliri,CL geliri,sponsor geliri bu Aysal denen adamın elinde eridi gitti be, hala vizyon seviyim öyle vizyonu.
Derbi konusuna gelince yukardaki mesajımda da yazdığım gibi Terim'li,Terim'siz bir bak oyuna anlarsın cevabı neyse Terim'in adamı Hamza Hamzaoğlu geldi biraz toparlanırız.

Geri
Üst Alt