Ali Dürüst: "Yıldırım Demirören'e güvenim tam"

muhtemelen tff ali dürüstün konuşmasından çekindiği için bir işler çevirerek bu olayı halletti. hatta devletten bile emir gelmiş olabilir

Hakemlerden birini şutlayacakları kesinleşti. Hatta ikisi de şutlanabilir.

istifası bir anlık sinir ile, geri dönüşü de planlı bir şekilde olduğunu düşünüyorum. bizimkiler bile istemiş olabilir içeriye girmesini.

Omurgasız olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum. Mevki makam menfaat için böyleleri onurunu şerefini satar

Hayal kırıklığı olarak kalacak hafızalarda. En azından hiç girmeseydin madem bu topa da biz yine adam sansaydık kendisini. Demirörene güveniyorum dillemesi nedir bide iyice rezillik.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav aga içerde dizisi mi çekiyon ne alaka
yüzeysel konusmamak zamana bırakmak istiyorum. belki teminat aldı haklarımızın korunması konusunda. istifasını bilmediğimiz gibi geri dönmesini de kestiremiyoruz.
kendi açıklamasına göre baskılara dayanamamış. kimin ne baskısına dayanamamış, kimse onu hedef göstermiyordu ki. hedefte olan adam tüp kafaydı.

Istifa etmesi süpriz oldu benim icin. Geri almasi beklenen birseydi. Yakisti Ali Dürüste.
Ondan böyle yamuk seyler beklenir.

Bunların hepsi önemsiz detaylar biz ne yapacaz o önemli başkan söylediği şeyleri fifaya başvurma vs yapabilecekmi o yürek varmı bakalım

bu işin sonunda mustafa cengiz çıkıp yıldırım demirören'den özür dilerse şaşırmam.iktidara bu yanlarsan olacağı bu.korkum mayıs ayında kongre olup rte nin talimatıyla göksel gümüşdağ'ın başkan seçilmesi böyle bir şey olursa taraftarlığı bırakırım vallahi.

Ünal Aysal icin bir sürü laf edildi ama gün gectikce bu adamlarin davranislari falan mide bulandiriyor, insana acaba adam hakli miydi dedirtiyor.

Geri
Üst Alt