Ali Dürüst: "Yıldırım Demirören'e güvenim tam"

Taner Selman

Büyük Kaptan
1543242900417.webp

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım" dedi.

Ali Dürüst'ün kamuoyuna yaptığı duyuru şu şekilde:

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım.

Ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.

Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasaray'ımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

Tff başkanlığı icin aday olacak galiba

Su bir kac gun icinde tff bir aksiyon almaz da sessizlige yatarsa kulupten bir aciklama daha gelmesi ve bu sahsin isminin de zikredilmesi lazim

neler döndüğü belli değil şu kirli düzende futbol izleyip keyif yapmak istiyoruz saf gibi

ya TFF başkanlığı verilecek ya da gerçekten inanılmaz derecede omurgasız.

Ne değişti de istifa etmiyorsun.

Bizim Leh’imize mi hata yapılacak derler bu seferde ilk Leh’imize hata da.

Bu işler çok pis cidden. Aynı şekilde doğramaya devam ederlerse hangi yüzle Galatasaray’lıyım diyeceksin veya.

Eezilsin

Ali Dürüst gibi bir adama bu omurgasızlığı yakıştıramadım.

kulislerde bişeyler dönüyor ama inşallah galatasaraylılığını unutup ona göre davranmıyordur. bişey söylemek için erken süreç gösterecek iyi mi kötü mü yaptı.

Biraz arka planini beklemek lazim ama servet yardimci varken birinci adam olamaz zaten

Ayrica bu beyanatlardan sonra aday filan olamaz , olsa da kazanamaz (Galatasarayim vs..)

2 ihtimal var

Bazi kararlar alindi hakemlerle ilgili

Ya da icerideyken ilk firsatta aciklama yapacak "bu kadarina da pes" mealinde

Bunun disinda her olasilik omurgasizliktir

bütün tükürdüklerimizi yalatacaklar

devletle çok içli dışlı olmak zorunda olmanın zararları

riva ,florya ve yeni tesisler yüzünden elimiz kolumuz bağlı

başkan bir daha madara olup mayıs ta seçim isteyecektir

Geri
Üst Alt