Ali Dürüst: "Yıldırım Demirören'e güvenim tam"

bu işin sonunda mustafa cengiz çıkıp yıldırım demirören'den özür dilerse şaşırmam.iktidara bu yanlarsan olacağı bu.korkum mayıs ayında kongre olup rte nin talimatıyla göksel gümüşdağ'ın başkan seçilmesi böyle bir şey olursa taraftarlığı bırakırım vallahi.

hayal gücüne hayran kaldım.

bu işin sonunda mustafa cengiz çıkıp yıldırım demirören'den özür dilerse şaşırmam.iktidara bu yanlarsan olacağı bu.korkum mayıs ayında kongre olup rte nin talimatıyla göksel gümüşdağ'ın başkan seçilmesi böyle bir şey olursa taraftarlığı bırakırım vallahi.

Göksel Başakşehir gibi yönetecekse takımı kabulüm. Benim korkum Dursun. Kabulüm derken bütün siyasi İslamcılardan kurtulsun spor umarım ama tabii de Dursun'dan iyidir yani. :D

Umarım bir daha bu camiada yer edinemezsin omurgasız , sinsi herif.

Yahu adamin kac yillik galatasaraya emegi var arkasindan atip tutmak ne kolay. Azicik bekleyin demekki hakemlerin ipini cektiler bazi pazarliklar yapildi geri dondu adamda. Bu adamin galatasaraya ihanet edecegine inaniyorsaniz kendinizi sorgulayin bence.

Bi de bu adama başkan olsun diyorsunuz 2.adamlığı bile haketmiyorlar.

Türkiye'nin gerçekleri. Bir emir ile bizimkiler de özür diler burada Türkiye'de yaşayan bunlara laf atanlar da u dönüş yapar büyük olasılıkla.

Yargılamıyorum kesinlekle. korku diktatörlüğe kafa tutmak kolay değil.

Bir şey kaybedecek olan insanlar daima boyun eğer genellikle.

Ancak Bir milyon kişiden bir kişi köşeye sıkıştığı vakit kafa tutmaya devam eder. O kişide efsane olur ve tarih kitaplarında yazılır. Kişi ezilir ezilmez bu diktatörlüğe karşı o ayrı konu tabiki.

Başkan hainlikle suçlamış Ali dürüst ü

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yahu adamin kac yillik galatasaraya emegi var arkasindan atip tutmak ne kolay. Azicik bekleyin demekki hakemlerin ipini cektiler bazi pazarliklar yapildi geri dondu adamda. Bu adamin galatasaraya ihanet edecegine inaniyorsaniz kendinizi sorgulayin bence.

bu taraftar kıçı kırık iki hakemin değil TFF nin başındaki tüpçünün kellesini istiyor.

Geri
Üst Alt