Ali Dürüst, Yabancı Sınırının Revize Edileceğini Açıkladı!

Hem kötü yönetim, hem de kriz sebebiyle kulüplerimiz deli gibi küçülecek, bir de üstüne yabancı sınırı gelirse vay halimize. Zaten artık Galatasaray haricindeki maçları pek seyretmiyorum, seyretsem de yarım yamalak seyrediyorum iyice çekilmez bir hal alacak.

erdoğan sayesinde bein yayın haklarını alıp bu paraları verdi zaten akıttığı para onlar için hiçbir şey boşuna ümitli olmayın erdoğan ne derse o olacak işte

3e dusmesi faydali olacaktir.

Ya 11 olur yada 8+2 falan yaparlar sonuçta kontratı devam eden oyuncular var öyle hemen pat diye 6-7 ye düşmez.

katılıyorum. böylece ligimiz sportoto 1.lig seviyesinde maçlara sahne olup en yakın zamanda şifresiz izlenecek seviyeye gelecektir. güzel plan
Saka bir yana yerli essekleri izlemek icin bir kurus bile vermem. Zihniyetlerine seyettiklerim ins dusururler.

Ya renktaşlar şenol güneş ile ne alakası var ta geçen sene yabancı sınırı gelsin galatasaray 11 yabancıyla sahaya çıktı dendiğinde tayyip erdoğan öyle şey olur mu daha önce açıklanan tarihe kadar bir değişiklik yapmamız tarihi hata olur takımlar ona göre yatırım yaptı deyip rıdvan dilmeni canlı yayında rezil etmişti. Dolayısıyla zaten bu sezon sonunda 14 yabancılı fatih terim modeli bitiyordu ve konu hakkında 2 başlık açtım...

Lakin sıkıntı giderildi o zaman bizim 17 adiliyle beraber 18 yabancımız vardı ve fenerin sezon sonunda 6 yabancısı kalıyordu tehlike vardı ve hep uyardım fenerin yabancı sayısına yakın olursak bize hiçbir şey olmaz eboue-melo-elmandere yapılan tekerrür etmez diye.

Nitekim halihazırda sadece 12 yabancımız var ve kiralıkta yahut kadro dışında da uzun zman sonra yabancımız yok üstelik sene sonunda sadece 8 yabancımız kalacak Beşiktaşın da 8, fenerin yeni transferlerle 7 ibebenin de 7 kalacak illa ki onların da transfere ihtiyacı olacak bizim de onlar da yabancı oyuncu gönderecek biz de demek ki 11 ideali olsa da bir daha herhangi bir takım sahaya 11 oyuncuyla çıkmasın diye 10 kişilik bir sınır gelecek isteyen 10ununu da oynatacak isteyen 10ununu da tribünde oturtacak.

Yani 2 yabancı gitse 4 yıldız yabancı alabiliriz yabancıları bonservisli gönderip yıldızları bedavaya alırsak ligin fişini çekeriz evellallah...En önemli mevzu da kadromuzun aysal zamanında 45lerden 26lara düşmesi ki daha da düşmeli 23'e kadar yolu var arkadaşlar...

Toparlamak gerekirse ezber yorum yapmayın bu mevzu artık bizim için sıkıntı olmaktan çıktı diğerleriyle aynı durumdayız :) Demek ki aklın yolu bir aynı aksiyonu aldık bu sayede Donk-Linnes gibi çöpler de defolup gidecek sadece dünya yıldızlarına yer olacak bu da harika bir şey yerlilere de sadece gurbetçi ev altyapılardan yer verilmeli böylece Ahmet Çalıklar, Selçuk İnanlar olamayacak bu daha da harikulade bir şey...Hürmetler...

5 senede bir kural değişiyor ya işte tam bir fucking turkish mentality. bu ülkede hangi kurum doğru yönetilmiş ki futbol doğru yönetilsin......

10un altına düştüğü an bu sektöre 1 kuruş dahi yatırmam.

çok da fifi, bu değişimi körükleyen fbjk düşünsün. altyapımıza güveniyorum.

Forvet alınmadı diye yönetimi koruyan insanlar için üzülmemesi gereken karar. 7 olsa bile bizde bu başkan varken pek takmıyorum sınırı , zaten beceriksiz 45 olsa da sayı alamıyor kimseyi . Becerikli yöneticisi olanlar düşünsün

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan Kabak
Yunus Akgün
Celil Arslan
Mustafa Kapi
Ali Yavuz kol
ve daha niceleri...
Bunlari biran önce A takim seviyesine getirmek lazim
Su 5 genci 6 kupa macinda 540 dakika gormek isterim. Bu cocuklardan o kadar bahsediliyor ama A takimlarina karsi nasil oynadaklari hakkinda saglikli bilgimiz yok.

.....
d95e828cee6a8217571be605cef079a5.jpg

Geri
Üst Alt