- 4 Ağustos 2009
- 83.729
- 62.389
- 5.093
Forum yonetimi ceza vereceğine mesajları editlemeyi tercih etmiş. Negzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum yonetimi ceza vereceğine mesajları editlemeyi tercih etmiş. Negzel.
2 adet lig sampiyonlugu
CL'de 1 adet ceyrek final ve guruplardan cikma basarisi
1 adet Turkiye Kupasi
Kadin baskette Avrupa sampiyonlugu
Erkek baskette lig sampiyonlugu
Sneijder ve Drogba
El insaf.
5 lig şampiyonluğu
Birincisi, amansızca kimseyi savunmam. Yanlışları hep dile getirmişimdir. Mesela dünya üzerinde en nefret ettiğim kişi Burak Ylmaz'dır ve Ünal Aysal bu kişinin sözleşmesini zam yaparak uzatmıştır. Bu can alıcı bir nokta benim için. Aynen Amrabat'a 8.6 milyon € verildiği gibi, Salih Dursun gibi bir yeteneksize 3 milyon € verildiği gibi veya Eray gibi bir yeteneksizin sözleşmesinin uzatılması gibi hiçbir mantıklı tarafı yoktu bunun. Sonra kulübün giderlerini maksimuma çıkartması, yine yanlış şeyler. Daha da devam edebilirim yanlışlara.Yaz işin ne ?
Hayroviç olayının mantığını anlat ?
Burak-Selçuk-Eray-Yasin olayının mantığını anlat ? zira ben hiç bir mantık çerçevesine oturtamıyorum bunları.
Kulübün geliri belliyken yıllık ücretler gibi çok önemli bir noktayı hiçe sayan vizyonlu başkan olur mu ? anlat.
Madem yapamayacaksın sene başında git
Niye ligler başlamışken,bir yarış içerisine girmişken gidiyorsun ? madem öyle takım kötü gidince ;prandelliyi kovmak işine gelmeyince,maddi yönden çökünce nasıl kaçtığını anlat ? bilgilenelim
2 kere şampiyon olması,CL'de başarılı olması tamamen Terim'in başarısıdır bana göre.
Terim 8 sezon GS başında durmuş 6 şampiyonluk almış bu bile yeter.
Terim gitmiş, lig bitmiş
Terim gitmiş, derbi üstünlüğü bitmiş
Terim gitmiş, süper kupada fenere rezil olunmuş
vsvssvs
Aysal yatsın kalksın Terim'e dua etsin.
Yalan atiyor. Buyuk saygi duydugum Ali Durust oldukca sinsi biri cikti. Unal Aysal'i itibarsizlastirmak amaci. Kendi de biliyor sozlesmesinde herhangi bir tazminatin olmadigini.
imparabilmemneyi yalarken beynindeki hücrelerin hepsini yakmış.. nasıl şutladıysa ünal aysal artık bunu üstüne gelen üçüncü teknnik direktör hala car car ediyorlar... kaale alan mı var Allah aşkına kendi zırvalayıp kendi dinliyor
Birincisi, amansızca kimseyi savunmam. Yanlışları hep dile getirmişimdir. Mesela dünya üzerinde en nefret ettiğim kişi Burak Ylmaz'dır ve Ünal Aysal bu kişinin sözleşmesini zam yaparak uzatmıştır. Bu can alıcı bir nokta benim için. Aynen Amrabat'a 8.6 milyon € verildiği gibi, Salih Dursun gibi bir yeteneksize 3 milyon € verildiği gibi veya Eray gibi bir yeteneksizin sözleşmesinin uzatılması gibi hiçbir mantıklı tarafı yoktu bunun. Sonra kulübün giderlerini maksimuma çıkartması, yine yanlış şeyler. Daha da devam edebilirim yanlışlara.
Ünal Aysal'ın kaçtığına katılmıyorum. Finansal sıkıntıdan kaçtığını hiç kabul etmiyorum. Zira mevcut yönetime hazır kredi anlaşmaları bizzat Ünal Aysal tarafından devredilmiştir ve kısa vade ödemeleri Ünal Aysal'ın yeni yönetime devrettiği anlaşmalarla sorunsuz olarak çözüme kavuşmuştur. Bu tezini çürüttüm.
Prandelli'yi kovmak neden işine gelmesin? Daha açık ol ki ona göre cevap yazayım.
Ligler başladıktan sonra bıraktı çünkü kulüpten belli başlı izinleri alamadı. Alamayınca da kendi söylemiyle elleri bağlı koşmak istemedi. Olay bu.
Terim'in başarılarını bana anlatmana gerek yok, gayet iyi biliyorum. Aynı ikinci gelişinde kulübü maddi manevi nasıl bir kaosa soktuğunu bildiğim gibi. Peki geçtiğimiz sezon ki Avrupa performansımız için yorumun nedir? Hani diyorsun ya, herşey Terim sayesinde oldu... İlk maç, hem de evinde Terim yönetiminde 6 tane yemiş bir takımı Juve'li, Madrid'li guruptan çıkaran Mancini ve o Mancini'ye aynı Terim gibi teknik direktörlük görevini veren başkan Ünal Aysal.
Terim gitmiş lig bitmiş dediğin bir sezoncuk şampiyon olamama ve o şampiyon olunamayan sezonun iğrenç takımının mimarı yine Terim'dir. Ayrıca da bir sonra ki teknik direktöre bıraktığı tabloda 6 maçta ikisi evinde 4 beraberlik almış bir takım. Terim'i kötü duruma sokacak diye bunları yazamadığın için muhattap olmamam gerekir aslında ama çok ısrar edince dayanamadım. Ama adaletli olmadığını bil.
Derbi üstünlüğü bitmiş diyorsun. Terim'den sonra tek bir derbi kaybettik, o da Kadıköy'deki Fener maçı. Ki Fatih hoca da orada yenilmişti. Hatta Arena'da da yenilmişti. Onun dışında Terim'den sonra Fener'i iki kere yendik. Beşiktaş'ı bir kere yendik. Bir kaç hafta sonra yine yeneceğiz hayırlısıyla. Yani derbi üstünlüğümüzü Terim'den sonra kaybettiğimiz yönündeki tezini de çürüttüm.
Süper Kupa'yı da penaltılarda kaybettik. 3 penaltının üstüste kaçmasına ne Terim ne Mou birşey yapabilirdi.
Bunları okuduysan Terim'in yaptıklarına girmek istiyorum? Okudum yazman yeterli.
Terim gitmiş, lig bitmiş
Terim gitmiş, derbi üstünlüğü bitmiş
Terim gitmiş, süper kupada fenere rezil olunmuş
vsvssvs
Aysal yatsın kalksın Terim'e dua etsin.
Lig bitmiş değil, her sene şampiyon olunmuyor. Geçen sene 2.oldun, Türkiye Kupası aldın. Bu sene belki şampiyon olacaksın. Derbi üstünlüğü nereye bitmiş, palavra atıp durma. Geçen sezon 6 derbide 5 galibiyet. Bu sene ligde feneri yendin. Süper kupada da rezil falan olmadık, penaltılarla kaybettik. İlla bir rezillik görmek istiyorsan Türkiye Milli Takımı'na bak yeter.
2 adet lig sampiyonlugu
CL'de 1 adet ceyrek final ve guruplardan cikma basarisi
1 adet Turkiye Kupasi
Kadin baskette Avrupa sampiyonlugu
Erkek baskette lig sampiyonlugu
Sneijder ve Drogba
El insaf.
Boş konuşuyon KAMİL.
Kamil bey avukat..